Uzdrav se s autopatií

Uzdrav se s autopatií https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/240028/bmid_uzdrav-se-s-autopatii-240028.jpg 4 10 5

Učebnice a příručka autopatie. Knížka, která se vyvíjí zároveň s tímto mladým oborem léčby. Obsahuje stručný a přehledný systém JAK NA TO při domácím i odborném používání autopatie. Přináší popis více než osmdesáti případů odstranění nebo výrazného zlepšení tzv. "nevyléčitelných" dlouhodobých chronických nemocí, které se běžně vyskytují v naší populaci. Obsahuje podrobné informace o nových a ještě účinnějších technikách přípravy a použití autopatického preparátu, které byly objeveny v průběhu jedenáctileté existence této metody. Kniha informuje také o postupech, neznámých v době vydání jejích předcházejících verzí. Proto je 6. vydání přínosem i pro toho, kdo některé z dřívějších vydání má a autopatii již používá. oproti předchozímu vydání rozšířeno o 30 stran. Je o tom, jak stimulovat vlastní pránu ke zlepšování celostního fyzického i psychického zdraví a k dosažení větší životní pohody.... celý text

Přidat komentář

turecko76
12.09.2019 4 z 5

Me hodnoceni nebude asi uplne smerodatne. Hodnoceni ctivosti a ucinku teto metody jsou dve odlisne kategorie. Kniha je vcelku srozumitelna, ale je znat, ze 6.vydani, ktere jsem cetl, je z literarniho pohledu trochu splacane. Tim, ze je neco dopisovano pozdeji, straci starsi kopitoly trochu vyznam a tez terminologiile je po tech letech pouzita jinak. Chtelo by to asi lepe sladit. Ale cert to vem, pokid to funguje. A ja verim, ze by mohlo. Oproti klasicke home to vypada velmi nadejne. Osobne jsem se do pokusu pustil, ale je jeste brzo delat zavery .... s odstupem se pokusim vyslesky dopsat.

coquus
21.07.2017 5 z 5

O této metodě jsem se dozvěděl z jiných zdrojů. Informace mě zaujaly, a tak došlo i na tuto knihu. V ní je srozumitelně vysvětlen princip jak to funguje, detailně rozebrány postupy a návody pro vlastní praktikování, a vše je dokresleno mnoha případy z praxe. Jedná se o solidní základ pro první krůčky při zkoušení či aplikaci této metody - třeba jen sám na sobě.


Jelitovna
21.01.2016

Během čtení jsem slintala jako bernardýn. Při nejbližší příležitosti si půjdu plivnout do plastového víčka, byla by škoda něco tak jednoduchého nezkusit. Jinak doporučuji na nejstarší vydání zapomenout, už se nevyplatí ho číst ani ze zvědavosti, protože v nejnovějším je leccos jinak, včetně četnosti podávání, a také zajímavostí a zkušeností mnohem více.

Nibiru
11.01.2015 3 z 5

No já mám ke knize své výhrady. Jediné, s čím souhlasím, že může na určité choroby účinkovat lépe než homeopatie,protože u té je efektivní účinek zcela závislý od správného typizovaného homeopatika, což vyžaduje značné zkušenosti terapeuta a proto ne vždy homeopatická léčba 100% funguje.
Co mi ale v knize chybí, je popis působení na více chorob, než je zde uvedeno, a které jsou mnohem závažnější než např. alergie, astma nebo revma. Mluvím o chorobách autoimunity takového charakteru jako je např. rakovina nebo roztr.sklerosa, Crohnova choroba, a další. Navíc, k léčbě je nezbytně nutné zakoupit skleněný přístroj, který není zrovna levný, a když není zaručen účinek (což není, je vždy doporučována předchozí konzultace s autopatem), může se stát, že budete mít doma skleněnou nádobu za 900,- Kč na ozdobu.
Písemně jsem kontaktovala za účelem dotazu jednoho z autorů, ale do dnešního dne, a to už je více jak měsíc, se mi nedostalo žádné konkrétní odezvy. Proto pro mě celá metoda včetně jeho propagátorů není zrovna důvěryhodná.

Ankavi
23.07.2014 5 z 5

Skvělá kniha. Moje první seznámení s autopatií - naprosto srozumitelné, přehledné zpracování této metody alternativní medicíny. Autor nezahlcuje čtenáře/studenty zbytečnými detaily z historie, pouze vypíchne to nejdůležitější. Naopak klíčová fakta klidně 2x, 3x zopakuje. Kniha je doplněna zajímavými kazuistikami, které dokumentují autorovy zkušenosti. Zároveň jednoduše podává návody k samoléčbě, přičemž neopomíjí doporučit konzultace s odborníkem.