V kuchyni vždy otevřeno

V kuchyni vždy otevřeno https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/349666/bmid_v-kuchyni-vzdy-otevreno-6QA-349666.jpg 5 4 3

"Kdo nemá čas se najíst, ale né jen tak ledačeho, aby byl naplněnej, najíst se dobře a dobrot, ten je u mě vůl, protože se šidí o báječné zážitky" Jan Werich ... souhlasíte? V tom případě byla tato autorská celobarevná kuchařka připravena Andreou Motlíkovou z foodblogu "V kuchyni vždy otevřeno" právě pro vás. Bezmála 300 receptů z běžných čerstvých surovin, přehledně rozdělených od předkrmů až po zavařování, pro snadnou domácí přípravu. Najdete v ní inspiraci na každý den.... celý text

Přidat komentář

J.books
02.05.2018 5 z 5

Povedená kuchařka nadané blogerky, upřímně miluji její blog,ale i kuchařku mohu doporučit. Zajímavé recepty.

Lenka0607
24.01.2018 5 z 5

Kuchařka je úžasná, pěkná, hlavně přehledná a podle ní zvládne vařit každý i ty složitější recepty. Mohu jen doporučit. :-)


vybusna
23.01.2018 5 z 5

Kucharska kniha je uzasna a ja osobne ju povazujem za absolutnu jednotku v ramci svojej kategorie.. Kucharky bez dobreho doporucenia uz nikdy nekupujem ale v kazdej novej, v knihkupectvach listujem a co do obsahu, fotiek, formy a zlozenia, je tato najlepsia co som kedy videla. Recepty autorky poznam z jej FB profilu a za ich kvalitu rucim. Fotky su male umelecke dielka.
Kucharsku knihu som kupila ako darcek, zacinajucej gazdinke a nemala problem podla nej uvarit aj zlozitejsie jedlo.
Publikacia nema formu lahkej prenosnej knihy, je celkom tazka a ked ju raz otvorite na strane 187, tak ostane tam otvorena, bez starosti, ze sa bude sama od seba zatvarat.
Pre niekoho je to plus, ja by som, sama ze seba, brala toto ako male bezvyznamne minus, pretoze rada chodim s kucharkou priamo ku kuchynskej linke, do spajzy, alebo niekde do polohy lezmo, aby som si mohla v pokoji v nej listovat. Najlepsie listovanie v nej, je za stolom. Ako pisem, nie je to vada tej knihy, je to len moj zlozvyk.
Kniha je predurcena na varenie a kazdu gazdinku jej vytlacok bezpochyby potesi.

Štítky knihy

kuchařky

Autorovy knížky

2017  100%V kuchyni vždy otevřeno

Kniha V kuchyni vždy otevřeno je v

Přečtených4x
Chystám se číst3x
Chci si koupit1x