Úžasná síla emocí

Úžasná síla emocí https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/35062/uzasna-sila-emoci-35062.jpg 4 25 3

V této knize vám autoři pomocí Abrahamova učení usnadní porozumět vašim každodenním emocím. Abraham, skupina vysoce vyvinutých, nefyzických učitelů, nabízí náhled z jejich obsáhlé perspektivy prostřednictvím Esther. Promlouvají k nám prostřednictvím řady milujících, svolných, brilantních a snadno pochopitelných esejí ve formě nám srozumitelného psaného, či mluveného slova a vedou nás k povznesení, zplnomocnění a k napojení se na vnitřní bytost, vlastní já. Naučíte se, jak potlačit pocit, že nezvládáte svůj život, a jak dostat své emoční prožitky do rovnováhy. Dozvíte se, jak porozumět všem pocitům, které denně prožíváte, i to, co znamenají, a jak jich můžete dobře využít. Při četbě pocítíte mírumilovnost a vděčnost, že jste právě tam, kde jste. Každá myšlenka, kterou přijmete, vám přinese lepší porozumění vašim osobním hodnotám a ukáže vám, jak otevřít dveře, kamkoli si budete přát, a jak uspět ve všem, co budete chtít dělat. A až obrátíte poslední stránku této knihy, pravděpodobně si pomyslíte: Vždycky jsem si to myslel, ale teď to vím!... celý text

Žánr:
Duchovní literatura , Náboženství

Vydáno: , Pragma
Originální název:

The Astonishing Power of Emotions


více info...

Přidat komentář

nevermore3
17.11.2022 4 z 5

Kniha dává docela slušný návod lidem, kterého kdybychom byli ochotni se držet, asi by nám všem bylo lépe.
Musím říct, že pro mě bylo extrémně obtížné, ji přelouskat a dočíst, přestože není ani dlouhá ani obtížná.

kejty91
02.03.2019 3 z 5

Starší kniha, která má svou základnu v pozitivní přístupu, který se snaží autoři přiblížit k některým životním situacím. V mnohém mají autoři pravdu ale přišlo mi, že mnohé z toho je jednoznačné (je to téměř denním chlebem postmoderní doby). Výzva? Zvládni ji. Problém? Vyřeš ho. Všechno má své důvodu. Na všem je třeba vidět to pozitivní.

Určitým způsobem svým pocitům porozumíte. Naučíte se, že důležité je myslet na to, co chceme, protože myšlenky nám tvoří emoce a naopak. Tento cyklus je věčný. Emoce nám říkají jaký máme vztah k sami sobě, např. pocit studu při rozhovoru vypovídá o tom, že naše sebehodnocení, sebemyšlení je v rozporu s tím, co aktuálně slyšíte, říkáte.

Kniha o tom, jak začít vnímat, co cítím a jak se s tím zkusti poprat.


Danafantom
31.01.2015 5 z 5

Zajímavá knížka o tom, jak ukecat sama sebe, abych se cítila lépe. Když se budu cítit lépe, bude se mi lépe dařit. Jestli uvěříte tomu, že vám to může změnit život, to už je na vás :-)