Urban Jungle krásný byt plný pokojových rostlin

Urban Jungle krásný byt plný pokojových rostlin https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/356813/bmid_urban-jungle-krasny-byt-plny-pokojo-1fp-356813.jpg 4 33 10

Kniha Urban Jungle vám přináší zelenou inspiraci, nápady na styling a skvělé informace o rostlinách pro všechny, kdo chtějí mít ve svém životě i domově více zeleně. Tato inspirativní publikace vás provede domy pěti rodin z různých zemí Evropy a ukáže vám, jak lze používat rostliny a vnést díky nim domů krásu, jedinečnost, kreativitu a někdy dokonce dotek umění. Ale nejen to, v knize najdete návody, které můžete snadno použít a nápady na styling rostlin doporučený a používaný blogery stránky Urban Jungle bloggers. Jsou zde samozřejmě i profily rostlin a jednoduché tipy a nápady, jak se o ně starat. Po přečtení této knihy budete považovat za nezbytné doplnit svůj život novými květináči a rostlinami.... celý text

Dům a byt Hobby Zahrada
Vydáno: , Grada
Originální název:

Urban Jungle , 2016


více info...

Přidat komentář

MagdaFish
27.07.2022 4 z 5

Taková hipsterská knížka. Informací o kytkách je tu pomálu, styling je bůh a pozitivní myšlení nade vše.
Ale fotky mají pěkný, o tom žádná. :)

Korsika
17.06.2021 2 z 5

Kniha je ideální na prolistování, když potřebujete nápady na zařízení nového bytu. Text ji ale bohužel nikam dál neposunuje.


Zuzaa
27.11.2020 3 z 5

Pěkná kniha na půjčení v knihovně a prolistování, ale nic co byste museli mít koupené doma.

ipkkk
02.06.2020 3 z 5

Pro mě trochu zklamání. Sice je tam moc hezkých obrázků ze kterých se dá čerpat inspirace, ale text je celkem nudný a o pokojovkách jsem se nedozvěděla nic, co bych nevěděla. Je to psáno chaoticky a je vidět, že jde hlavně o design, protože třeba na většině fotek mají kaktusy a sukulenty ve stínu. Taky se mi tam nelíbila věta, že byt je nepřeplácaný a má v celém bytě jen 20 kytek. Za mě urban jungle je o přemíře kytek v bytě, takže si to trochu odporuje.

tanulda
11.04.2020

Knížka se mi moc líbila, trošku mi zpracováním připomíná "Ikea tipy" na stránce "Nápady a inspirace" (Ikea ideas), tak kdo je máte rádi, určitě nebudete zklamaní. S tím rozdílem, že tohle je celé o kytkách :-) Kniha obsahuje i užitečné tipy na různé DIY výrobky (macramé, květinový stolek, apod.).

Marčullkas
21.02.2019 5 z 5

Pro mě je kniha krásnou motivací a inspirací a ty fotografie jsou kouzelné.

Limonadovyjoe
30.06.2018 5 z 5

Úžasná knížka pro všechny, kteří milují pokojové rostliny - zejména na sociálních sítích. Píše se v ní o všech momentálně nejoblíbenějších pokojovkách, a ukaze vám jak pomocí zelených kytiček vyšperkovat interiér městského bytu. A bacha po přečtení si se svými kytičkami začnete povídat...pokud už to teda neděláte.

Mánička178
21.06.2018 5 z 5

Z knížky Urban jungle jsem velmi nadšená - nejde o encyklopedický výčet rostlin, ale o konkrétní ukázky, jak stylově začlenit rostliny do svého domova. Jako příklady slouží několik domácností, jejichž obyvatelé mají opravdu vytříbený vkus a dokáží pracovat s interiérem moderně a svěže. Odnesla jsem si mnoho inspirace nejen na druhy pokojových rostlin, ale také jak pracovat s prostorem. Každopádně mám radost, že pěstování květin je tak "trendy" :)

Missynka
25.10.2017 5 z 5

Překrásná kniha se skvostnými fotografiemi a ilustracemi. Nejedná se o klasickou encyklopedii, kniha se tak ani nesnaží tvářit. Poskytuje nám náhled do životů lidí, které květiny baví, mají jich spoustu a umí je pěkně zkombinovat s jejich bydlením. Pár tipů na péči se v Urban jungli také najde, stejně jako pár Diy. Za mě doporučuji pro ty z vás, co se rádi kochají květinami a designem.

Aleen
20.10.2017 4 z 5

Velmi pěkná kniha, ve které najdete spoustu inspirativních obrázků interierů s rostlinami. Sice jsem nenašla nic nového, nebo světoborného, ale určitě jde také o přístup lidí, o kterých se v ní píše a to nejen vůči rostlinám v bytě. Jeden bod dolů za prvoplánové zacházení s rostlinkami - nepřemýšlí se příliš, co jim dělá dobře a jestli na uvedeném místě brzy nezajdou...:-)....a nebude do dvou měsíců třeba koupit novou. To je pro někoho, kdo má některé kytičky celý dospělý život a bolí ho každá ztráta, trochu nepřípustné(ale jenom trochu).

Štítky knihy

příroda pokojové rostliny bydlení

Kniha Urban Jungle krásný byt plný pokojových rostlin je v

Právě čtených2x
Přečtených41x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených1x
Knihotéce24x
Chystám se číst19x
Chci si koupit17x