Uvolněte se, podruhé...

Uvolněte se, podruhé... https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/46607/uvolnete-se-podruhe-46607.jpg 4 12 4

V pořadí druhý soubor textového přepisu úspěšné talkshow České televize Uvolněte se, prosím nejenže opět zachytil atmosféru v pražském divadle Ponec, kde se od podzimu roku 2004 každý čtvrteční večer jednotlivé pořady natáčejí, ale především připomene chvíle, kdy to mezi moderátorem Janem Krausem, pozvaným hostem, diváky v hledišti nebo doma u televizní obrazovky jen jiskřilo. Z nejzajímavějších dílů roku 2005 bylo pro knihu vybráno deset pořadů. Čtenář se znovu může setkat s osobností, která je jeho srdci nejblíže, lhostejno, zda byl moderátorovým hostem člověk známý, populární, veřejnosti utajený, umělec, politik, sportovec… Jsou tu (abecedně): podnikatelka Libuše Barková, ministryně Petra Buzková, Miss Gypsy 2005 Sandra Ferková, cvičitelka tančení psů Šimona Drábková, varietní umělci Duo Carlos, herečka a poslankyně Taťána Fischerová, studentka Agáta Hanychová, předseda Gay iniciativy Jiří Hromada, ministr Martin Jahn, novinář Filip Kanda, poslanec Jiří Karas, exprimátor hl. m. Prahy Jan Kasl, hudebník Michael Kocáb, moderátorka Ester Kočičková, herečka Barbora Kodetová, modelka Simona Krainová, hudebník Daniel Landa, herečka Klára Melíšková, hudebník Jan Nedvěd, starosta Jindřichovic pod Smrkem Petr Pávek, paní Petra Pavelková, která zažila tsunami v jihovýchodní Asii, herečka Barbora Seidlová, předseda České pravice Michail Simkanič, senátor Karel Schwarzenberg, polárník Václav Sůra, ministr Cyril Svoboda, jachtařka Lenka Šmídová, houslový virtuos Pavel Šporcl, filmový režisér Tomáš Vorel. Talkshow Uvolněte se, prosím obdržela čtyři prestižní ceny – Elsu 2005 (odborná porota) a TýTý 2005 (anketa diváků) pro nejlepšího moderátora a nejlepší zábavný pořad v televizi.... celý text

Žánr:
Literatura naučná

Vydáno: , XYZ (ČR)
více info...

Přidat komentář

Jane2016
11.01.2024 2 z 5

V pořadí druhý díl přepisů talkshow Jana Krause a mé, v pořadí, druhé zklamání. Bohužel tato kniha jasně dokazuje, že tento koncept opravdu nefunguje v psané podobě. Ačkoliv Krause zbožňuju a koukám se na jeho pořad pravidelně, tak toto je za mě opravdu jedno velké ne.

Venda32
21.01.2020 5 z 5

Stejně dobré jako televizní vysílání.


XenaTaurus
05.11.2019 3 z 5

Nenáročné čtení. Některé rozhovory jsou zajímavé, některé nic nevypovídají...holt někdy ani Kraus z hosta nevyloudí kloudnou odpověď :)

Dixinka
09.06.2018 5 z 5

Hezké odpočinkové čtení.

Kniha Uvolněte se, podruhé... je v

Přečtených20x
Knihotéce14x