V síti lásky

V síti lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42242/bmid_v-siti-lasky-y7e-42242.jpg 4 254 49

Faith dobře ví, že Gray pohrdá jí i celou její rodinou, protože jeho bohatý papá kdysi utekl s její svůdnou matkou. Ráda by ho za to nenáviděla, ale nejde to - pokaždé když na ní spočine jeho zrak, narůstá v ní palčivá touha po něm. Při pohledu na ni by jí i Gray nejraději padl k nohám, ale nesmí. Přísahal přece, že se pomstí a že jejich jméno zničí...... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Alpress
Originální název:

After the Night , 1995


více info...

Přidat komentář

WaN635
17.09.2022 4 z 5

Od začátku čtenář ví do čeho jde :) . A dej krásně utíká a najednou je člověk na konci. Líbilo se mi to, taková jednohubka na odpoledne.

petraj30
20.04.2022 5 z 5

Podle anotace jsem soudila, že se jedná jen červenou knihovnu, ale nakonec se z toho vyklubal úžasný příběh se vším všudy.
Faith byla úžasná, i když to nikdy neměla lehké, kdežto Gray byl naopak člověk, kterému bych k nohám nepadla asi nikdy. S tím neustálým ponižováním a ztěžováním situací to bylo přehnané, ale dle všeho to Faith tolik nevadilo a okamžitě mu podlehla (to je asi jediné mínus, které Faith měla). Škoda, že na konci nebyla zmínka o členech její rodiny. Docela by mě zajímalo, jak všichni skončili.
Skvělé čtení. Těším se na další knihy této podobné.


georginaa
03.02.2022 3 z 5

V síti lásky je přesně výstižný titulek. Dva se milují, chtějí se, ale vzhledem situaci v rodinách nemůžou. Tak vzniká nenávist, která ovšem není tak jistá, co se citu týče. Gray se chce pomstít, ale bohužel mu to nevychází tak jak si představuje. Silná touha k Faith je silnější i když se snaží o opak.

Hatshepsut
16.11.2021 4 z 5

Určitě jeden z lepších příběhu LH. Začátek ve vás probudí velké emoce. Přes těžké dětství, s otřesnou rodinou, se hlavní hrdinka vrací do rodného města, kde se k ní místní otočí zády. A ona si přesto hrdě vybojuje své místo na světě. Knihy této autorky si prostě zamilujete.

be_pa
02.11.2021 5 z 5

Příběh byl napínavý, se zajímavou zápletkou. Dobře a rychle se četl. Potěšilo mě vyprávění z pohledu více osob, ne jen jedné hlavní postavy. Faith byla silná osobnost a vybojovala si své místo na slunci. Gray se po odchodu otce dokázal postarat o rodinu. Jediné, co mne při čtení rušilo, bylo to erotické jiskření mezi nimi, přehnaně vložené hned od začátku knihy.

lusitta05
24.04.2021 5 z 5

Ďalší skvelý príbeh od Lindy.

Lofda
08.04.2021 4 z 5

Ale ano! Další povedená romantika s detektivní zápletkou. Nečekala jsem nic víc než čtivý odpočinkový příběh a přesně tohle autorka umí.. A navíc mi udělalo radost, že mi správně vyšel "tip na padoucha"..

barb_B
17.03.2021 5 z 5

Tuhle knihu miluju i po těch letech. Hlavní hrdinka byla silná, krásná, milá... hlavní hrdina byl občas na tečku, ale pasovalo jim to spolu. Celkový dojem z knížky, i přes smutný námět a tvrdé cesty za štěstím, byl krásný a moc jsem Faith přála konečně štěstí a klid, který si za to trápení zasloužila. Doporučuji.

Khira
19.12.2020 3 z 5

(SPOILER) Podla mna velmi dobre napisane. Vsetci sme vedeli kto je vrah ale mne to nevadilo. Faith sa nezlozila pri prvom probleme a uznajme, ze jej autorka nalozila naozaj dost. Poradila si sama s rodinou, s bratom, s "ulicou" a vypracovala sa v živote na uroven, ktoru jej iste par ludi mohlo zavidiet. A nepotrebovala k tomu chlapa. Ale chcela ho. A to je jeden velky rozdiel za ktory ma autorka u mna v tejto knihe plus. Chovanie Moniky skutocne nechápem. V tomto pripade bola väčšia slapka ako Faith. Zachranila to u mna jedine ta jej posledna veta matke. To vazne pobavilo. Gray bol rozhodny, podla opisu fesak, aj nejaky charakter mal - urcite niekde. Napriek tomu som sa nevedela do postavy do hlbky zahryznúť a musim uznat ze jedna z mala knih kde mam radsej zensku postavu. Napriek tomu hodnotim velmi dobre. Mile,sem tam vtipne, ak vas neprekvapi, ze vrahom je záhradník alebo nejake ine takéto povolanie tak je to kniha pre vas.

alnahu
12.05.2020 4 z 5

Příjemná odpočinková kniha,tak jako všechny knihy od této autorky.Její příběhy mají vždy romantický ráz s detektivní zápletkou.
Konečně se mohu zase opět vrátit ke svému koníčku čtení-teď jsem trávila čas šitím roušek a že jich bylo asi 200 ks-ani jsem je nepočítala ,ale mám z toho dobrý pocit,že jsem byla alespoň trochu užitečná.

jinbr
11.05.2020 5 z 5

Jo, tohle se mi líbilo... Hezky se to četlo, mělo to spád, i tu zápletku. Zároveň tam bylo minimum erotických scén. Super

FairyD.
29.04.2020 5 z 5

Anotácia vyzerala zaujímavo a príbeh ktorý sa za ňou ukrýval ma rozhodne nesklamal. Bola som plná pocitov od začiatku až do konca knihy. Hlavné postavy boli z úplne iného sveta so spoločnou nie veľmi ružovou minulosťou, avšak aj napriek prekážkam a predsudkom (aspoň z jeho strany) sa dokázali zamilovať. Na pozadí stojí detektívna zápletka a dialógy sú často pretkané aj humorom.

Kudík
10.04.2020 4 z 5

Knihy od této autorky můžu. :) Její romány s detektivní zápletkou jsou nenáročné. Hlavní hrdinka Faith Devlinová se mi obzvlášť líbila. Hlavně to, co se sebou a svým životem dokázala, aniž by se nechala zlomit. Gray Rouillard za ní trošku pokulhával, ale i on měl své lepší chvíle, nejvíc mě pobavila jeho fóbie. A pachatel byl relativně hned jasný.

Luciska13
29.02.2020 5 z 5

Jedna z nejlepších knih L. Howard, která sleduje osudy hlavních hrdinů od dětství až po dospělost. Líbila se mi hláška, kde se přirovnávali k Montekům a Kapuletům, naprosto výstižné. Ačkoliv jsem měla zhruba od poloviny jasno, kdo je vrah, napětí se s každou další stranou stupňovalo a já jsem musela odložit knihu až po poslední přečtené stránce.

bezzink
23.09.2019 3 z 5

Ma prvni kniha spisovatelky a za me tedy prumer, coz je asi v zaplave 5ti hvezdickovych hodnocenich nepopularni nazor. Romanticka linka se mi libila, mam rada hastereni mezi ustredni dvojici a i to kdyz se naoko nemuzou vystat. Ovsem ta radoby detektivni linka mela znacne trhliny. Samozrejme muselo byt hned vsem jasne, kdo je za celou tou "situaci". Zkratka to bylo hodne trivialni, aspon pro me.

Knihomolka97
27.03.2019 4 z 5

Pěkná knížka se zajímavým originálním dějem. Hlavní hrdince jsem držela palce a byla jsem na ní hrdá co dokázala. Gray mi nesedl, trvalo mi dlouho než jsem překousla to, jak se zachoval a vlastně jak se choval celou dobu. Štvalo mě, že za všechno obviňoval její rodinu..ale jak se chovala jeho rodina, bylo v pohodě...pff.
Ale příběh byl skvělý, romantika, špetka erotiky, intriky, detektivní zápletka, no zkrátka klasická Howardovka.
Název knihy je úplně, úplně mimo. Ale to platí u většiny knih od autorky, jen se nenechat odradit. :-)

Suzynka29
21.03.2019 4 z 5

Kniha mě bavila, je poutavě napsána. Hlavní hrdinka musela být fajn holka, Grey mi svým popisem do příběhu moc neseděl, myslím jako fyzickým popisem. Ale jinak jsem byla do knihy pekne zabraná, přečetla jsem ji celkem rychle. Jen některé pasáže byly zbytečně zdlouhavé (popisy krajiny, budov atd...) a některé zase zbytečně krátké, jako třeba konec knihy. A moc teda nechápu ten překlad názvu do češtiny.

pandaterka
02.01.2019 4 z 5

Tato kniha splnila přesně to co jsem od ní očekávala - oddechové čtení. A musím říct, že mě i bavila zápletka a hlavně hlavní hrdinka, jediné co mi vadilo bylo to, že po popisu hlavního hrdiny jsem si představila toho chlápka z Odpadlíka (indián s delšími vlasy, s naušnicí), nevím proč ale pak už jsem prostě nemohla dostat tu představu z hlavy :D

zdehan
27.12.2018 5 z 5

Kniha se mi moc líbila taková příjemná oddechovka.

Bobina74
26.11.2018 4 z 5

Linda Howard začíná být mou oblíbenkyní v červené knihovně. Další její knížka a opět další potěšení. Jsem zvědavá zda pojede pořád na stejné vlně. Jen tak dál.