Úkryt

Úkryt https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/470748/bmid_ukryt-HGT-470748.jpg 4 86 32

Caitlyn, dítě holywoodských hvězd, se stane obětí únosu, ale jako zázrakem se jí podaří uniknout. Vyděšenou a zraněnou ji objeví na svém ranči Dillon, který ji opět spojí s rodinou. Návrat domů ovšem znamená velmi znepokojivé zjištění a temné následky na sebe nenechají dlouho čekat.

Žánr:
Literatura světová , Detektivky, krimi , Pro ženy

Vydáno: , Alpress
Originální název:

Hideaway , 2020


více info...

Přidat komentář

knihovna22
15.03.2024 1 z 5

No, tak alespoň vím, že Nora Roberts nebude můj šálek kávy. Moderní červená knihovna, oškliví záporáci proti krásným kladným hrdinům, tááák naivní - a hrozně strojené dialogy. Zápletka po letech nepochopitelná, nepřesvědčivá. Nejvíc mě rozstřelila strana 360: "Tohle jsem ještě nikdy k nikomu necítila." " ...a jemu bylo jasné, že ji bude milovat do posledního dechu." :-)))

KatieKuli
10.03.2024 4 z 5

Tentokrát vykreslila Nora Roberts život Caitlyn Sullivanové, kterou jako desetiletou unesou kvůli výkupnému a jí se podaří únoscům utéct. Je čtvrtou generací hollywoodských hvězd a od té doby ji neustále pronásleduje tisk, paparazzi a další lidé, kteří se snaží zviditelnit. A z povzdálí stále číhá na svou příležitost škodit někdo další, kdo si chce srovnat účty.
Cate má naštěstí velkou a soudržnou rodinu a taky přátelé, Cooperovi (Dillona s matkou a babičkou), šerifa Reda s Mic a taky Darlie.


Tučňák492
03.03.2023 2 z 5

Přečetla jsem spousty knih od Nory, ale tato kniha mě k ní moc neseděla, nebylo to špatné, ale už jsem od ní četla lepší

malen
15.02.2023 3 z 5

Myslím, že jsem od této spisovatelky čekala víc, protože vím, že to umí. Kdo má rád romantiku , určitě zklamán nebude, i na slzčky dojde. Ale celkově pro mě trošku nuda, hodně předvídatelné, žádné napínavé a dechberoucí pasáže jsem nenašla. Snad, jak tu píší, ta úvodní pasáž, ale to je na tolik stran málo.

PetraCy
22.12.2022 5 z 5

Pohodová kniha, dobře se četla a byla napínavá...

narisa
14.08.2022 4 z 5

Příběh byl zajímavý, ale pro mě byl asi nejlepší částí začátek. Malá Cate byla vážně hodně odvážná. To se mi moc líbilo. To, jak se chovala potom mi k desetilété příliš nesedělo, ale budiž. Vadilo mi ale, že se příběh zaměřoval na průřez životem hlavní hrdinky a vztah Cate a Dillona zde byl opravdu málo. Dillon se vlastně objevuje až v poslední třetině knihy a mně dost chybělo nějaké větší kouzlo mezi jím a Cate. Ale byla tu spousta zajímavých vedlejších postav. Moc se mi líbil šerif Red a Noaha mi bylo moc líto.
Pěkné čtení, ale něco tomu chybělo. Nora má rozhodně lepší knihy, ale i tak stojí za přečtení.

Kudík
25.06.2022 4 z 5

Typická Nora a příběh jako podle šablony, protože prostě hned víte, kdo z rodiny má prsty v únosu Cate, a že Noah není ten pravý, a kdo to asi tak bude, ale nic z toho nevadí.
Začátek, a to hlavně útěk Cate byl parádní. Nevím, zda bych toto zvládla jako dospělá, ale jako 10letá (ani v adrenalinovém módu) určitě ne. Otec a prarodiče Cate i matka a babička Dillona, byly úžasní a zvlášť mě bavil (ex)šerif Red a Consuela.

petulkapeta
11.06.2022 4 z 5

Dillon se dotkl jejího ramene.,,Nepřijdeš o ni, o nikoho z nás." Že ne?" Otočila se. „A co když řeknu, že tě nemiluju? Že to nedokážu nebo nechci?"
Tak mi zlomíš srdce, ale i ty jeho kousky tě budou milovat dál." Cate vstoupily slzy do očí, a tak si přitiskla prsty na víčka. „Nechtěj po mně, abych si držel odstup, když brečiš.“

Krasny příběh od nory s detektivni zapletkou,ale klidně mohl byt o neco kratší.

Havrnka
21.05.2022 5 z 5

Krásná, čtivá kniha. Napětí s romantikou!! Paní Roberts umí.

d.a.s.a
26.04.2022 2 z 5

Takova jednoducha obycejna knizka na lenive odpoledne/dovolenou. Pribeh predvidatelny, moc me to nebavilo, nenadchlo, ale ani neurazilo, nicmene vracet se k ni uz nebudu.

Kešu1981
12.04.2022 4 z 5

N.R. je prostě skvělá spisovatelka. Když vezmu celou její sérii Smrtící, pak Úkryt to jen znovu dokazuje. Vtáhne a nepustí do poslední stránky. A přitom nejde o napětí jako takové, protože celou dobu víte, kdo je tím záporákem v příběhu. Jenže je to tak poutavě popsaný příběh Cate a její herecké rodiny, že to s ní vše nejen prožíváte, ale taky jí fandíte a nedočkavě očekáváte, kamže se přes "odbočky" v životě posune. A Aiden, Hugh, Dillon...uuuuf, těžká zátěž pro moje vaječníky :o)

MirrorIsis
24.03.2022 5 z 5

U knih Nory Roberts, ač je mou oblíbenou autorkou, velice záleží na tom, kdo knihu přeloží. Paní Tobiášová přeložila naprosto bravurně, kniha má víc stran než je u knih autorky obvyklé a četla se jedním dechem...

pip11
04.10.2021 5 z 5

Cate se v dětství stane obětí zločinu a tato událost bude utvářet a ovlivňovat její budoucnost, neboť minulost ji stále pronásleduje. Podaří se jí někdy najít své štěstí? Rodinné drama, kde zvraty a napětí střídají pohodové a milé části. Pěkná a povedená kniha, psaná lehkým stylem.

Laf
26.09.2021 5 z 5

Autorka zase zaválela. Kniha je pecka. Dobře napsaná, čtivá, s dobrými zápletkami a nechybí ani správná dávka romantiky a detektivní linka. Skvělá volba pro pohodové chvíle. Mohu všem vřele doporučit :)

Pavli19
14.09.2021 3 z 5

Romantika s detektivní zápletkou, dobře se četla, ale někdy zbytečně moc podrobná. Spisovatelka má lepší knihy.

brectanka
07.09.2021 2 z 5

Tentokrát musím konstatovat, že Únik není nijak oslnivá kniha ke které bych se v budoucnu ráda vracela. Vše je předvídatelné, vše už tu bylo v daleko lepších románech této autorky. A konec hodně, ale fakt hodně uspěchaný, ale na to už jsem si, poslední dobou, zvykla. Toto dílko prostě v knihovně nepotřebuji..

raty
04.09.2021 5 z 5

U této knihy se tááák krásně odpočívalo. Romantika s detektivní zápletkou, přesně tak mám Noru Roberts nejraději. Tentokrát nás zavede do atraktivního prostředí showbyznysu. A pro vyvážení také na ranč. Postavy nekomplikované, černobílé. Prostě pěkná oddechová pohádka, která se krásně čte.

cherubinka
28.08.2021 5 z 5

Jupí, klasická Nora. Další skvěle zpracované téma, byť o Hollywoodu má lepší příběhy. Ale opět se jí povedlo mě vtáhnout do příběhu a přečíst knihu v tahu.

zuzana2599
24.08.2021 4 z 5

Je to již delší doba, co jsem naposledy sáhla po knize královny knihoven a příběhů, po příběhu od známé autorky Nory Roberts. Úkryt má spoustu stran, ale i přesto jsem knihu přečetla dosti rychle. Tentokrát jsem navštívila svět hollywoodských hvězd, třpytu a bohatství. Ale i úspěšní a bohatí mají své starosti, problémy a když dívku zradí vlastní máma, pak je to hodně těžké. To se stalo i Cat a to trauma ji pronásleduje celé dětství a mládí. Příběh je dobře promíchaný, napětí střídá troška romantiky a dobrodružství, nechybí kriminální zápletka.
Tak jo, dobré to bylo, zase někdy na shledanou, paní Noro !

Katerina015
22.08.2021 4 z 5

Moc pekna kniha, u ktere nechybelo napeti a take laska...
Neskutecne, co dokaze udelat matka svemu diteti, kvuli penezum....