Uspávanka

Uspávanka https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/37236/uspavanka-37236.jpg 5 6 2

Drobná knížka do dlaně, určená k uspání dospělých nespavců. Laskavým slovem a promyšlenou stavbou jednotlivých kapitol čtenář upadne do spánku a příjemného snu bez pomoci tablet. Autor s úsměvem vzpomíná na redakční práci s textem, kterou proklimbal. Knížku doprovodila působivými ilustracemi Nadja Rawová. Doslov napsala Dr. Jaroslava Dittrichová, CSc, vysoce respektovaná autorita v oboru. Kniha byla rovněž namluvena na audiokazety, které byly vydány nakladatelstvím AK Productions.... celý text

Přidat komentář

Kopretina
25.02.2016 5 z 5

Netušila jsem, co od knihy čekat a musím říct, že mě uspávala. Což je autorovým záměrem. Opravdu dobrý nápad pro nespavce; u mě však zbytečné, já chci neopak u knihy zůstat co nejdéle a neusnout. Už jsem autorovy rady předala dál - nespavcům. Krásný jazyk a moc příjemná oslovení čtenárů neustále zpříjemňují čtení.

zuzaMaj
13.12.2014 5 z 5

Dostala se mi do ruky náhodou. Snad prý existuje i ve zvukové nahrávce (?).
Uspat vlídným a dobrým slovem - to byl autorův vtipný cíl.
Záměr se Hankovi podařilo naplnit beze zbytku a patří mu za to nejen obdiv, ale také dík za ten nápad.Všichni potřebujeme dobré slovo, potěšení a Zdeněk Hanka nám je svým osobitým způsobem nabídl, jako malé ukročení stranou z běžné literatury.
Děkuji autorovi za potěšení a své známé za zapůjčení, protože knihu jsem už nikde nesehnala. Čestně jsem vrátila - i když nerada.