Umět milovat

Umět milovat https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/174281/bmid_umet-milovat-qFR-174281.png 4 91 16

Román Umět milovat je strhujícím debutem o dvou mladých lidech, kteří se do sebe zamilují… a to hned dvakrát. Předtím: Reena Monterová miluje Sawyera LeGrandea, on si jí však nevšímá… to se však jednoho dne nečekaně změní a ti dva propadnou lásce, jež je značně komplikovaná, složitá. Nato však Sawyer beze slova zmizí a zničená Reena zůstane sama – a navíc těhotná. Potom: Sawyer zůstal jen vzpomínkou a Reenin život se točí kolem její nové lásky – dcerky Hanny. Vtom se však Sawyer znovu objeví, ale Reena s ním už nechce mít nic společného. Lhala by ovšem, kdyby tvrdila, že v ní jeho návrat nic nerozdmýchal. Dokáže se Reena po tom všem, k čemu došlo, do Sawyera LeGrandea znovu zamilovat?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Fortuna Libri (ČR)
Originální název:

How to Love , 2013


více info...

Přidat komentář

Janizoun
10.04.2023 5 z 5

Byla jsem na tuto knížku docela zvědavá. Je to příběh jedné osudové lásky napsán vlastně tak, jak ho může napsat i sám život. Je škoda, že tato kniha nemá tolik čtenářů. Už se mi i párkrát stalo, že čtu knížku s "razítkem bestseller'" a divím se, že se jím vůbec stal a pak si přečtu knížku jako třeba tuto a líbí se mi moc. Příjemně jsem si početla.

beruzzka
17.04.2021 5 z 5

Velice ctive, libilo se mi, jak se menily kapitoly minulost/pritomnost.


EvelinaLang
12.01.2021 5 z 5

Kniha, kterou jsem četla poměrně dávno, ale moc se mi líbila. Ta romance mezi hrdiny byla uvěřitelná a rozhodně mi to nepřišlo povrchní. Oba hrdinové k sobě hledají cestu a je to všechno celkem složité, tak jak to v tom věku bývá. Oni to tedy mají o něco složitější. :) Takhle nějak si představuji dobrý dívčí román, který chytne za srdce.

Artep071
05.08.2020 4 z 5

Hezký romanticky komplikovaný román , mě se četl velmi lehce a líbil se mi nejen děj a zápletka ale i ten konec.

jitka7
14.01.2019 1 z 5

Tohle byl propadák. Kdyby tam bylo napsáno dívčí román, tak bych to pochopila. Ale je to román pro ženy. O náctileté holčině, která má malé dítě a klukovi, který, já ani nevím, jakou úlohu tam měl. Nepřišlo mi to ani vtipné, žádné pokání nebylo, nic. Naprosto nesmyslný příběh. Silně věřící Reena se zamiluje, trpí Sawyerovi snad úplně všechno, závislosti - jeho chování - jeho odjezdy. A pak přijede a ejhle. A na slovo Zmlkni jsem už fakt byla alergická.

dom.ini
17.12.2017 3 z 5

No dostala sem sice trochu něco jiného než jsem očekávala, ale zklamaná asi nejsem. Byl to takový příjemný dívčí románek, který se dobře četl, i když je celý děj dost předvídatelný a ani jeden z hlavních hrdnů mi nebyl nijak zvlášť sympatický. Ale špatná knížka určtě nebyla a kdybych mohla dala bych ji asi 3,5*.

Evaho73
30.07.2017 5 z 5

Zaujímavo napísaný príbeh osudovej lásky, ktorý môžem iba odporučiť.

Paja.
29.12.2016 5 z 5

To co od toho čekáte, když se podíváte na název obal a stručný popis je děsný omyl. Ano kniha je růžová s milostným nápisem a ano knihu napsalal mladá autorka, ale rozhodně to neznamená, že to můžete zařadit mezi klasická love story. Kniha je velice poutavá a zajímavá. Má něco do sebe. Ze začátku je matoucí předtím a potom, ale rychle jsem si zvykla. Rozhodně si jí ještě jednou přečtu. A doporučuji přečíst, nezklame :) .

krakenka8
07.02.2016

Krásná čtivá knížka! Za dva dny přečteno. Děj předtím a potom úžasně psané. Moc doporučuji.

kalinkacz
20.01.2016 2 z 5

Knihu bych zařadila do klasických "oddechovek". Je nenáročná svým dějem, charakterem postav i zápletkou... knih o dětské lásce a druhé šanci jsme jistě četli bezpočet a tahle se v nich podle mého názoru může svou mírnou neoriginalitou i částečně ztratit... ano, pro odpočinek skvělá volba, ale neuvěřitelný zážitek rozhodně nečekejte....

Ivy
25.10.2015 5 z 5

Mám neuvěřitelně ráda knihy o dětské lásce. Co si budeme namlouvat mám ráda jakékoliv knihy o lásce, natož pak ty dobré, jako je tahle.
5*

adelaska
27.02.2015 4 z 5

Tahle kniha byla opravdu nádherná. Zasloužila by si klidně 5 hvězdiček, ale pro mě celkem velké mínus bylo dělení na "předtím" a "potom", které se střídalo a občas jsem byla zmatená, kdy se příběh odehrává.
Byl to neskutečně dojemný příběh nejen o lásce, ale o životě.

soltera
23.10.2014 5 z 5

Knihou som bola milo prekvapená aj mladým vekom autorky. Nie je pravdou, že ide o príbeh keď "se do sebe zamilují… a to hned dvakrát" Ide o trvalú lásku a páčil sa mi spôsob ako sa pomaly a postupne "vylupoval" charakter Sawyera a vysvetlovalo sa jeho správanie. Pokiaľ bol toto debut autorky, teším sa na jej ďalšie knihy.

jluky
20.04.2014 5 z 5

Výborná kniha! Hľadanie, strácanie i strádanie, láska i odpúšťanie,..........snívanie aj prebúdzanie. Bola som viac než milo prekvapená týmto dielom od pre mńa do vtedy neznámej autorky, ktoré som "zhltla" za niekoľko hodín.

luciefeix
05.04.2014 3 z 5

čekala jsem erotický román a byla jsem mile překvapeno , jen nechápu holky co si v 16nechají dítě , jeste bez kluka ...

evasamankova
03.11.2013 4 z 5

Umět milovat je krásným nostalgickým příběhem o jedné dětské lásce. Třebaže anotace může vzbuzovat dojem kýčovité červené knihovny, opak je pravdou. Kniha je komorním způsobem vyprávěný příběh o dospívání, mnoholeté lásce, rodině a o tom, čím jsme a čím bychom být chtěli. A snad ještě více o tom, jak je někdy těžké svěřit se nejbližším se svými pocity.
Žádné otřepané, mnohokrát použité fráze z různých love story tady nečekejte. Jde o osobitý, procítěný a nostalgický příběh. V témže duchu se autorce povedl i konec.
Velmi povedený debut.

Štítky knihy

přátelství cestování rodina první láska těhotenství

Autorovy další knížky

Katie Cotugno
americká
2013  74%Umět milovat
2021  74%Pravidla pro holky

Kniha Umět milovat je v

Přečtených127x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených7x
Knihotéce116x
Chystám se číst60x
Chci si koupit9x
dalších seznamech1x