Tyran

Tyran https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/464261/bmid_tyran-4Pq-464261.jpg 4 338 61

King série

< 2. díl >

King Ještě zuřivější. Ještě vášnivější. A ještě odhodlanější. Poté, co ho senátor zradil, se snaží za každou cenu získat Doe zpátky. Nejprve se však musí vypořádat s Elim, drogovým dealerem, který se mu mstí za vraždu Isaaca. I kdyby mu plán vyšel, bude ho Doe stále chtít? I poté, co se ji pokusil vyměnit za svou dceru a Doe objevila svou totožnost? Doe byla násilně odvedena ke své rodině, ve které se ale vůbec necítí jako doma. Postupně se však rozpomíná na svoji minulost. Na svůj vztah s otcem. Na svého syna. Na Nikki. Jak je možné, že ji znala ještě dřív, než ztratila paměť? A kdo je ten tajemný Tyran, před kterým ji Nikki varovala?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: , Gorila , Ocelot
Originální název:

Tyrant , 2015


více info...

Přidat komentář

Ála1968
17.02.2024 5 z 5

Do pr....to byl teda nářez.Ještě lepší než první díl.I když jsem poměrně brzy tušila,kdo je Tyran, některé situace mě dostaly.No a ten konec,ten už jsem pro slzy ani nemohla dočíst.Za mě úžasné oba díly

Vera Silent
06.01.2024 4 z 5

Tak 60% knihy bylo celkem nezazivnych. Vysloveně mě nebavilo být v hlavě Doe a ta jediná sexy scéna to nějak nezachranovala. Pak to ovšem nabralo obrátky a zase to byla ta správná, agresivní a vášnivá jízda. Dokonce lepší než v 1. Konec byl naprostý sladak, ale to už mi nevadilo.


Terezzie
28.12.2023 2 z 5

Druhý díl mě bavil ale méně než ten první . Sice bylo super , že se rozuzlily problémy a přišli odpovědi na otázky ale trochu mi to ve finále přišlo lehce přitažené za vlasy.

Ewe291
30.11.2023 5 z 5

Pokracovanie je prosto skvele. Knihy mozem citat dokola a dokola a vzdy nieco objavim co my doslova vyrazi dych a som s toho nadsena. Pre mna su taketo knihy prosto TOP a nikdy ma nesklamu

Leído
17.10.2023 5 z 5

Už se můžu nadechnout? Protože mám pocit, že jsem to přečetla bez dechu a se staženým hrdlem. Myslela jsem, že první díl byl drsný, ale tohle zašlo ještě o stupeň dál. Ke druhým dílům obecně přistupuji opatrně, často jsem zklamaná. Ale v tomto případě se mi líbil druhý díl ještě více než první. Autorka prostě umí překvapovat. Ty nejšílenější věci se děly nečekaně. Vývoj byl nepředvídatelný. Všechny postavy mě bavily, včetně Preppyho, který mě v druhém díle bavil více než v prvním. Ale nejlepší byl King, o tom žádná. Škoda, že nebylo přeložených více knih autorky.

Lucie.285
12.10.2023 5 z 5

Opět neskutečná jízda. Rozhodně není pro slabé povahy, jedná se o dark romance a některé scény jsou zde velice detailně popsány. Máme tu prostředí drog, gangů a alkoholu. Sex je drsný, ale i přesto všechno je zde hlavním motivem láska. Za mě opět super a i překlad se zlepšil.

monika0181
27.09.2023 5 z 5

Jsem ráda, že jsem po přečtení prvního dílu měla hned k díl druhý. Konec prvního dílu byl tak šokující, že okamžité pokračování bylo nezbytností. Opět drsné prostředí, spousty vulgarismů a rozhodně ne vanilkového sexu. Naprosto šokující vývoj. Smrt Preppyho se nesla stejně špatně jako jeho přátelé. I já bych našla na knize chyby. Ale nechci je psát. Víc vnímám a doceňuji pozitiva, co pro mě čtení mělo. Čtení mělo spád, vývoj Vás nutil číst dál, chcete vědět, jak to pokračuje, jak to skončí... Je to napínavé, čtivé. Jak píše MAU256 - je to jízda - a já si jí náležitě užila. Ta kniha má takové emoce, že nechci psát o ději o postavách. Prostě si to zažijte, stojí to za to.

MAU256
18.08.2023 5 z 5

No, tak to byla jízda. Pokračování příběhu Kinga, který byl zrazen senátorem - otcem Doe, se stává ještě drsnějším. Čtení jsem nějak nemohla odložit, protože jsem potřebovala vědět, jak jejich příběh nakonec dopadne. Ten návrat do reality ve vzpomínkách Doe byl sakra drsný, tohle jsem tedy nečekala. V některých situacích měl King asi super schopnosti, ale co už. Moc měl mrzel osud Preppyho, ale ten epilog... Knížka určitě nebyla dokonalá, ale nešlo se od ní odpoutat.

maluck
20.07.2023 5 z 5

Pokračování příběhu Kinga a Doe se mi líbilo stejně jako předchozí díl. Není to dokonalé, ale to mi vůbec nevadí. Děj pěkně odsýpal a opět přečteno na jeden zátah.

nina3905
08.05.2023 5 z 5

Podobne ako v predošlej časti, ani v tejto žiadnu vanilku nenájdete. Mrzí ma, že zomrela jedna zo sympatických postáv Preppy, keďže som predpokladala, že aj o ňom autorka vytvorí samostatnú knihu. Inak som s príbehom veľmi spokojná.

misa.lemperova
07.04.2023 2 z 5

Do druhé knihy vyprávějící příběh Doe a Kinga jsem se pustila jenom proto, že už jsem knihu měla doma. První díl mě nijak zvlášť nenadchnul a tento druhý díl mě v tom pouze ujistil. Do čtení už jsem se musela vyloženě nutit, nebavilo mě to Bylo mi líto postavy Preppyho, ale jinak mě příběh nijak zvlášť nezasáhnul. Další díl už číst nemusím.. :)

knihomolka_jaja
04.01.2023

Pokračování osudů Doe a Kinga, se kterými jste se mohli seznámit v prvním díle, bere úplně jiné obrátky. V tomto díle, ještě více jak v tom předešlém, ustupuje erotika příběhu, takže to není kniha narvaná sexem, aby to dostatečně splnilo má očekávání, která mám od erotického románu. Klasická romantika ho obsahuje častokrát víc. Ovšem když na sex dojde, autorka se ničeho neštítí, určitě nečekejte žádnou romantiku, sex je drsný a živočišný. A stejně jako prve se sprostými slovy ani trochu nešetří.
Přes to všechno jsou však hrubé hrany poněkud ohlazeny vstupem do starého života Doe, která je zpátky u své skutečné rodiny a pomalu ale jistě se rozvzpomíná na svou minulost. Vybaví se jí ale všechno dostatečně rychle, aby se vyhnula plíživě se blížícímu nebezpečí? A bude tam King, aby ji zachránil?
Vcelku poklidný děj s krátkými chvilkami vzrušení vyvrcholí v něco, co vám vezme dech. A pokud jsem v prvním díle měla se slzami na mále, tak tady jsem fakt bulela, paradoxně dojetím. Takže pokud máte chuť na příběh, který je svižný, napínavý, nemilosrdný, vzrušující a zároveň vás vezme za srdce, tak jste na správném místě.
Tentokrát dávám 5*z 5* - ano, asi dvakrát jsem si všimla onoho neslavného opakování informací, které mi vadilo už v prvním díle, ale toť vše. Příběh mě posadil na zadek ještě víc, jak první díl a odnáším si z něj opravdu silné dojmy. Z erotiky! To nechápu… :-D

nakavusterezou
24.08.2022 2 z 5

Tak jak mě bavil první dil, do tohoto jsem se musela vylozene nutit, a to jen proto, ze mne zajimalo, jak to dopadne.

Dopadlo to presne tak, jak jsem si myslela, coz me trochu mrzi vzhledem k tomu, ze cely pribeh Kinga a Doe mel potenciál skoncit jinak, necekane.

Nálož sprostých slov je tu velka. Vadilo mi Kingovo chovani a naivita Doe, ktera byla mistama az k pláči. Z celého pribehu jsem mela takovej divnej pocit, nevim… pravděpodobně se k pribehu uz nikdy nevrátim, neni kvuli cemu.

Oceňuji to, ze se nakladatel snažil a nedopustil tech hroznych chyb a překlepu, jako tomu bylo u prvniho dilu.

Tesset
10.08.2022 4 z 5

Četlo se to dobře. Navázalo to na příběh přesně tam, kde skončila jednička. Opět musím trochu zkritizovat výběr sprostých slov. Nejde o to, že tam jsou, spíš o to, které tam jsou - takové, které já osobně nemám ráda. Chápu, že do toho prostředí se hodí, stačí kouknout na nějaké americké filmy, kde figuruje "bílá spodina" a zjistíte, že jejich mluva je prostě jiná. Takže tohle asi autentické. Ray/Doe na mě působí o dost starší, než ji v knize je. To fakt nesedí. Ale musím říct, že i přes výhrady jde o povedenou sérii - žádný bohatý chlápek, ale mizera. Je to prostě jiné než ty klasické erotické příběhy.

rajcatko
06.08.2022 odpad!

Sotva jsem dočetla. Všechny tyhle knihy mají stejnou dějovou linku, zvlášť druhé díly. Byla to nuda.

eliska3868
04.08.2022 5 z 5

Jediným slovem.. Síla...

Fakt dobrá kniha - spíše pro čtenáře, kteří prošli peklem...

Není pro citlivky...

Artep071
27.06.2022 5 z 5

Uf to bylo skvělé ..napínavé, drsné, nepředvídatelné ..mazec ... Oba díly se mi opravdu moc líbili ..

TerkaM
16.05.2022 4 z 5

Jakože četlo se to dobře, to musím uznat, ale nebylo to nic, co bych si nějak závratně chtěla pamatovat. Taky bych řekla, že byl ten druhý díl spíš vycpávkový a moc jsem z něho neměla. Ten první díl se mi teda líbil víc, zde byl King poněkud majetnický bych řekla... no jsem zvědavá na pokračování, tenhle díl mu vytvořil půdu, tak jsem zvědavá, co se z toho vyvrbí. Jen si asi budu muset dát re-reading obou dílů, až vyjde trojka, protože už u dvojky jsem měla trochu problém s pamětí, co se stalo v jedničce.

Ešína
01.02.2022 4 z 5

Druhý díl byl pro mě stejně dobrý jako ten první. V půlce přišel i ten "wow" moment, který jsem vůbec nečekala a u konce i ta slzička ukápla. Pěkné.

Kačka195
05.10.2021 3 z 5

Mam z tohoto dílu rozporuplné pocity. Příběh byl dobrý, zajímavý, ale kniha je strašně sprostá a to mi na ní vadí. Nemohla jsem si na to za celou dobu zvyknout.
V tomto díle mi připadal King takový namyšlený a vůbec se mi jeho charakter nelíbil.
Kniha mě zaujala až v půlce, kdy přišel ten největší zlom. Bylo to kruté, ale děsně napínavé.
Jinak musím říct, že konec mě dojal!! :)