Uzdravení rodu

Uzdravení rodu https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/472247/bmid_uzdraveni-rodu-zUw-472247.jpg 5 2 1

Každá duše přichází na tento svět do určité rodiny, a to díky svazku muže a ženy. Už jste někdy přemýšleli o tom, proč jste se narodili právě svým rodičům a proč jste vůbec přišli na tento svět? Proč se stává, že se v jedné rodině rodí jenom chlapci, ale v jiné pouze děvčátka, a proč někdo nemá pokračovatele svého rodu? A co dědičné nemoci? Odpovědi na tyto i mnohé další otázky můžete najít, jestliže u svého rodu prostudujete historii. Každý rod má totiž svou vlastní historii a tajemství. Při jejich zkoumání tato tajemství postupně odhalíte, a tak pochopíte zvraty svého osudu. A to není vše: můžete rovněž načerpat sílu a inspiraci k tomu, abyste si mohli vytvořit šťastný osud. Pomocí unikátních metod a cvičení z této knihy, jež jsou podloženy názornými příklady, uzdravíte nejen rod, sebe a své děti, nýbrž budete schopni získat požehnání rodu, anebo se dokonce zbavit rodového prokletí.... celý text

Přidat komentář

ditul
24.09.2023 5 z 5

Knížka se četla pěkně a dala mi pár nových informací.
*Na čem závisí síla požehnání?
Síla požehnání závisí na duchovní síle toho, kdo je dává. Čím více je v rodu bohabojných a spravedlivých lidí, tím více se v něm hromadí duchovní síly a tím je silnější energie požehnání, jež se předává potomkovi.
Všichni rodiče by měli po dosažení plnoletosti svých dětí provést obřad požehnání pro dospělý samostatný život. Ještě jednou symbolicky přestřihnout pupeční šňůru mezi rodiči a dospělým synem nebo dcerou.
Jestliže jsou vaše děti nemocné nebo se trápí, chybí jim rodičovské požehnání. V duchu jim žehnejte každý den. Věřte v jejich lepší vlastnosti, vytvořte obrazy šťastných a úspěšných dětí. Váš záměr se určitě uskuteční.