Láska není minulost

Láska není minulost https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/281533/bmid_laska-neni-minulost-Irm-281533.jpg 4 16 6

V sevření osudu série

< 2. díl

Román Láska není minulost, volně navazuje na předchozí autorčin román V sevření osudu. Hlavní protagonistka obou příběhů Simona Hartmanová přistihne svoji mladičkou dceru Valentinu v choulostivé situaci a následuje hořká hádka. Dcera utíká z domu, avšak po několika hodinách se vrací a oznamuje matce, že čeká dítě se svým milým, doktorem Leošem Pelikánem. Matka ji přemluví k přerušení těhotenství a zakáže ji stýkat se s milencem. Dcera však zákaz nerespektuje. A když dosáhne plnoletosti, provdá se za něj, je opět v jiném stavu. Po svatbě se odstěhuje k manželovi ale zápas s každodenními povinnostmi a s prudérní tchýní nezkušenou dívku zcela vyčerpá, utíká domů k matce..... celý text

Lka
Lka
27.11.2021 4 z 5

Pěkný, i když trochu komplikovaný a předvídatelný příběh. Mě se kniha líbila. Opravdu odpočinková kniha na jeden večer.

Moňule13
Moňule13
17.07.2019 2 z 5

Jednohubka na jeden večer, bohužel ne moc propracovaná. Chování hlavní postavy Simony mi většinu času přišlo nepochopitelné a ujeté, nebyla mi vůbec sympatická. To už byl lepší první díl než tohle podivné pokračování.


allyce
allyce
08.03.2018 1 z 5

Knihu jsem sice přečetla, ale byl to ztracený čas. Příběh sám o sobě by byl zajímavý, ale v podání autorky to byl jen popisný počin, který by se hodil do nějakého časopisu pro ženy. Absolutně chybělo propracování postav, příběh nemá žádné emoce a bez těch mě knihy prostě nebaví.

alnahu
alnahu
20.09.2017 4 z 5

(SPOILER) Asi před rokem jsem četla životní příběh dietní sestry Simony Hartmanové a líbil se mi, teď jsem si půjčila volné pokračování této knihy. Příběh ze života -složité soužití matky a nedospělé dcery ,které vyvrcholí dceřinou smrtí, krátce po tom co porodila dceru Janičku .Velkým překvapením pro mě v tomto příběhu bylo ,že si Simona vezme Leoše- manžela své dcery tím se stane Janičce matkou a protože se již s ním dříve sblížila ,též s ním čeká dítě. Trošku komplikovaný příběh ,ale kniha se mi líbila.

1v8na
1v8na
19.08.2014 5 z 5

příběh byl hodně poučný a poutavý, velmi citový, dokonce jsem si u něj i pobrečela.

Dalton
Dalton
22.04.2012 5 z 5

Přečetla jsem všechny tři knihy a mohu je doporučit. Těším se na další knihu a přeji mnoho úspěchů autorce. Dalton