Uchovávání úrody: Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu a déle

Uchovávání úrody: Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu a déle https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/413771/bmid_uchovavani-urody-tradicni-i-nove-zp-6TW-413771.png 5 2 0

Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček. Zkušené autorky a jeden autor vás provedou správným skladováním, osvědčenými metodami jako zavařování a sušení, ale největší pozornost věnujeme různým typům kvašení. Nechybí texty vysvětlující, jak to všechno souvisí s permakulturou (Katka Horáčková), jak porozumět procesům probíhajícím v jídle po mikrobiologické stránce (Eva Hauserová), a konečně v brožurce najdete řadu vynikajících, prověřených a chutných receptů (kolektiv kolem Permakultury CS).... celý text

Přidat komentář

Štítky knihy

jídlo kuchařské recepty konzervace a sterilace potravin

Kniha Uchovávání úrody: Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu a déle je v

Přečtených3x
Knihotéce7x
Chystám se číst4x
Chci si koupit4x