Neutroniový alchymista, část 2: Střet

Neutroniový alchymista, část 2: Střet https://www.databazeknih.cz/img/books/56_/56862/bmid_neutroniovy-alchymista-cast-2-stret-6416c0fd9896b.jpg 4 31 5

Úsvit noci série

< 4. díl >

Štvanice na doktorku Alkad Mzuovou se účastní už všechny tajné služby i Jozue Calvert. Meziplanetární mafie pokračuje v úspěšném tažení proti Konfederaci. Z nepravděpodobného spojenectví království Kulu a Edenitů povstalo Osvobození Mortonridge, největší pěchotní akce od jedenadvacátého století. Honička za Alchymistou vykazuje stále méně úspěchů a stále více mrtvých. Twelve-T už jen silou vzteku rozpohyboval nefunkční tělo. Namířil samopal na stín u nebožáka a stiskl spoušť. Vesmír zatajil dech.... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Triton
Originální název:

The Neutronium alchemist: Conflict , 1998


více info...

Přidat komentář

Luigi1
27.01.2024 5 z 5

Tato kniha se znovu povedla dobře se četla

Sitting-Bull
25.01.2024 5 z 5

Hustý, najednou se toho tolik děje a vše to dává smysl a je to hukot... A stejně člověk tuší, vlastně ví, že Hamilton přijde ještě s něčím navíc, co on jako čtenář původně nečekal.


jurajp
28.04.2020 5 z 5

Výborná kniha.

Azmodan
06.07.2016 5 z 5

Po sjednocení, které bylo spíše utrpením byla tato kniha opravdu vítaná vzpruha!!! Spousta věcí někam dospěje, spousta jich vyvrcholí a vše má velkolepé finále. Pro mě zatím z celé série nejlepší kniha!!! I když ještě nevím jak to dopadne a stále tak bažím po nečem nečekaném a nečekaně převratně hlubokém tohle jsem si opravdu užil!!!

Phorbo
17.12.2015 4 z 5

Meh, abych pravdu řekl, po nějakých více jak 2000 stranách v Konfederaci, mě pomalu ale jistě začíná nudit to roztahaný vyprávění milionu postav. Ono to není na škodu v pár knihách (nemůžu si pomoct, ale excelentně to umí Simmons), ale pokud to tak bude i v Nahém bohu, tak mě omejou. Na druhou stranu chválím rozdělení knih tak, jak jsou rozdělený a potom ten konec krásně graduje a já jenom doufám, že se někdy dočkám filmového ztvárnění i když chápu, že by to byl velký problém vytvořit něco tak epického, jako je antologie Úsvit noci v knižní podobě.

Štítky knihy

space opera

Kniha Neutroniový alchymista, část 2: Střet je v

Přečtených45x
Doporučených3x
Knihotéce58x
Chystám se číst5x
Chci si koupit2x