Půlnoční ulička
kniha od: Rachel Caine (p)
KoupitKoupit eknihu
Město, kde Claire Danversová studuje na univerzitě, sice ovládají upíři, ale příměří mezi živými a mrtvými poskytuje relativní bezpečí. Na chvíli. V okolí se objevují mrtvá lidská těla, pronásleduje ji psychopat a starověká pijavice jí nabídla soukromé vyučování. Claire brzy zjistí proč. A pojem večerní škola získá zcela nový význam....celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/141685/pulnocni-ulicka-141685.jpg 4.192Série | Upíři z Morganville 3. |
Žánr | Detektivky, krimi, Romány, Fantasy |
Vydáno | 2013, Brokilon |
Orig. název | Midnight Alley, 2011 |
více informací... |
Komentáře (13)
Kniha Půlnoční ulička

Doposud nejlepší díl, ty předchozí se mi táhly a teď mi připadá, že se to konečně začíná rozhoupávat. Navíc tou upíří nemocí si mě autorka pěkně navnadila, takže teď prostě musím pokračovat ve čtení :)

Třetí díl, ještě propletenější než první dva. Za mě super. Mám ráda knihy, u kterých musím přemýšlet a nejsou to nějaké nudné odpočinkovky, nad kterými vypnu. Pokud jste si přišli odpočinout, tak ve městě upírů to nebude. Snažím se držet krok s autorkou, ale dokáže vymyslet skvělé okliky a překvapit. :o)

Tak nevím mě asi 2 přišla o něco lepší....pořád jsem četla a četla a čekala..nevím sice na co, ale knížku jsem dočetla a .. nic :)) Možná jen mám o pár roků víc .. asi před nějakými x lety bych dala plný počet :)

Kniha se mi líbila, napínavá jako vždy. Doufám, ze to nakonec všechno dobře dopadne. Těším se až si přečtu další díl. Velice doporučuji.
Štítky
Autor a jeho další knihy
- Pod hladinou 2021
- Na dně 2019