Únos zpěvačky

Únos zpěvačky https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/48628/unos-zpevacky-48628.jpg 1 7 4

Kniha plná napětí a cynicky absurdního humoru, z něhož se rodí nejlesklejší svět. Zpěvačka Renata Máchová je unesena! A protože nic není, jak se jeví, do poslední chvíle nevíme, zda únosce je de facto zachránce nebo gangster. Každá záhada je však jasná investigativnímu novináři, někdejšímu prodavači bot, který o kauze referuje. A že se vždy pravidelně ukáže, že vše je jinak? Koho by zajímaly včerejší noviny?! Kola showbyznysu se musí točit dál! "Takový je showbyznys!" Ta věta zní v nejnovějším románu Martina Nezvala Únos zpěvačky jako zaklínadlo. ... celý text

Přidat komentář

Rose-Mary
04.06.2023 1 z 5

K této knize snad ani není možné napsat komentář. Hned ze začátku jsem si říkala, co je to za nemožné plácání o ničem. O něčem to tedy bylo, ale tento žánr mne vůbec nezajímal. Navíc se přecházelo od jednoho tématu k druhému, než se autor vrátil zpět k původnímu příběhu, zapomněla jsem, o čem se v něm psalo. Spisovatelův jazyk se mi nelíbil. Bylo v něm plno vulgarit, což zrovna číst nemusím.
Zkrátka, dávám jednu hvězdičku, abych nemusela zvolit úplný odpad.

jana-cisarova
03.06.2023 2 z 5

Kniha na mne zpočátku vůbec nezabrala. Zdála se mi jako hotová slátanina, které jsem ani pořádně nerozuměla. Do první poloviny jsem myslela, že ji odložím.
Prolínaly se v ní dvě události. Unesení zpěvačky Renaty Máchové, což jsem zprvu za únos nepovažovala. V druhé linii se jednalo o přijetí mladého zakomplexovaného kluka Marcela do redakce bulvárního tisku. Byl schopný donášet pikantní příběhy na zpěvačku Renatu, za což mu redaktorka Anna byla velice vděčná.
Na výsluní se dlouho neudržel. Příběh před koncem ukázal, čím byla domnělá ochrana zpěvačky před únosem. Šlo o skutečný únos, na němž si namastili kapsu ti, kteří zpočátku vypadali jako ochránci.
Styl psaní knihy mne však vůbec neuchvátil. Dávám dvě hvězdičky.


markoj05
04.02.2017

nedočetla jsem....

jprst
19.12.2011 odpad!

Několik knih Martina Nezvala jsem už přečetl, ale tohle dílko je daleko nejhorší.

Kniha Únos zpěvačky je v

Přečtených8x
Knihotéce2x