Spojenectvo
kniha od: Lisa Jane Smith
KoupitKoupit eknihu
Stefan s Corou sa snažia vyslobodiť Damona, ktorého zajal Samuel. Pri jeho sledovaní zachráni Stefan dievča, ktoré sa Samuel snaží zabiť. Ukáže sa, že je to čarodejnica, ktorá žije v Londýne so svojimi priateľmi čarodejníkmi. Samuel je veľmi silný a navyše vymyslel diabolský plán, ako získať neobmedzenú moc. Aby zachránil Damona a potom aj celý Londýn, musí sa Stefan spojiť s čarodejníkmi, i keď tí sú s upírmi za iných okolností nepriatelia na život a na smrť....celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/416169/spojenectvo-CHa-416169.jpg 4.1102Série | Upíří deníky: Stefanovy deníky / Upírske denníky: Stefanove denníky 6. |
Žánr | Literatura světová, Fantasy, Pro děti a mládež |
Vydáno | 2013, Fragment (SK) |
Orig. název | The Compelled, 2012 |
více informací... |
Komentáře (18)
Kniha Spojenectvo

Tohle bylo skvělé! A je mi líto, že je to poslední díl. Zajímalo by mě, co bude s Corou dál... Tuhle sérii jsem si opravdu oblíbila. Přečteno za dva dny a tisíckrát doporučuji.

Příjemně čtivé zakončení Stefanových deníků. Všech šest dílů jsou odpočinkové jednohubky, které nijak neurazí, ale ani nepřekvapí. Utvrdila jsem se v tom, že mám raději Damona. Rozhodně se k celé sérii někdy v budoucnu vrátím.

Fajne zakončení a zrovna když se to tak pěkně rozjelo spojení sil upírů a čarodějnic i když vrtkavé ale Samuel si to zasloužil jak by asi Londýn vypadal :-D třeba není konec, bych se ani nedivila kdyby udělali další dil třeba stím setkáním za 25let by bylo fajne další vzrůšo v MysticFall. Damon Stefan a hlavně Cora mi budou chybět :-)

Rovnou řeknu, že tenhle díl je nejlepším z celé série. Konečně se začalo dít něco více. Spojení upírů a čarodějnic podle mě knize hodně prospělo. Všichni začali spřádat plány proti Samuelovi, zároveň ale tohle spojenectví není vůbec pevné, takže spory mezi dvěma druhy knihu skvěle oživí a občas to vypadá, jako by se měli pobít mezi sebou.
Autor a jeho další knihy