Útok titánů 14

Útok titánů 14 https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/369560/bmid_utok-titanu-14-Nm8-369560.jpg 5 75 5

Útok titánů série

< 14. díl >

Velitel Erwin má jasno – válku s Titány nelze vyhrát, aniž by se Průzkumníci napřed nevypořádali s nepřítelem uvnitř zdí. Politika je ovšem ošemetná věc, a pokud plán selže, mohou se naši hrdinové ocitnout na popravišti dřív, než řeknou „Eren“. Obzvláště stojí-li proti nim vlivný a sadistický důstojník Kenny Ackerman, známý též jako „Kenny Rozparovač“.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Komiksy , Sci-fi

Vydáno: , Crew
Originální název:

進撃の巨人 Shingeki no Kyojin 14 , 2014


více info...

jirijanovotny
jirijanovotny
26.02.2024 5 z 5

Hrdinové a padouši – kdo pozná rozdíl?
Ve čtrnáctém díle se hranice smazává. Je mučení "z dobrých důvodů" opodstatnitelné? Je správné někoho mučit?

ComicGuy899
ComicGuy899
11.05.2021 5 z 5

Štrnásty diel adaptuje moju najobľúbenejšiu pasáž z celého seriálu (resp. je to naopak) a skvelo sa na to pozerá.

Oproti ostatným dielom bol tento zväzok rovnako ukecaný ako ten predchádzajúci. Akcia tu išla stranou takže miesto rýchleho odbytia tým, že budem len čumieť na obrázky sa tu musíte viac sústrediť na hovorené slovo, aby ste pochopili, čo sa vlastne v príbehu deje.

Kto sa v mange dostal až sem, ten asi ľutovať nebude.


B-artX
B-artX
26.02.2020 4 z 5

Jeden z více dialogových dilu, u kterého je akce až spíše ke konci dílu. Děj je pomalejší a v rámci dosavadního příběhu to ani není tolik zábavné. V anime to zvládli dle mého lépe. Až na highlight dílu s Levim nic moc.

KillHurt
KillHurt
08.05.2019 5 z 5

Aaah. Občanská válka v rozpuku. Porovnávání intelektů dvou znesvářených stran. Plány uvnitř plánů. Jo. To opravdu můžu. Vědět, že se série bude ubírat tímto směrem, tak ji mám přečtenou už dávno.

Diabel
Diabel
10.06.2018 3 z 5

No konečně jsme se dostali tam, kde to mělo být už dávno. Hadžime se dostává k tomu, na co tak úpěnlivě čekám již několik dílů. 14. kniha v sobě nese nové informace, ale pouze částečné. Takže pro mě zase nic moc, protože jsem některé události prostě již předvídal. Co se týká mě – nedostalo se mi ničeho převratného. Na druhou stranu je alespoň vidět, že se autor snaží situaci zlepšit. Kresba se zlepšila a to zejména díky tomu, že je zde více dialogů a méně soubojů. I když musím říct, že tady se u soubojů kreslíři opravdu snažili a kresba není tak nepřehledná jako v předchozích dílech.
Přijde mi, že se autor úrovní opět blíží k těm prvním dílům, které se mi tolik líbily. Ale ještě to není úplně ono a tak z knih nejsem tak odvařenej jako dřív.

Moje hodnocení 6/10