Tajomstvá

Tajomstvá https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/122956/tajomstva-122956.jpg 4 304 26

Fell's Church sa čím ďalej viac začína podobať na mesto duchov. Meredith odhalí hrozné tajomstvá vo svojej minulosti a Damon sa vyberie do Temného rozmeru, aby sa stal opäť upírom. Nešťastnou náhodou so sebou vezme aj Bonnie, ktorej sa pomocou hviezdnej gule podarí odhaliť veľké tajomstvo kitsune...

VAnna
VAnna
24.03.2024 3 z 5

Rozporuplné pocity... Na jednu stranu mi příběh připadá víc a víc chaotický, občas něco nedává smysl. Na druhou stranu mě tento díl bavil víc než některé předešlé, a to možná právě kvůli tomu chaosu - protože se alespoň něco děje.

vercatko20
vercatko20
17.05.2022 odpad!

Bože, to je taková pí*ovina. Nic horšího jsem snad nikdy v životě nečetla (a to už jsem pár braků do rukou dostala), dokonce ani předchozí díly nebyly AŽ tak moc hrozný.
Opravdu nesmysl. Autorka jen vzala chaos, co má v hlavě, a přenesla ho na papír. A to je ještě hezky řečeno.
Odpad všech odpadů tohle.


VeruMalfoy
VeruMalfoy
13.02.2021 3 z 5

Autorka mi přijde hodně zmatená, že neví co vlastně od celé série chce. Věci tam hází tak, jak jí přijdou na mysl a už se nad nimi nepozastavuje, že třeba nedávají smysl.

Charmedka
Charmedka
28.06.2020 2 z 5

Všichni hlavní hrdinové jsou zpátky doma z Temné dimenze, kde vysvobodili Stefana ze zajetí a momentálně se ukrývají v domě paní Flowersové.

Město Fell`s Church se pomalu rozpadá, stále více dětí je nakaženo Malachy, což jsou paraziti ovládaní liškodlaky.

díl, které se odehrávaly v Temné dimenzi mě poměrně bavily. Snad nejlepší díly vůbec. Za to tenhle, to byla zas taková blbost. Ráda bych napsala, že to alespoň občas bylo akční, napínavý, ale mě to takový vůbec nepřišlo.

h.belaiova
h.belaiova
01.02.2020 5 z 5

Fajn příběh na vypnutí hlavy.

Hoshi
Hoshi
06.03.2018 3 z 5

Mám rozporuplné pocity. Na jednu stranu jsem byla nadšená, že se opět něco děje, něco málo bylo vyřešeno - snad, Damon je už konečně tím, kým býval... Na druhou stranu jsem zklamaná, protože se mi zdálo, že se autorka chytá stébel - lovec upírů? Kdyby tam alespoň byly nějaké náznaky, ale takhle ...

petra3242
petra3242
09.08.2017 2 z 5

!! OBSAHUJE SPOILER !!
V příběhu už mě asi nic nepřekvapí. Škoda, že je Damon zase upír, docela by mě zajímalo, jak by se po delší době choval jako člověk. Tajemství Meredith tomu dalo trochu šťávu. Uvidíme, jak to bude pokračovat dál.

Mruskulka
Mruskulka
24.05.2016 3 z 5

Tento díl byl přijatelný. Na konci dokonce napínavý.

Always a reader
Always a reader
09.07.2015 5 z 5

Všechny díly Upířích deníků se mi líbí. A tento není vyjímkou ;)

Nagadir
Nagadir
07.01.2015 2 z 5

SPOILER!!
Opět mi tu dost věcí nesedělo, zbytečné dramatizování vztahu ElenaxDamon, to že se vůbec Damon stal takovým hloupým způsobem člověkem a hlavně to, že se zničehonic z Meredith stala Lovkyně upírů. Kdyby byly v nějakých předešlých dílech menší náznaky, jenže má být vytrénovaná a já nevím kdoví co, a přesto svůj um zatím ani jednou nepoužila, nemluvě o její hysteričnosti v šestém a sedmém díle, což vůbec nedává smysl.
3/10

Betnka81
Betnka81
18.08.2014 3 z 5

Opět slabší díl , ale číst se to dalo :)

SelenaDemi428
SelenaDemi428
13.08.2014 4 z 5

Kdyby tam nebyl ten začátek s Elenou a Damonem, tak dám pět hvězdiček. Díl se mi jinak moc líbil, byl napínavý a plný objevů a tajemství. Naštěstí tam nebyly žvásty typu "Elena miluje Stefana i Damona" nějak zdlouhavé. Nejvíce se mi líbila část s Alarickem a pak to tajemství Meredith. To mě vážně překvapilo. Těším se na další díl!

ivzu77
ivzu77
30.07.2014 4 z 5

Mám tyto knihy docela ráda, zároveň sleduji i seriál s výborným hereckým obsazením, ale nemohu tyto dvě věci porovnávat, jelikož jsou knihy brané jako předlohy, ale každá verze ( kniha / serál ) si jdou svou cestou. A proto mne baví oba směry.
Přečetla jsem všechny její knihy a u žádné jsem se nenudila.

trynitrix
trynitrix
24.06.2014 2 z 5

Jojo tento díl mi přišel takovej neslanej nemastnej :-D na to jak jsem se tešila jako to vše bude pokračovat takže trocha zklamání. Teď vim ze není kam spěchat, přes léto jako na chvilkové čtení kdy nebude co dělat uplně stačí :-D

TessDragon
TessDragon
29.10.2013 4 z 5

Po delší době jsem se vrhla na další díly ze série Upířích deníků, bála jsem se trochu jak se to v 9. díle bude vyvíjet. Ale nebylo to vůbec tak špatné, jak jsem očekávala, i když přiznejme si, že první díly byly bezkonkurenční. Nákaza se pořád šíří městem a ten incident s tím morčetem.....uuuf, skoro jsem zapomněla, jak můžou být Upíří deníky nechutné, ale na atmosféře to rozhodně přidalo. Jen mě iritovala Elena na začátku, už je to fakt jak v seriálu, hop ke Stefanovi, pak zase k Damonovi....Taky mi bylo líto, že tu nebylo moc scén s mojí milovanou Bonnie, ty ''příběhy'' z perel se mi moc líbily jako takové menší zpestření. Jen mě mrzí, že knížku zase ''rozkousli'' v tak špatné části.

hradilovi.mk
hradilovi.mk
27.10.2013 5 z 5

co dodat, četla jsem ji krátkou dobu a sem zvědavá na další díly :-)

KatChiss
KatChiss
17.08.2013 4 z 5

Tuhle knížku jsem už jednou četla, ale v půlce mě přestala bavit, a tak jsem ji vrátila. Nedávno jsem se k ní vrátila a znovu ji četla. A jsem ráda, že jsem tak učinila. Sice tahle knížka nepatří mezí mé nejoblíbenější, ale i tak byla dobrá.
Meredith odhalila všem své tajemství - že je lovička upírů. Vůbec bych to do ní neřekla. Ale Stefana ani Damona naštěstí nezabila. I když měl teda Damon namále, když kradl kouzelnou perlu, se kterou se dostal do Temné dimenze. Naneštěstí s sebou vzal i Bonnie, která se ho nechtěla pustit. A kvůli její blbosti skončila na otrokářském trhu. Zmocnil se jí Šiniči a vyzvídal o perle své umírající sestry Misao. Jenže Bonnie nic nevěděla, a tak ji chtěli zabít. Damon naštěstí přišel včas. Samotřejmě vše nemohlo skončit dobře. Ale to už bych byla v příběhu dalšího dílu.

Esko*
Esko*
24.04.2013 3 z 5

První čtyři díly nejlepší, pak už kvalita klesá a zdá se mi, že autorka už neví coby. I tak se to číst ale dá a všechny nejsou až tak hrozné.

erga
erga
10.04.2013 4 z 5

Tento díl se mi velmi líbil... U předchozích jsem vážně přemýšlela, že s Deníky skončím, ale nakonec jsem se přinutila přečíst tento díl a opět se mi začínají líbit. Doporučuji :)

orangerose
orangerose
05.03.2013 4 z 5

další krásné pokračování ,byla jsem zvědavá jak bude pokračovat tehle díl , dobré počteníčko :)