V souzvuku s nekonečnem

V souzvuku s nekonečnem https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/393495/bmid_v-souzvuku-s-nekonecnem-59S-393495.jpg 4 8 3

Dokonalý mier, moc a blahobyt. Ako dospieť k úplnému prebudeniu svojich vnútorných síl? Ako pomocou svojej vôle utvárať svoj vlastný život? Vo vás je príčina všetkého, čo vás v živote postihne. Tak ako nemoc i zdravie je nákazlivé. Plnosť života nemožno dosiahnuť bez telesného zdravia a sviežosti. Myslite si, že môžete. Tajomstvo a účinky lásky. Naučte sa žiť. Ako dosiahnuť už teraz najvyššie bohatstvo?... celý text

Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Eko-konzult
Originální název:

In Tune with the Infinite


více info...

Přidat komentář

knihyKeMne
08.01.2021 3 z 5

Pro mě vcelku zklamání. Nedozvěděla jsem se nic nového a i to "staré" se mi těžko četlo. Ale chápu, že v době vydání 1899 to musela být bomba. Je fakt, že jsem vůbec nepoznala, že informace jsou už tak staré, snad jen že neustále citoval Bibli. A jestli už máte načteno víc ezo, tak tohle je takový krok zpět, i když zahřeje, že už tenkrát na to někdo přišel.

Moje vydání (nejnovější a zcela nepoužité) mi neustále kladlo odpor, kniha nešla pořádně rozevírat a to se pak čte taky špatně. Takže možná je hodnocení zkresleno i tímto.

rostau
16.06.2019 5 z 5

Mam vydanie z roku 1920. Je to asi najlepsia knizka z duchovnej literatury, dlho som hladal knihu ktora by ma posunula, dakujem panovi Kočímu za doporucenie.
Knizny poklad.


Kamcatak
10.01.2019 5 z 5

Kniha která čtenáři vysvětluje ty nejdůležitější spirituální poznatky v neuvěřitelně úžasné, krásné a hlavně srozumitelné formě a to navzdory tomu, že byla napsána před více než 100 lety. A rozhodně je stále aktuální - spíše více dnes než kdy jindy.
V každé kraťoučké kapitole je myšlenka "nad zlato" - kniha se dá číst po jedné kapitole každý den a mít nad čím přemýšlet a nebo pokud jste hladoví po poznání - ji zhltnout raz dva. Já se těším, jak se k ní v budoucnu budu vracet a znovu objevovat ta skvělá a hlavně univerzální moudra.

"Vždyť náboženství je jen jedno - náboženství živého Boha."