Ukradnutý bozk

Ukradnutý bozk https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/412896/bmid_ukradnuty-bozk-66043e010f1eb.jpg 4 830 172

PRVÝ BOZK BY VRAJ MAL BYŤ Z LÁSKY. Môj mi ukradol diabol v maškarnej maske pod tmavou chicagskou oblohou. SVADOBNÉ SĽUBY SÚ VRAJ POSVÄTNÉ. Naše sme porušili ešte v kostole. SRDCE ŽENY VRAJ BIJE PRE JEDNÉHO MUŽA. Moje zlomené krvácalo pre dvoch rivalov, ktorí oň bojovali až do trpkého konca. Sľúbili ma Angelovi Bandinimu, dedičovi jednej z najvplyvnejších rodín chicagskej mafie. Vzal si ma však senátor Wolfe Keaton ako výkupné za otcove hriechy. VEĽKÉ ĽÚBOSTNÉ PRÍBEHY SA VRAJ KONČIA ŠŤASTNE. Ja, Francesca Rossiová, som ten svoj škrtala a prepisovala až do poslednej kapitoly.Jeden bozk. Dvaja muži.Tri životy. Osudovo prepletené.Dekadentne šťavnatý román Ukradnutý bozk sa od vydania teší obrovskej popularite mladých čitateliek. Nenávistný a vášnivý vzťah Francescy a Wolfa sprevádza poznanie, že Wolf požiadal o jej ruku iba z pomsty. Rozmaznaná dedička mafiánskeho impéria sa ocitá v cudzom svete, vystrašená, ale odhodlaná presadiť sa.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Tatran (Bratislava)
Originální název:

The Kiss Thief , 2019


více info...

Přidat komentář

zatoulane_knihy
06.04.2024 4 z 5

UKRADENÝ POLIBEK

Nikdy jsem si nemyslela, že by se mi mohl líbit příběh o mafiánské rodině, ale tohle bylo za mě vážně super.

Romantickou linku jsem si vážně užila, i když do poslední chvíle jsem si myslela, že příběh skončí úplně jinak.

Je super vidět jak se člověk pod vlivem jiných osob rychle mění a přizpůsobí.

Knížka se mi opravdu četla jedním dechem. Taková příjemná oddychová záležitost. Určitě díky této knížce budu vyhledávat podobný styl a tématiku psaní!!

Je zde i pěkný epilog, který vám zodpoví otázky, které vám během čtení vzniknou.

Postavu hlavní hrdinky jsem si oblíbila hned a fandila jsem jí, ať si udrží svůj pohled na svět a svoje srdce. Postava Wolfa mi na začátku moc nesedla a to skoro po celou dobu příběhu.

Jak jsem řekla, tak příběh se mi moc líbil a ty zápletky, do něj všechny krásně zapadly

PS: pokud se vám tato knížka líbila, určitě zkuste knížku KONFLIKT!!

IrenaMikerová
26.02.2024 5 z 5

Dobře napsaný mafianský příběh. L. J. Shen prostě umí psát. Francesca mladá, naivní a trucovitá, ale měla v sobě něco co se mi líbilo. Rozhodně to nebylo to, že si povídala se zeleninou, ale líbilo se mi jak byla statečná a nechtěla být jen poslušná ženuška. :D Wolfa jsem si zamilovala, ale nikdy mu neodpustím co jí udělal všichni asi víte o jaké scéně mluvím. Moc mě bavil i Angelo a přála bych si aby měl i on svojí knihu. Mohla bych vyjmenovat milion dalších věcí, které se mi líbili, ale řeknu jen, že je to pro mě osobně dobře napsaný příběh a moc ho doporučuji.


Mishaacka
29.01.2024 4 z 5

Instagram misha_cte_eroticke.romany

mafiánská romance
věkový rozdíl/ age gap
domluvené manželství
od nenávisti k lásce/ hate to love
nepřátelství, pomsta
střídání pohledu Francescy a Wolfa

To byla skvělá mafiánská romance! K plnému hodnocení mi tam ještě 'něco' chybělo. Ze začátku to mělo pořádné koule, ale od prvního sexu to trochu zpomalilo a měla jsem pocit, že se děj nikam moc neposouvá a místy mě fakt štvalo chování obou hrdinů = vypadalo to, jak mezi 2 trucujícími puberťáky

Francesca - mafiánská princezna, kterou vychovávali k poslušnosti a k roli budoucí manželky, která bude jednou patřit významnému muži v mafiánské organizaci. A počítá s tím, že jejím budoucím manželem bude Angelo, její láska už několik let. Ale osud a Wolf zakročí a její příběh se vydá jiným směrem
Francesca měla 19 let a její chování odpovídalo jejímu věku. Místy trucovitá, místy statečná dívka, která nechtěla být součástí rodinného systému a toužila v životě něco dokázat, chtěla studovat
Wolfe - nebezpečný a vlivný senátor, který vede svojí osobní pomstu vůči Organizaci a hlavně jejich vůdci Arthurovi Rossim. Do klína mu pak spadne příležitost vzít Rossimu jeho poklad - mladou Francescu. A tak se rozhodne, že bude jeho manželka. Vedle senátora a budoucího prezidenta bude vypadat dokonale, uklidí jí ve svém domě a nebude ho obtěžovat, pokud mu nebude dělat společenský doprovod

Máme tady vášnivý příběh plný nenávisti, pomsty, hledáním sama sebe, vzájemné nedůvěry.

V druhé půlce knihy jsem chtěla Wolfa opravdu uškrtit za jeho chování... při prvním sexu Francescu téměř znásilní a pak se dál chová jako vůl. Je škoda, že Wolfovo prozření ohledně citů přišlo tak náhle, chyběl mi ten pomalejší vývoj. A jak to tak bývá, na konci se z vlka stalo vlčátko
Láska z dětství Angelo byl opravdu blbec a Arthur, otec Francescy, se teda taky pořádně vybarvil!

Erotiky jsem tady očekávala trochu více... I to vzájemné kroužení kolem sebe bylo pro mě takové bez jiskry. Korunu tomu nasadil první sex, kdy se nechala Francesca téměř znásilnit, jenom aby Wolfovi něco dokázala. Pak už to bylo jen šup sem, šup tam. Něco mi tam prostě chybělo. Nemusíte se bát knihy plné sexu

Knihu rozhodně doporučuji a nebojte se mafiánské tématiky, hlavní postava není mafián

Nermal
20.01.2024 3 z 5

Asi bych příběh nezasadil do mafiánského prostředí, působilo to na mě značně překombinovaně, ale základní linka byla dobrá, od napětí a nedůvěry mezi oběma až k nalezení komunikace a k lásce.

Books_by_Dee
17.01.2024 5 z 5

Jakože jsem nikdy moc nevyhledávala knížky s mafináskou tématikou, tak tahle mně naprosto dostala. To, co mě chybělo ve Sladkém pokušení (tu jsem hodnotila 4,5), tak tady jsem měla – rodinné drama, mafián od A do Z, zbraně, drogy, rychlá jízda autem, rodinná tajemství – tady o akce nebylo nouze.

Panebože! Zamilovala jsem se do mafiána – takhle zněla zpráva, kterou jsem psala @once_upon_a_book_and_me . Z arogantního, nebezpečného a zlého Vlka se postupně vyklubal docela miloučký vlček a já se do něj zbláznila.
Můj nepřítel číslo 1 byl v téhle knize její otec, ale hned za ním to byl Angelo – ten mě přišel jak nedospělej „blbeček“ A její otec to byl rovnou „blb“.

V některých recenzích jsem četla, že jim hlavně vadila Francesca. S tou jsem zrovna 2x problém neměla. Je fakt, že mě trochu dospělejší a asi víc mě sedla hrdinka ze Sladkého pokušení, ale že by mě vyloženě vadila, to ne.

Já si čtení užívala, opravdu mě příběh pobavil a nebyla nouze o drama. Pro fanoušky mafiánů, tohle je MUST READ.

A ty plamínky, už dlouho jsem neměla takhle žhavou knížku. Já ji dávám 5 plamínků.

AnDyB
09.01.2024 2 z 5

Autorka je oblíbená a již jsme od ní knihy četla a byly super ale tato mi teda také nesedla. Dávám 2* za to že se čte velmi rychle ( mám ve zvyku dočítat i to co mě extra nebaví, takže jsem ráda že toto uteklo :D ) nicméně základní myšlenka dobrá, ale je to překombinované. Konec je tak najednou rychle a přeslazený. No já nevím. Ani to erotické napětí jsem mezi nimi úplně necítila.

Lofda
29.11.2023 1 z 5

Oblíbená autorka a krásná obálka nalákaly ke čtení, ale.. Páni, dlouho se mi nestalo, že by mi knížka takhle moc nesedla. Francesca byla nevyspělý hysterický paňár a Wolfe na mě dlouho působil jako pěkný de*il, pardon.. Děj překombinovaný, překvapení jedno jediné (ano, Sterlingová, to by mě nenapadlo), uvěřitelnost nula. A ten epilog č. 2? Uvedení do funkce, to to zabilo úplně. A to mám podobné PohádkyProVelkýHolky ráda..

Bell@
27.10.2023 4 z 5

Nenáročná čtivá kniha. Trochu předvídatelná, ale rozhodně nechybí dostatek erotického napětí...

Airelle
04.06.2023 3 z 5

(SPOILER) Ke knize jsem se dostala v rámci společného čtení, jinak bych se k ní určitě nedostala, protože tuhle literaturu nečtu.

Bylo to pro mě ale celkem milé překvapení, taková pohádka pro velký holky. Francesca mi přišla ze začátku hodně naivní a Wolfe zase strašný macho. Postupem času se to ale zlepšovalo, až se mi kniha opravdu nějakým zvráceným způsobem začala líbit :-D

Wolfa i Francescu jsem si nakonec oblíbila a oběma jsem velmi fandila, aby s nimi všechno v tom mafiánském světě dobře dopadlo a jejich lásku nepohltila pomsta.

Rozhodně se kniha velmi dobře čte, vlastně se čte skoro sama. Díky holkám ze SČ jsem si knihu užila ještě mnohem víc, těším se, až se zase u nějakého dalšího sejdeme!

Definicí lásky je zbláznit se do někoho.

Ale taková už je láska, ne? Je jako smrt. Víš, že se to jednoho dne stane. Jenom nevíš, jak ani proč nebo kdy.

eliska2126
03.06.2023 3 z 5

Od této knihy jsem měla obrovská očekávání, protože mi bylo řečeno, že je to opravdu pecka. A opravdu jsem se na ni těšila, jenže jak jsem začala číst, tak mě nadšení trochu opouštělo.

Příběh nás zavádí do mafiánské společnosti Organizace. Už to vypadá, že se naše hlavní hrdinka vdá za Angela, člena velmi vlivné rodiny, která patří do organizace, jenže si o ní přijde říct někdo úplně jiný a Francesca je nucena se provdat za senátora Wolfa Keatona.

Příběh jako takový by mě opravdu bavil. Nápad byl dobrý a mafiánské prostředí mám také ráda. Wolfe jako postava byl taky fajn, přesně takový ten nekompromisní muž, který ale pod tvrdou skořápkou ukrývá city. Jenže mi celý dojem z knihy úplně zkazila Francesca. Ano, v knize je jí 19 let, ale občas jsem měla pocit, že jí je sotva 15. V určitých chvílích se chovala opravdu jako rozmazlený fracek, který jak není po jeho, tak nebude vůbec. Byla také dost naivní. Také mi vadilo, že když ona něco provedla, strašně se divila, že se Wolfe zlobí, ale když ji to pak chtěl vrátit a udělal to samé, tak Francesca se rozzuřila, že co si to dovoluje a radši utekla z domu jak malá holka . A takhle bych mohla pokračovat.

Škoda, příběhu by určitě prospěla dospělejší a rozumnější hlavní hrdinka. Jinak to bylo opravdu celkem fajn čtivé čtení.

mskamila
01.06.2023 5 z 5

Je to moc pěkná a zajímavá kniha dost jednoduše se jde vcítit do hlavní hrdinky a tudíž jsem vše prožívala s ní.

Moniska2410
08.05.2023 5 z 5

Je to čtivé, opravdu čtivé, stále se něco děje. Emoce šli nahoru a dolů a já nemohla přestat číst.
Pěkná romantika, né až tak přeslazená.

Člověk by si mohl myslet podle obalu, že se příběh bude odehrávat někde na zámku za éry princů a princezen, ale né dostáváme příběh který se odehrává v mafiánském prostředí a na politické scéně plné vlivných lidí.

I když je to nereálný až neuvěřitelný, je to pohádka pro nás velký holky.

,, Křídla nemám k letu." zašeptala jsem. ,, Mám je pro to, abych měla čím ochránit mojí rodinu."

Lucie.285
18.04.2023 5 z 5

Za mě oddechové čtení, kde nebyla nouze o pořádné drama. Neuvěřitelně čtivé. Hate to love linka byla perfektní. V některých okamžicích měli hlavní hrdinové problém spolu mluvit, to jsem si říkala, proč si to prostě neřeknou na rovinu, ale pak člověk zase musí brát v potaz prostředí, ve kterém se děj odehrává a otce hlavní hrdinky, který s ní jednal, tak jak jednal. Číst cokoliv od L.J. Shen je pro mě sázka na jistotu a opět jsem si to užila.

Dela90
15.04.2023 4 z 5

(SPOILER) Jedna dřevěná truhlička se třemi věštbami. Jeden polibek a dva muži. Ukradený polibek a tři propletené životy. Jak můžete žít Francesca svůj život, když jí osud připlete do cesty muže, který se chce mstít. Bude ho nenávidět nebo vedle něj rozkvete?

Franceska, rozmazlená dcera mafiánského bosse, která mě tak polovinu knížku neskutečně vytáčela. Její chování jsem absolutně nechápala. Ovšem její otec tak to byl vyšší kalibr. A až poté jsem prozřela, když s Vámi celý život takhle zametají, je jasné, že asi nebudete úplně ok. Jednu dobu jsem fakt Francesku litovala. Ovšem co se týká Wolfa, kdyby nebyla blbá a řekla mu, jak se věci mají, nedopadla by, jak dopadla.

Angela jsem si od začátku zařadila do takového toho "prince" z bohaté familie, na můj vkus moc hodný a nezamlouval se mi. No, jo jsem na ty knižní grázlíky.

Wolfe, toho jsem chtěla jednu dobu nakopat do zadku, hlavně za jeho naprosto neadekvátní žárlivost. Čekala jsem, kdy ta jeho tvrdá slupka nakonec praskne, bylo jasné, že to bude právě se svou nastávající. Ale líbilo se mi to.

Co mě zklamalo bylo to, že mezi hlavními hrdiny nebylo cítit jiskření a pak taky Franceska je z mafiánského rodiny a na můj vkus to tam bylo moc okrajově.
Možná jsem byla rozmlsaná z předchozí knihy, nicméně chtělo to malinko dotáhnout.

Druhá polovina knihy se četla naprosto sama.

adela.hol
09.04.2023 3 z 5

(SPOILER) Devatenáctiletá Francesca Rossiová má život odmalička nalinkovaný. Jako dcera mafiánského bosse poslušně plní všechno, co se po ní chce. Ať už se jedná o chování ve společnosti nebo styl oblékání. Nevadí jí to, nic jiného nepoznala. Navíc jediné, po čem hlavně touží je Angelo Bandini. Její o čtyři roky starší kamarád z dětství, kterému je zaslíbena. Jenže tu osudovou noc, kdy si Francesca plánuje, že ho konečně políbí, jí polibek ukradne třicetiletý senátor Wolfe Keaton. Následuje okamžité zasnoubení a Francesca je Wolfovi v podstatě prodána jako kus nějaké věci. Miluje Angela, ale musí si vzít Wolfa. Proč? Protože Wolfe má s jejím otcem nevyřízené účty a právě Francesca je tím ideálním nástrojem pomsty.

Anotace zněla lákavě. Těšila jsem se na typickou linku hate to love, která sice byla, ale začala být zajímavá až tak od půlky knihy. V první půlce knihy jsem nějak postrádala chemii mezi hlavním párem. Vůbec jsem jim to nevěřila a hlavně tomu nepomohlo to, že Wolfe nepůsobil jako mafián, ze kterého by měl jít strach, jakmile vejde do místnosti. Až teprve v té zásadní dramatické scéně mezi nimi se ukázal jako bad boy, ale nebyla to jen jeho vina. Kdyby mu Francesca nelhala a kdyby on jí víc důvěřoval, když jednou říkala pravdu, mohlo to skončit jinak.

Zároveň se to ale po té dramatické scéně zlomilo a odsýpalo to trochu lépe. Jenže i tak tam byly za mě zbytečné, znovu se opakující, zápletky s Angelem. Navíc když s ním Francesca už neměla chemii absolutně žádnou. A vůbec mi nesedělo to, jak ji oslovoval.

Z celé knihy mě asi nejvíc dostalo odhalení totožnosti paní Sterlingové a zároveň mě mrzelo, že to nebylo dále využito. Myslím, že nějaký rozhovor mezi ní a Wolfem by se hodil. Stejně tak jsem čekala, že Wolfova pomsta vůči Arthurovi bude větší. Takto vlastně neproběhlo nic a ještě naopak před ním Wolfe udělal to, co se zapřísahal, že nikdy neudělá.

Mé první setkání s autorkou tak hodnotím jako lepší průměr. Nesmím se příště moc těšit. Každopádně kniha se určitě četla dobře a věřím, že někomu ten příběh sedl lépe, což je v pořádku.

Ewe291
04.04.2023 3 z 5

Knihu som mala uz dlho a rovnako dlho som jej citanie aj odkladala. Neviem ale mala som pocit ze tu sa autorka az moc inspirovala historickymi knihami a potom to chcela zachranit. Chvilami som mala pocit, ze ju ani nedocitam co sa mi casto nestava ale vzdy som sa premohla a dala knihe sancu a docitala ju. Lenze ako to uz u mna byva hlavna hrdinka mi nesadla a jej spravanie mi prislo vazne ale vazne hlupe a lahkovazne Wolf to bola hadanka dost dlho ale nakoniec sa to dalo. Mozno sa niekomu bude kniha pacit viac ale za mna nie raz stacilo

Makyt
31.03.2023 4 z 5

(SPOILER) Za začátku jsem měla pocit, že jsem začala číst historický román. Tvrdá výchova, víra, lpění na pravidlech, respekt k otci... Ovšem v momentě, kdy hlavní hrdinka vytáhla mobil jsem se z toho dostala. Líbily se mi hlášky paní Sterlingové a její věštba, že oni dva k sobě patří, že se navzájem ochraňují. To, jak rozebrala masku, kterou na sobě Wolf nosil, to, jak se dokázala postavit situaci a jak ho tak trochu nenápadně zmanipulovala čistou láskou.

michaella03
30.03.2023 5 z 5

"Cítila jsem, jak mě pomalu objal, jak vzal na vědomí moji rezignaci, otevřel brány a nechal mou armádu vstoupit do svého království, zraněnou a vyhladovělou."

Moje první kniha od této autorky a nasadila laťku zatraceně vysoko!
Neuvěřitelně čtivé, živé, návykové, akce akorát. Mocný, tvrdý a navenek necitlivý muž, který si prošel peklem. Mladá, krásná a nezkušená žena, která až dosud žila ve zlaté kleci. Dokonalé spojení mafie a politiky s romantikou a erotikou (což zbožňuju). V rámci žánru samozřejmě předvídatelný konec, já si ale knížku neskutečně užila a určitě se k ní ještě vrátím. Kéž by takových knih bylo víc!

"Zvedla jste kladivo a cihlu po cihle jste rozbila jeho zdi. Kdykoli vyšel z vašeho pokoje, sledovala jsem, jak se mu bortí a jak se je kolem sebe zoufale snaží vybudovat. Váš příběh není žádná pohádka. Spíš horor. Děsivý a skutečný a plný bolesti."

sssimkova
10.03.2023 5 z 5

Za mě moc dobrý! Kdo říká, že hlavní hodinka byla neúměrně věku vyspělá, tak byla v internátní škole, co ji měla připravit na to, jak být dokonalou dámou, takže jaká jiná by v devatenácti měla být? Dokud jsou na světě království, knížectví, monarchie a různé "nadrodiny," co jsou sociálně jinde, tak věřím, že se taková děvčata opravdu rodí a tímto způsobem vychovávají. Co se mi na knize moc líbí, když dojde k nedorozumění hrdinů, nenechá Vás autorka číst třicet stran nudy, ale docela rychle dá děj do pořádku, než se začnete nudit... Mafiánské prostředí bylo jen jemně v pozadí, takže kdo to nemá rád, tak klídek, tady to děj opravdu nenarušovalo.

ardeas
28.02.2023 2 z 5

Na to, ze bol dej písaný "oboma" postavami, bol nevyvazeny. Nemam pocit, zeby obohatil o Wolfeov pohlad nejako zásadne. Vela intríg, zvratov a naivity hlavnej hrdinky, aj ked chapem jej konanie.
Inak príjemná jednohubka, co mi za pár dni vysumi z hlavy...