Usnadněte si práci - Jak pracovat jednoduše a výkonně

Usnadněte si práci - Jak pracovat jednoduše a výkonně https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/259268/mid_usnadnete-si-praci-jak-pracovat-jed-O31-259268.jpg 5 26 2

V dnešní době prožíváme přímo epidemii zaneprázdněnosti – lidé jsou zahlcení informacemi, a jejich výkonnost v důsledku toho klesá. Kniha známé americké podnikatelky ukazuje, že všudypřítomná víra v time management nemusí být vždy řešením. Autorka přibližuje vlastní metodu založenou na zjištění, že každý člověk má jiný typ výkonnosti, a nabízí nástroje, díky nimž budete výkonnější, kreativnější a také šťastnější.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Work Simply


více info...

Přidat komentář

tractorred50
13.12.2021

Po přečtení jen prvních několika kapitol už pracuji jinak a produktivněji... V testu jsem skončil jako Prioritizér a Vizualizér. Zároveň jsem od knihy moc nečekal, původně jsem ji koupil manželce, která se o organizaci a celkově produktivitu zajímá. Nakonec jsem ji přečetl já a skončilo to tím, že ji aplikuji. Na to, že jsem si myslel, že něco takového nepotřebuji mi dost pomohla, cítím se méně ve stresu, relaxovaně a organizovaně.

sofmysl
10.11.2015 5 z 5

Kniha se mi moc líbila a dost mi pomohla hlavně s ujasněním si dlouhodobých cílů a uspořádáním svých povinností jak pracovních tak i osobních. Určitě ji doporučuji každému, kdo má pocit, že ve svých povinnostech "momentálně plave".

Je jasné, že některé kapitoly jsem musela přeskočit, protože takovou úpravu mé pracovní prostředí nepovoluje, ale i přesto mi kniha přijde velmi přínosná.


Štítky knihy

úklid organizace práce produktivita

Autorovy knížky

2015  90%Usnadněte si práci - Jak pracovat jednoduše a výkonně

Kniha Usnadněte si práci - Jak pracovat jednoduše a výkonně je v

Právě čtených1x
Přečtených22x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených3x
Knihotéce19x
Chystám se číst27x
Chci si koupit6x