Útok titánů 6

Útok titánů 6 https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/285221/utok-titanu-6-uZG-285221.jpg 5 126 6

Útok titánů série

< 6. díl >

Během výpravy za zeď Průzkumníci narazí na nečekaného protivníka - ženského Titána! Což ovšem neznamená, že by byl o něco méně smrtící. Počet obětí stále stoupá a Eren dostává strach. Zdá se totiž, že se o něj tahle nebezpečná dáma velice zajímá...

Přidat komentář

ariannpHm
18.03.2024 5 z 5

Skvělá manga. Děj se vyhrotil,objevili se zde nové otázky. Už chci odpovědi! Moc jsem si to užil. 10/10

jirijanovotny
17.02.2024 5 z 5

Děj je s každým dílem bohatší a zamotanější. Autor zatím nevyčerpal své nápady a já jen doufám, že mu to vydrží až do konce série.


B-artX
28.01.2020 5 z 5

Příběh se už konečně dostává pořádně za zeď a je to skvělé. Titánka dala příběhu pořádný grády. Jelikož jsem sledoval anime a znám další budoucnost postav, tak si všímám různých náznaků a děj mě baví o to víc. Šestý díl nepolevuje na kvalitě a Isajama dává čtenáři jednu parádní scénu za druhou.

Aivinka
04.01.2017 5 z 5

Každý díl je lepší a lepší, tahle serie se pořád zdokonaluje. Anime jsem boužel ještě neviděla ale manga je užasná a doufám že se mi do rukou dostanou i další díly protože je to neskutečně napínavé.

Diabel
26.07.2016 5 z 5

Konečně se zase manga o něco posunula, akce je tady relativně hodně a umrtní list se zase o něco rozšířil. Místo bojů ve městě jsme se tentokrát přesunuli na otevřené prostranství a následně do gigantického lesa, ke kterému jsou pěkné veřejně dostupné informace :-)
Jak už to tak bývá, tak zase všechno má samozřejmě svůj smysl, aniž by to čtenář zpočátku viděl. Všechno se opět sype jako domeček s karet.
Hrdinové jsou na otevřené pláni pronásledováni titány. Objevuje se zde titánka, která se jeví velmi nebezpečnou a tak je potřeba jí věnovat speciální péči. Zabít ji, je prakticky nemožné a ona kosí vše, co jí příjde do cesty. Pro nikoho to není jednoduché a vidíme, že Hadžime se zase krve nebojí a sem tam někoho nechá rozprsknout. Nikdo nic neví, každý je tu z toho zmatený i nejbližích TOP pět průzkumníku a každý musí věřit svému vůdci, že za tím vším něco je. O průzkumnících zde máme pár informací. To mě mile překvapilo.
V celé šesté knize jde v podstatě jen o to, jak se průzkumníci s titánkou vypořádají. Kupodivu mi to stačílo k tomu, aby mě kniha bavila.
Dle mého názoru je to hlavně tím, že se autorovi daří dobře střídat tempo vyprávění. Každou chvíli jsem měl pocit, že informace, které dostanu, mají určitě nějaký význam... A nebo se tento smysl projeví někdy v budoucnu. Musíte v to doufat. Já v to pěvně doufám.
Tento díl byl super a těším se na sedmý díl :-)

martinstefko
23.02.2016 3 z 5

Hadžime Isajama slibuje potenciál, který zatím ještě nenaplnil. Já stále ale doufám, že se mu to podaří a s dalšími knihami to bude ještě lepší. Hlavně pokud nám konečně něco prozradí.