Upír, můj pán

Upír, můj pán https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/142644/mid_upir-muj-pan-Ju0-142644.jpg 4 93 20

Tři upíři musí ochránit svou rasu... a čelit touhám smrtelníků! První kniha ze série Samotáři z rodu nesmrtelných nás seznámí s jedním z nich. Je tomu několik staletí, co Gideon Ravel naposledy zavítal mezi lidi. Nyní musí proniknout do vysokých kruhů londýnské smetánky, aby získal důvěru jediné ženy. Simone, lady Gilbertová, vlastní amulet nepředstavitelné síly, aniž by věděla o nebezpečí, jaké jí proto hrozí. Gideon se, ještě než jí poznal, dozvěděl o jejím šarmu a intelektu, ale nečekla, že by pro něj mohla být přitažlivá. Teď musí bohovat nejen s nepřáteli, ale především s vlastní touhou... Nikdo z londýnské společnosti neví o minulosti lady Simone. Pravda by ji mohla zničit. Až dosud ji nikomu netoužila odhalit, ale v hlubokých Gideonových očích se zračí hlad - po pomstě, po ní - a tajemství, které je mnohem nebezpečnější než to její...... celý text

Romány Pro ženy Fantasy
Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

My Lord Vampire , 2003


více info...

Přidat komentář

TerezaMondeková
12.03.2021 4 z 5

Knihu jsem si strašně dlouho chtěla přečíst, ale nikde jsem ji nemohla sehnat, ale pak se na mě usmálo štěstí. Jsem ráda, že mám knihu doma. Opět nechyběl úžasný nadpřirozený svět upírů, magie, tajemna, nebezpečí a kouzel. Taky se mi líbí, že je tahle kniha historická romance. Ale strašně by mě zajímaly příběhy Sebastiana a Luciena. Škoda, že nejsou přeloženy.
Ale musím říct, že tenhle díl mi přišel oproti těm předešlým trochu slabší. Asi je to protože skoro celou knihu taková předehra a pak když mělo konečně dojít k tomu nejhlavnějšímu, tak to trvalo... dvě možná tři stránky... to mě trochu zamrzelo. Čekala jsem větší, napínavější závěr, ale bohužel. Pak bych ocenila i nějaký epilog, který by vystihoval, jak jsou na tom o pár let později. Nebo jak vypadala jejich svatba. Proto jsem nemohla dát plný počet bodů.
Simone... ta se mi hned líbila. Na povrchu je to nádherná žena, která je bohatá, vznešená, ráda koketuje, je nedostupná, užívá si pozornost mužů a že dělají cokoliv, co ona chce. Ale pak se objevil jeden, který ji jako jediný k nohám nepadl. To ji rozhodilo. Ale uvnitř byla hodně citlivá a bolavá. Neřekla bych, že za obyčejnou zálibou jako je šití šatů se může skrývat takové tajemství.
Gideon... jeho charakter nebylo žádné překvapení. Každá hlavní postava je arogantní, neskutečně sexy, majetnická, ochranitelská, brání svou za každou cenu svou partnerku. Gideon byl sice nesnesitelný, ale i neodolatelný.

Saraken
08.10.2020 5 z 5

Super pribeh ktory nesklamal :) ani jedna kniha od Ivy nieje rovnaka ... kazda z nich je jedinecna


havrmoni
07.10.2020 2 z 5

Tak to bylo zklamání a jsem ráda, že to bylo celkem krátké. Fakt nic moc. Strážce miluju jenže tohle bylo zdlouhavé a nakonec o ničem.

CleopatraKatli
01.06.2020 2 z 5

Na muj vkus bohuzel nesrovnatelne se super serii Strazcu. Toto bylo takove nudnejsi, dlouhy rozjezd, (zadna zajimava myslenka na okoreneni) a nakonec se stejne nic moc nedelo...

kubakubikula
17.09.2019 5 z 5

Klasická červená knihovna, jen trochu fantasy. Ale čte se dobře, je to oddychovka na jedno nebo dvě odpoledne.

Petra38
14.08.2019 1 z 5

Autorka patri me oblibence ale tahle kniha? Proste jednoduse mi nesedla, bylo mi divne obdobi ve kterem byl pribeh situovan a chovani hlavnich postav, pribeh sam o sobe by mohl byt dobry ale bohuzel me neudrzel u toho abych knihu docetla ...treba priste :-)

carollfu
20.02.2018 3 z 5

Navzdory tomu, jak miluji Alexandru Ivy a její knihy, tato mě celkem zklamala. Nejspíš to byl autorčin záměr, aby kniha byla spíše o intrikách, důvěře a napětí, ale chybělo mi tam její typické jiskření mezi hlavními postavami. 3*

KnihomolkaMari
08.01.2016 5 z 5

Tahle kniha mne nadchla,je velice čtivá a podle mě velmi dobře napsána (stylem) a děj je napínavý a nepředvídatelný.Těším se na další díly:))

Temný snílek
29.08.2015 3 z 5

Upír, můj pán je historická červená knihovna s upíry a velkou dávkou humoru, takže čtení baví a nudit vás ani nenapadne. Taková pohodová oddychovka pro ženy...

Závěr byl trochu uspěchaný, ale všechno se vysvětlilo, takže Gideon a lady Simone, mohou být v klidu, i když přece jen trochu ostražitosti by si měli ponechat. Ale věřím, že náš dokonalí upíří chlapec to zvládne, protože je šikulka.

Beruška80
27.06.2014 5 z 5

Krásný příběh...četlo se to jedna báseň! Těším se na pokračování!

Dandulka
29.12.2013 5 z 5

Trochu pomalejší rozjezd, ale konec byl moc hezký. Jen by mě zajímalo, jak to bude pokračovat dál, Jinak autorka píše moc hezky, prozatím se mi od ní líbily všechny knihy, co jsem přečetla.

Nikolka001
19.06.2013 4 z 5

Velice čtivá,odpočinková,skvělá kniha.Kniha se četla jednoduše.Příběh byl velice zajímavý. :) Kniha mě vůbec nezklamala a už se těším na další díly.. !! :)))

ronu15
30.05.2013 5 z 5

Kniha se mi moc líbila.Přečetla jsem jí během jednoho deštivého dne. Těším se na další díly.... :-)

Doriana.M
11.03.2013 4 z 5

Bohužel musím souhlasit, že po přečtení předchozích knih mi přišlo, že tato kniha v mnohém zaostává. Konec hodně zrychlený, dlouhá "předehra" a najednou bylo po všem. I přesto s nadějí na další knihy v kvalitě, na jakou jsme zvyklé, dávám 4*.

Mrfta
26.02.2013

No docela zklamání, čekala jsem něco jiného. Snad budou další díly o něco záživnější. Tohle byla fakt nuda po sérii Strážců věčnosti :-)

luckaherzogova
17.02.2013

Od autorky jsem četla i jiné knížky, a proto jsem tuto čekala jinou. Docela mě zklamala, chyběla nějaká ta akce. Pár kapitol se stále vleklo...

sisulisa
30.01.2013 1 z 5

Nemyslela som si, že to poviem, ale tentokrát ma kniha od tejto autorky veľmi sklamala. Dosť som sa pri čítaní nudila. Niekedy to už vyzeralo na nejakú tú akciu, na ktorú som si pri knihách od autorky zvykla, ale niekde sa to vždy zaseklo. Ako tu už bolo podotknuté, bolo to len romantické klišé. Žiaden humor, akcia, napätie, či milostné scény. Som zvedavá, či také budú aj ostatné diely.

Charlota007
21.01.2013 4 z 5

Chybí mi tam postava podobná Levetovi ze série Strážci věčnosti :D

Senza Jenka
13.01.2013 2 z 5

Bez žhavých milostných scén zbylo romantické klišé.

Nuttelka
10.01.2013 5 z 5

Příjemné čtení... Těším se na další díl...