Ve víru rocku

Ve víru rocku https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/259528/bmid_ve-viru-rocku-259528.jpg 4 495 71

V ringu série

< 5. díl >

Každá žena ho chce – kromě té, pro niž zpívá. Pandora se doteď domnívala, že se přes zradu svého přítele, rockového zpěváka Mackenny, už přenesla a její zlomené srdce se zahojilo. Ten se ale nyní vrací do Seattlu na největší koncert roku a Pandora se rozhodne ho na pódiu zesměšnit. Když ji však chytnou, dostane na vybranou: buď proti ní vznesou obvinění, nebo splní několik podmínek. Pandoře se ani jedna z nich nezamlouvá, protože tak bude muset strávit se svým bývalým přítelem víc času, než by se jí zamlouvalo. Vzájemná blízkost však probudí vášeň, která mezi nimi kdysi vládla, a brzy je jasné, že bez ohledu na to, jak Mackennu nenávidí, stále k němu něco cítí. A nejhorší je, že on to ví také. Jenže neví úplně vše… Z cyklu Real (5)... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Ripped , 2014


více info...

Přidat komentář

Silvisek
01.05.2023 5 z 5

Tato kniha me moc bavila. Furt jsem chtela vedet jak to dopadne, takze kdyz byl cas, hned jsem se pustila do cteni.

Jita160
21.03.2023 5 z 5

Pandora byla nucena po letech otevřít svoji pandořinu skříňku i když to pro ni bylo velmi bolestivé....sakra to jsou někdy osudy!!!
Setkání Pandory se svojí dřívejší láskou rockovou hvězdou začalo pomstou, ale ukázalo se že oba si stále nesou z minulosti nejen bolest ale i lásku ,vášeň a snad i druhou šanci na Nový začátek.
Velmi krásný a dramatický milostný příběh ,který mě ke konci pěkně rozněžnil.


Misshell1
12.03.2023 5 z 5

Tuhle knížku z série jsem měla nejrychleji přečtenou, protože vás autorka nutila číst dál, abyste zjistili co Pandora ve skříňce schovává. Kenna byl neuvěřitelně milej rocker a ke konci mne trochu slzely oči.

sssimkova
08.02.2023 3 z 5

(SPOILER) Moc pěkný příběh, jen autorka mohla pár myšlenek dotáhnout k dokonalosti... S Pandorou a její matkou v domácnosti vyrůstá dítě, o které se starají... Čekala jsem, že v rámci velkého přiznání McKennovi řekne, že to je jejich dcera... Strašně moc věcí by to vyřešilo. V knize Racer, která uzavře sérii se píše, že se ke své dceři dostanou... Umíte si představit, že Vám dítě x let vychovává někdo jiný, vy se tam najednou zjevíte a dítě co miluje své nové rodiče vezmete pryč? Tohle byla na mě chvilkama moc velký nereálná story, ta věc s dítětem. Samotná příběh ale super, autorka zas a zas dokázala, že psát umí.

Janulkaxxx
15.11.2022 4 z 5

Tuhle knihu jsem četla už po několikáté ikdyž ted už mě až tak nenadchla jako na poprvé, ale věřím, že se k ní opět znovu vrátím. Na konci opět pár slz ukáplo.

Adriana21
25.02.2022 4 z 5

Parádní díl. Na Pandoru jsem byla fakt zvědavá, ale i jsem se knihy trochu obávala, sama ani nevím proč. Ale byla jsem moc mile překvapena, že mě tenhle díl tak chytl.

Artep071
11.02.2022 5 z 5

Juuuuuuuuuu ...jsem nadšená z příběhu Pan ... dostala mě , naprosto jsem s ní soucítila a tak moc jsem jí přála pěkný konec .....je to nádherný posun a vývoj ....fuuuuuu .Moc pěkný ... :)

nikca3976
25.08.2021 2 z 5

Za mě nejslabší díl.Chvilkama mě to bavilo,chvilkama zase ne.Postavy mi taky moc nesedly...někde ke konci se objevil teda zvrat,který jsem vůbec nečekala,ale jinak mě to nějak nenadchlo

adela2230
01.05.2021 4 z 5

Zajímavý příběh, je to jiné, než jsem v příbězích zvyklá. Bohužel začínám číst "odzadu" takže je to takové zvláštní, Pandora občas působí tak zvláštně, ale jinak je příběh fajn.

oresvo
15.04.2021 5 z 5

Tak tahle byla asi nejlepší z celé série co jsem četla . Kenna byl vtipnej a nebyl vůbec zlej, na to že je to rocková hvězda, Pan byla celkem naoko drsná ale uvnitř jemná. Ten konec mě teda dostal, že i slza ukápla.
Celkově to bylo dobré čtení, žádné dlouhé vleklé scény , pěkně to plynulo. Vtipné. Zamilované i dramatické.

Kristy.Seb
16.02.2021 4 z 5

Když si svá přání a představy napíšete na papír, jako byste tím vesmíru vyslali vzkaz: Chlapče, pohni kostrou, ať se mi to splní.

Když uděláš jakékoli rozhodnutí, uvažuješ, jestli ses rozhodl správně.

Minulost neurčuje budoucnost.

Stačí vteřina a zlomí vás to. Ale stačí čas a trocha úsilí, a i když to chvíli trvá, zvládnete to.

Pandora mi od začátku přišla dost děsivá. Už vím, co za tím bylo. Ale tohle jsem teda nečekala... Jen mě mrzí, že ten příběh skončil "nedokončený". Snad bude alespoň částečný pokračování v dalších dílech.

luzajickova
05.10.2020 5 z 5

Opět jsem se usvědčila že je tahle serie naprosto užasná ♥
Brooke Remy,Mel Grey a teď Pan a Kenna ♥
Konečně jsem pochopila proč se Pandora chovala tak jak se chovala a vše mi dává mnohem větší smysl.. Myslela sem si že Kenna bude parchant ale mýlila sem se hodně mě překvapil a opět nemůžu říct nic špatného o této knize zamilovala sem si jí strašně moc... Matka Pandory hmmm :/ nevím moc se mi nezamlouvala od začátku ale asi toho co udělala vážně lituje.. Jax a Lex Tak ty jsem milovala taky uplné zlatíčkaaa♥♥ Kolikrát mi ukápla i slza hlavně na konci ♥ Ta chemie mezi Pan a Kennou se nedala nevidět chtěli se a to bylo jasné a dost viditelné... Mám radost že se tam i když jen na chvili ale objevili Brooke Remy a Mel a Grey ♥
Já k téhle serii vážně už nevím co psát napsala sem snad vše co šlo a nemám slov prostě to milujuuu a nechápu jak jsem mohla tuhle serii tak strašně dlouho odkládat... :D Rozhodně se těším na Brooke sestřenici Reese a Mavericka ale mám pocit už teď že to bude bomba a pořádná jízda...

JitulHa
21.08.2020 4 z 5

Pandora v této knize otevírá tu pomyslnou skříňku a vypráví svůj příběh. Konečně se tak dozvídáme, kdo je onen tajemný, kvůli němuž zdejší hrdinka nenávidí celé mužské pokolení. Kromě nepěkné minulosti, jsme svědky i řady úsměvných situací, kdy se ústřední dvojice vzájemně hašteří a zároveň se snaží odolat nepopiratelné přitažlivosti, která mezi nimi i po tom všem, co mají za sebou, panuje. Na rozdíl od přechozích částí série, se tu ocitáme ve víru barev, světel a samozřejmě hudby. Autorce se podařilo to věrohodně popsat až do té míry, že jsem měla doopravdy pocit, jako bych jejich hudbu slyšela a celou show viděla! A to se mi doposud u žádné jiné knihy s touto tématikou ještě nestalo! Vážně skvělá práce!!!

meda2007
24.07.2020 5 z 5

Tenhle dil byl skvely. Asi jsem se zamilovala :)

david9690
08.05.2020 3 z 5

Vybral jsem si tuto knihu díky výzvě kvůli jejímu tématu - hlavní hrdina má mé vysněné povolání - už od dětství jsem snil o kariéře rockového muzikanta a frontmana kapely stojícího na pódiu před obrovským davem fanoušků a zejména fanynek. A tak jsem vylosoval knihu o tomto tématu ikdyž určenou zejména pro ženy. No musím říct že mé seznámení s Červenou knihovnou nebyla zas taková katastrofa a mělo to svým způsobem i některé zajímavé situace a zvraty. Zejména když vyšlio na jevo, že strůjcem rozchodu Keena a Pan byla její matka. Některé věci zde byly pro mě poněkud naivní ale zase četl jsem už mnohem horší díla. Takže asi jo!

Ella161
02.05.2020 5 z 5

Knihy od Katy Evans mám moc ráda. Její styl psaní, je něco originálního a přitahuje mě jako magnet. Líbí se mi, jak ten chlap vždycky pozná, že ona je TA pravá. Jak to všude prohlašují a jsou si tím jistí. To jsem ale zase odbočila. Každopádně knihy s tímhle tématem mě baví. Jako velká fanynka jakékoliv hudby, si ráda počtu, jaké to je být na turné. Jaké to je v zákulisí anebo setkání s fanoušky. Tahle k kniha, v tomhle žánru, patří mezi mé oblíbené. Plusové body jsou za to, že v knize jsou pohledy obou hlavních postav. Miluju, když je to psáno z pohledu chlapa. Vždycky si všimnete, jak jsou naše pohlaví hrozně rozdílní, co se povahy či citů týče. Hlavní postavy si zamilujete a Pandora je taková moje spřízněná duše. V několika situacích jsem se u ní poznávala, dokonce i tím gotickým vzhledem. U příběhu se zasmějete a hlavně vás zahřeje u srdíčka. Doporučuji. Na klidný víkend je kniha ideální.

Myška43
01.05.2020 5 z 5

Jedno sobecké rozhodnutí matky a život nabere jiný směr. Sebralo jim to šest let života a dceru. Pro mě to byl velmi zajímavý příběh, jak se vám kvůli špatnému rozhodnutí ve vteřině obrátí život na ruby. Pandora a Kenna si zasloužili druhou šanci, odpuštění a lásku. Ten text Ukolébavky mi nahrnul slzy do očí, je opravdu nádherný, upřímný, dojemný.

petulkapeta
30.03.2020 5 z 5

No mě se to libilo i tím že to bylo jiné a laska skryta za nenavisti..to tak nekdy je...jen ten konec...

Toledo
20.03.2020 3 z 5

Tento díl hodnotím určitě jako nejslabší z celé série. Pandora mi bohužel jako postava nebyla sympatická vůbec a Kenny taky úplně nezaujal (nemám slabost pro muzikanty :) ) a celkově mi příběh přišel takový mdlý.

jinbr
28.02.2020 4 z 5

Tenhle příběh na mě působil na začátku trochu zvláštně. Pan mě přišla jako trochu zapšklá a zamrzlá ve své lítosti. Nicméně později jsem už tušila kde je asi zakopaný pes a na závěr pak adopce? Jo, tak to mě dostalo. a Ukolébavka, ta mě dostala kompletně.

Štítky knihy

pro dospívající mládež (young adult)

Autorovy další knížky

Katy Evans
americká, 1976
2014  83%Šance
2015  86%V podsvětí
2014  83%V ringu
2014  82%Remy
2015  85%Ve víru rocku

Kniha Ve víru rocku je v

Právě čtených7x
Přečtených750x
Čtenářské výzvě7x
Doporučených40x
Knihotéce353x
Chystám se číst160x
Chci si koupit29x
dalších seznamech5x