Umění sexuální extáze

Umění sexuální extáze https://www.databazeknih.cz/img/books/92_/92794/bmid_umeni-sexualni-extaze-9Pr-92794.jpg 5 9 4

Jedním z největších zdrojů potěšení - a jedním z největších zdrojů zklamání - je intimní sexuální vztah. Margo Anand pomáhá tisícům lidí, kteří jsou ne zcela spokojeni, omrzelí nebo rozčarováni svým sexuálním životem, rozvíjet vlastní přirozené sexuální energie a kultivovat duchovní prožitek, který je s erotickým životem nerozlučně spjat. V této podrobné a vkusně ilustrované knize překládá Margo Anand kurzy cvičení, založené na starověkých tantrických a taoistických praktikách. Její výklad je plně uzpůsoben pro západní čtenáře, kteří byli vychováni v kultuře, kde je autentický erotický a sexuální život zanedbáván. Vede čtenáře k tomu, aby si vytvořili pro milování zvláštní prostředí, odbourali psychické obavy a překážky, naučili se umocňovat vzrušení a prohlubovali míru a intenzitu vzájemného splynutí. Velké množství metod k prohloubení rozkoše a důvěrnosti zahrnuje vizualizaci, dýchání, masáže, rituály, pohyb i fantazii. Sexuální tajemství odhalená v této knize Vám ukážou: - jak prodloužit rozkoš tím, že se naučíme zůstat plně vzrušení při dokonalém uvolnění - jak rozšířit orgasmus z lokalizovaného pocitu na prožitek celého těla - jak dosáhnout znásobeného orgasmu u muže i ženy - jak vyléčit sníženou sexuální citlivost - jak používat vzájemné i individuální sebeuspokojování pro překonání sexuálních zábran a zvýšení sebedůvěry - jak se naučit znát mužskou i ženskou sexuální "erotogenní mapu" - jak se osvobodit od sexuálních traumat - jak se vyrovnat s antikoncepcí tak, aby se nejevila překážkou na cestě autentickému sexu - a konečně, jak transformovat sexuální energii v hlubokou a extatickou duchovní zkušenost... celý text

Žánr:
Esoterika, astrologie, okultismus , Erotika , Zdraví

Vydáno: , Pragma
Originální název:

The Art of Sexual Ecstasy , 1995


více info...

Přidat komentář

JulčaHluk
05.07.2019 3 z 5

Kniha je fajn, ale není zrovna moc praktická a myslím že pro evropana není prostě dost srozumitelná a použitelná. Alespoň pro začátek. Nemůžu se udržet a zde nenapsat, že trochu zavání nějakým náboženstvým a ne všechno je úplně přirozené. Přečetla jsem ji už před dvěma roky, u čtení jsem byla nadšená, ale poté jsem nevěděla stejně stále co mám dělat. Nějak to nešlo pochopit, praktikovat. Bylo to moc neurčité, moc složité, moc ezoterické.
To co jsem hledala je kniha Sexuální praktiky Quodoushka od Amary Charles. Ta by měla být povinnou četbou od 15 let a předešlo by se pak tragédiím ve vztazích. Doporučuji všem. Knížka totiž napřed vysvětluje psychologický podtext chování ve vztazích i sexu. Čímž vede k tomu, abychom si my sami uvědomili, že jsme odpojení sami od sebe a změnili to. Poté detailně vysvětluje anatomické rysy. Nakonec jasně a jednoduše popisuje praktiky, jak dosáhnout lepšího sexuálního uspokojení, napojení na partnera a jak zachovat vášeň ve vztazích.
V tomto tématu se dá ještě obohatit přednáškami a knihami od psychologa Petra Knotka s pseudonymem Pjér la Šé'z (třeba: https://www.youtube.com/watch?v=gUWApqfB3FQ ) a rozhovory s Janou Radovou o vědomé sexualitě (25 dílů zde: https://www.svobodny-vysilac.cz/page/3/?s=vědomá+sexualita ).

Mercatino
07.02.2017 5 z 5

Solidní kniha, která je plná inspirativní zkušenosti. Při čtení jsem měl pocit, že je to tak jasné, že jsem si to měl přečíst mnohem dříve, každopádně nelituji. Kniha mi objasnila to, že náš partner je člověk citlivý se svou vlastní osobností, a proto je k němu důležité přistupovat jako k člověku, ne jako k něčemu co nám patří a na co máme právo. Kniha mi ukázala jak důležité je budování atmosféry důvěry, klidu a úcty. A naučila mne, že sex není pouze JÁ ale My společně blíž k sobě a cestou vzhůrů. Rozhodně doporučuji.


Lieska
12.05.2016 5 z 5

Na začiatku komentára sa hneď priznávam, že zatiaľ som len v 1/5 knihy.. To, čo je v nej obsiahnuté síce smeruje k sexuálnej extáze, ale nie je to o nej. Je to o vnímaní sexuality, ktorá sa netýka len našich genitálií, ale ide o jej holistické pojatie, ktorej sa zúčastňuje telo, myseľ, srdce a duch. Je to obohacujúce čítanie o kvalitnom partnerstve, ktoré by som dopriala všetkým ľuďom...:)

Ikkju
22.01.2015 4 z 5

Tedy přečteno, asi podobně jako bych se podle jedné kapitoly z učebnice pro zámečníky naučil svařovat. Prostě jsem si přečetl co mě zrovna zajímalo...

Autorovy další knížky

Margo Anand
francouzská, 1944
1997  93%Umění sexuální extáze
2003  40%Umění sexuální magie

Kniha Umění sexuální extáze je v

Právě čtených2x
Přečtených10x
Doporučených3x
Knihotéce19x
Chystám se číst22x
Chci si koupit7x