Úsměv je nejlepší odpověď

Úsměv je nejlepší odpověď https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/272125/mid_usmev-je-nejlepsi-odpoved-UW8-272125.jpg 3 7 3

Život zvládáme s úsměvem, anebo vůbec, praví čínské přísloví. Ať se okolo nás děje cokoli, všechno lze ovlivnit správným vnitřním postojem. Rakušan Bernhard Moestl, jenž prožil mnoho let v Asii a v klášteře Šaolin se od mnichů učil jejich mistrovství, ukazuje, že můžeme být uvolnění a usmívat se, pokud změníme své myšlení. Text je psán srdcem i rozumem a obsahuje mnoho moudrosti a inspirace, jak se vypořádat s těžkými situacemi, při kterých typický Evropan většinou „přichází o nervy“.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Psychologie a pedagogika

Vydáno: , Beta-Dobrovský
Originální název:

Lächeln ist die beste Antwort


více info...

Přidat komentář

Danafantom
11.10.2023 3 z 5

Docela příjemná kniha. S některými úvahami souhlasím, jiné mi připadají dost zcestné, pokud by se jimi člověk měl řídit. Pár zajímavých poznatků o Asiatech.

Sakura263
19.03.2018 4 z 5

Kniha o práci se sebou samým. O tom jak dokáží myšlenky a psychika ovládat naši mysl a přitom si to neuvědomujeme. Úsměv je podle mě vzácný. Když jdete po ulici málo kdy se někdo usmívá. Málo kdo má pozitivní myšlení.
Podle této knížky se snažím řídit a už několikrát se mi stalo, že mi člověk na ulici úsměv oplatil. Je to skvělí vnitřní pocit :)


sioux
04.01.2016 2 z 5

Nudné, příliš americké, plave po povrchu, příliš mnoho textu a málo myšlenek...
Klasicky americky jednoduché až hloupé a jednobarevné. Konstrukce typická pro tyto knihy, na dvou stránkách je vždy uveden jeden zážitek autora z jeho cest a z této jedné situace vyvozuje dalekosáhlé závěry, což působí nedůvěryhodně až směšně. Navíc do těchto zemí pravidelně jezdím a vidím zcela jiné věci a zákonitosti.