Účinkujúci

Účinkujúci https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/455002/bmid_ucinkujuci-urF-455002.jpg 4 37 10

Kait Whittierová píše stĺpčeky pre dámsky časopis. Práca a už dospelé deti sú pre ňu všetkým. Po dvoch skrachovaných manželstvách sa však novému vzťahu oblúkom vyhýba. Náhodou sa zoznámi s televíznym režisérom Zackom Winterom a zrazu jej život získa nový rozmer. Inšpirovaná životným príbehom svojej nezlomnej starej matky napíše námet na seriál. Ten na Zacka Wintera nesmierne zapôsobí. Kait sa zrazu ocitá v osobitom svete hercov a filmového priemyslu. So Zackom nájdu úžasnú a schopnú režisérku, výstrednú mladú scenáristku a angažujú slávnu herečku zo zlatej éry Hollywoodu, ktorá sa vyrovnáva s tragédiou a žije samotársky. Do seriálu obsadia aj mladého a úspešného herca, ktorý sa otočí za každou sukňou, neznámu talentovanú hviezdičku aj príťažlivého, ostrieľaného legendárneho umelca. Kait sa s účinkujúcimi postupne zbližuje a stanú sa jej druhou rodinou. Čaro nakrúcania seriálu preruší najhorší okamih, akému môže matka čeliť. Neobyčajný román odhaľuje silu ukrytú v ženách po celé generácie. Silu, ktorá im odnepamäti pomáha prekonávať životné prekážky.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

The Cast , 2018


více info...

Přidat komentář

ErčaV.
02.11.2022 4 z 5

Krásný příběh , který není jako med. Kniha se četla velmi dobře.

ikul
21.05.2022 4 z 5

Příběh ženy, jejíž děti žijí svým životem, a ona si se svým bez nich neví rady. Rozhodne se napsat námět na seriál a tím se dostane do úplně jiného prostředí, které jí změní život. V této knize D. Steel to všechno tak nějak rychle klouzalo a přes dvě smutné události to úspěšně doklouzalo k happyendu.


jitkapeldova
21.05.2022 3 z 5

Pěkný příběh, jen ne úplně můj šálek kávy..
Po přečtení knihy Jako v pohádce jsem asi čekala malinko víc.
Přišlo mi to tak trochu honem sem honem tam..

veronika4937
14.10.2021 2 z 5

Tak tahle knížka je pro mě obrovské zklamání. Je to moje první od této autorky a čekala jsem něco úplně jiného, vzhledem k tomu, jak je známá a uznávaná. Vůbec se mi nelíbil styl vyprávění, takový letem světem z rychlíku, neustále opakovala stejné informace dokola, nedostala se ke mě jediná emoce. Vlastně jsem celou dobu čekala, až se začtu, ale nedočkala jsem se. Přitom příběh sám o sobě není špatný, ale nešťastně pojatý. Mám v knihovně ještě jednu její knížku, takže jí dám šanci, ale asi za hodně dlouho.

rampapa
15.09.2021 5 z 5

Krásný příběh o lásce. Knížka se četla sama. Rozhodně doporučuji.

Opatov
05.07.2021 4 z 5

Stará dobrá Steelová ...
Klasika, rodinné vztahy, rodinná dramata, Hollywood, touha dostat se na výsluní....
Příjemná kniha na dovolenou.

LittleK
16.11.2020 3 z 5

Kniha popisuje rok života neobyčejné ženy, které se celý svět převrátí vzhůru nohama. Ačkoliv je stěžejní linie dobře vystavěná a má spád, vše ostatní hodně pokulhává. Když se jí neustále nestýská po dětech, tak v jednom kuse vychvaluje výkony herců...to už jsme slyšeli, tak jdeme dál. Kniha mi navíc přijde opravdu čistě popisná, neumím se pořádně do děje vžít a autorka mi v podstatě říká, jak se mám cítit a co si mám myslet, abych si náhodou neutvořila vlastní, jiný názor. Nemohu knihu sice vyloženě odsoudit (od této autorky je to první a min. na dlouhou dobu poslední, jestli ne úplně poslední kniha), ale vychválit ji také nemohu. Slabší průměr. Myšlenka dobrá, ale provedení nepovedené.

putpuda
24.06.2020 4 z 5

Sáhla jsem po delší době zase po Steelové, potřebovala jsem pauzičku od všech krváků a nerváků ;)
Nebylo to až tak přeslazené, příběh pěkný, takže se to dalo. Takové odpočinkové čtení :)

jeny-v
15.06.2020 4 z 5

O této knize nemám co napsat, vše je řečeno v anotaci, i když nepřesně. Líbil se mi vztah mezi Kait a jejími dospělými dětmi - Tomem, Candace a Stephanií, přestože už mají své životy. Také postavy z připravovaného televizního seriálu "Nespoutané ženy" jsou s Kait úžasně spjaté a ona si je všechny vzala pod svá křídla s jejich problémy, obavami, vrtochy, tragédiemi i s jejich potřebami a touhami. V jedné části románu mi bylo hodně smutno, ale život jde dál a pokud je poblíž spřízněná duše.....

kacaaba
10.06.2020 5 z 5

Kniha se mi líbila. Takové pohodové čtení, u kterého člověk nemusí moc přemýšlet. Dojenmé scény u kterých jsem si poplakala.

Štítky knihy

pro ženy herci romantika

Autorovy další knížky

Danielle Steel
americká, 1947
1998  86%Prsten
1994  76%Nevýslovná láska
1997  75%Cizí žena
2007  77%Duch
1998  82%Palomino

Kniha Účinkujúci je v

Přečtených56x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce117x
Chystám se číst33x
Chci si koupit10x