Molly umí kousat!

Molly umí kousat! https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/217361/bmid_molly-umi-kousat-PIb-217361.jpg 4 9 3

Třetí svazek oblíbené knižní série o upírce Molly z internátní školy, která má ráda špagety s česnekem, ale na druhou stranu špatně létá a v temných kobkách ji přepadá strach. Internát je vzhůru nohama! Elisu Beránkovou, dceru slavného herce Kryštofa Beránka, někdo ve spaní pokousal! A to přesto, že kousání u upírů už dávno vyšlo z módy. Kdo za tím jen může být? Nějaký upírský padouch? Že by snad někdo chtěl vydírat Elisina tátu? V internátě koluje jedna fáma za druhou. A pak najednou Molly narazí na něco zajímavého… První vydání.... celý text

Žánr:
Fantasy , Pro děti a mládež , Dívčí romány

Vydáno: , Egmont (ČR)
Originální název:

Molly hat Biss! , 2013


více info...

Přidat komentář

protokol
28.03.2019 odpad!

no otrasný blábol

KattyAnnyCte
29.06.2018 5 z 5

Četla jsem sice jen 1. a 3. díl ale oba se mi líbili stejně. Bylo to zajímavé občas jsem přemýšlela kdo by to mohl udělat, nejdřív jsem myslela na první (nechci spoilerovat) pak na druhou postavu (opět). Nakonec jsem se trefila a protože jsem chtěla znát kdo to byl četla jsem to všude abych se dopracovala k tomu kdo to byl. Je to nenáročná kniha pro young adult a pro ty co mají rádi upíry.


Orange8knihomol
14.02.2018 5 z 5

Opravdu povedené pokračování! Miluji tuto sérii, protože na ni mám vzpomínky, když jsem ji četla jako mladší a byla jí uchvácena.