Užitečné pohlaví

Užitečné pohlaví https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/139160/bmid_uzitecne-pohlavi-Ptd-139160.jpg 3 13 3

Rozdíly mezi mužem a ženou jsou předmětem nekončících diskusí. Autor se zamýšlí nad tím, nakolik jsou biologicky podmíněné, zděděné a které lze ovlivnit výchovou. A téměř provokativní je už otázka, zda sklony ke kriminalitě, alkoholismu nebo lenosti nemohou být také vrozené. Pohlaví je nesporně užitečné pro vývoj člověka. Některé kapitoly se to snaží dokázat, jiné upozorňují na to, že pro člověka jako individualitu je pohlaví často užitečné jenom jakoby. A právě proto je život pozoruhodný a zajímavý.... celý text

Přidat komentář

Kája95
14.05.2019 4 z 5

Ani nevím jak se mi dostala do ruky, ale řekla jsem si proč ne. Některé kapitoly jsou neuvěřitelně vtipné a zároveň tak pravdivé. Chápu, že některé čtenáře si nezíská, protože autor píše i věci, které některé lidi opravdu vystihuji a nemusí být zrovna příjemné.

snílkařka
01.09.2017 3 z 5

Ano tato kniha Vás určitě pobaví a určitě se něco dozvíte.


Lejdus
21.02.2016 3 z 5

Kniha není o sexu jako takovém, ale dočtete se zde i zajímavé informace, které jsou s ním spojené. Jako zajímavé se mi líbila kapitola Budou kojit muži?. Pro pobavení opravdu dobré. Má první kniha od pana Uzla a vcelku povedená.