Úchylův kapesní průvodce bizarními touhami ukrytými v našem podvědomí

Úchylův kapesní průvodce bizarními touhami ukrytými v našem podvědomí https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/47618/mid_uchyluv-kapesni-pruvodce-bizarnimi--QzC-47618.png 4 42 5

Kniha podává stručný, avšak ucelený přehled o běžných i méně obvyklých sexuálních úchylkách, včetně názorných příkladů z praxe. Ilustrováno!

Žánr:
Literatura naučná , Psychologie a pedagogika

Vydáno: , Volvox Globator
Originální název:

The deviant´s Pocket Guide to Outlandish Sexual Desires Barely Contained in Your Subconscious , 2008


více info...

Přidat komentář

Layyen
26.10.2018 5 z 5

Vtipně psané, zajímavé :D pobaví, občas i překvapí

ElikaBendova
25.09.2018 3 z 5

od tak vypečeného názvu jsem čekala mnohem víc. něco více temnějšího, ale přesto je to skvělý průvodce základními odchylkami.


DK197
18.08.2017 4 z 5

Já se poučila a pobavila najednou. A pobavením nemyslím výsměch neobvyklým sexuálním praktikám. Pouze si dovoluji se tomu v soukromí pousmát, ale nesmála bych se nikomu, kdo tyto praktiky má rád. Navíc každý, každý máme v sexu to své. A nemůžeme za to. Ke všemu je pozitivem autorova snaha o humorné odlehčení textu. Mám jedinou výčitku - škoda, že kniha není delší. :-)

LordSnape
31.01.2016 3 z 5

Takový rádoby šokující výběr. Některé úchylky byly podle mě vybrány jen z důvodu, že jsou buď komické (z pohledu normálního člověka), anebo řekněme podivné. Jiné, sociálně více pobuřující a známé, byly ponechány stranou v zadním rejstříku knihy, jako třeba gerontofilie nebo pedofilie. DiClaudio se snaží hodně o odlehčení textu a jakousi vtipnou glosu při představování úchylky, ale moc se mu to nedaří. V případě psychologického pozadí zas namísto aby byl vážný a dovedl to zarámovat, snaží se opět o zlehčení čtení a nějakou tu statistiku co potěší šťouraly. Některé věci mi přišly zajímavé, jinak je kniha určena spíše pro zábavu, než nějaký hlubší vhled či studii.

Romanka89
14.01.2016 5 z 5

I já jakožto milovnice markýze de Sade jsem občas žasla, na co všechno člověk může být úchylný. Kniha je psaná vtipnou formou, takže i když některé úchylky zrovna nejsou Váš šálek čaje, musíte se prostě usmívat.

Štítky knihy

sex sexuální úchylky erotika sexualita BDSM fetiš fetišismus sexuální fetiš sexuální deviace

Autorovy knížky

2010  76%Úchylův kapesní průvodce bizarními touhami ukrytými v našem podvědomí

Kniha Úchylův kapesní průvodce bizarními touhami ukrytými v našem podvědomí je v

Přečtených62x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených2x
Knihotéce31x
Chystám se číst47x
Chci si koupit14x
dalších seznamech1x