Tvoje plodnost ve tvých rukou

Tvoje plodnost ve tvých rukou https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/459977/bmid_tvoje-plodnost-ve-tvych-rukou-9h2-459977.jpg 5 5 3

Toto aktualizované vydání průlomového bestselleru vám poskytne veškeré potřebné informace pro monitorování vašeho menstruačního cyklu – spolu s aktualizovanými informacemi o nejnovějších reprodukčních technologiích. „Nabitá informacemi, moudrostí a humorem – tuto knihu musíte mít ve své knihovně.“ kolektiv autorů The New Our Bodies, Ourselves Jste nespokojené se svou současnou metodou antikoncepce? Nebo demoralizované svými snahami o početí dítěte? Zažíváte v různých částech svého cyklu matoucí příznaky? Tento nedocenitelný zdroj odpoví na vaše otázky a současně vám poskytne úžasné pochopení vlastního těla. Kniha Tvoje plodnost ve tvých rukou už pomohla doslova statisícům žen přirozenou cestou předcházet těhotenství, maximalizovat jejich šance na otěhotnění nebo prostě získat lepší kontrolu nad vlastním gynekologickým a sexuálním zdravím. Toni Weschlerová podrobně vysvětluje velmi přínosnou Metodu sledování plodnosti (MSP), v angličtině Fertility Awareness Method (FAM), která vám za pouhých pár minut denně umožní: * užívat si vysoce účinnou a vědecky prokázanou metodu přirozené antikoncepce bez chemie a jakýchkoli prostředků, *maximalizovat své šance na početí předtím, než navštívíte lékaře nebo se uchýlíte k invazivním možnostem vyspělých reprodukčních technologií, * urychlit léčbu případných problémů s plodností možností rychle identifikovat překážky v otěhotnění, * získat kontrolu nad vlastním gynekologickým a sexuálním zdravím a skutečně ho pochopit. Aktualizované vydání obsahuje: * plně revidovaný a intuitivní systém vedení záznamů, * výběr individualizovaných vzorových tabulek pro antikoncepci, dosažení těhotenství, kojení a menopauzu, * rozšířenou šestnáctistránkovou barevnou přílohu, jež odráží nejdůležitější koncepty knihy, * šest zcela nových kapitol o tématech zahrnujících přirozené vyrovnávání hladin hormonů, ochrany vaší budoucí plodnosti a tří možných zdravotních problémů, o nichž by všechny ženy měly vědět.... celý text

Žánr:
Pro ženy , Literatura naučná , Zdraví

Vydáno: , Maitrea
Originální název:

Taking charge of your fertility


více info...

JajaCZ
JajaCZ
05.10.2021 5 z 5

Wow, skvelá kniha a i keď som už dosť stará na to, aby som niektoré veci poznala, načerpala som v tejto knihe mnoho nového. Myslím, že by sa tieto veci mali vyučovať na školách. Rozhodne by ženy mali poznať svoje telo, svoj cyklus a čo nám hovorí. Dúfam, že pri zaznamenavaní si informácií o svojom cykle dosiahnem väčšie zdravie, porozumiem telu a možno i stihnem nejakého toho malého zdravého človiečika. Ženy, držte sa :)

LadyCotton
LadyCotton
04.05.2021 5 z 5

Tuto knihu by měli dávat již dívkám ve škole. Respektive by neměla chybět v žádné domácí knihovničce. Využije jí totiž každá žena.
Dle názvu se může zdát, že se jedná o knihu jen pro ženy, které chtějí otěhotnět, ale není to tak: kniha vás naučí znát vaší vlastní hormonální symfonii, kterou můžete využít k početí dítěte nebo i naopak. Dále se kniha zabývá plodností (ženskou i mužskou), menopauzou, ženskou sexualitou, ženských tělem po porodu nebo třeba demystifikacemi každodenních hádanek našeho ženského těla.
Knihu nebudete číst je jednou a pak jí odložíte. Budete se k ní vracet v různých fázích svého života. Věřím, že vám dodá i potřebné sebevědomí, a až půjdete na příští gynekologickou prohlídku, vůbec se na ní nebudete cítit nepříjemně - naopak, budete vědět na co se máte lékaře/lékařky ptát.
S komentářem níže zcela souhlasím :-)


GepardLady
GepardLady
27.01.2021

Stačilo pročíst pár kapitol, aby se mi otevřely docela nové obzory a začala jsem ženskost a své tělo vnímat docela jinak. Jak píše autorka v knize, lékaři ani společnost nám moc nepomáhají k tomu, abychom k sobě my ženy přistupovaly jinak, nestyděly se za své tělo a to, co se s ním děje, věnovaly mu víc pozornost a neřešily vše jenom produkty farmaceutického průmyslu. Knihu jsem zatím nepřečetla celou, což asi ani nejde, protože jde o 600stránkového rádce, ve kterém každá žena může jet po kapitolách, které se jí přímo týkají (ať chce otěhotnět, naopak se vyvarovat těhotenství bez hormonální antikoncepce nebo si zpravidelnit cyklus), ale i tak můžu zodpovědně říct, že tahle kniha by měla být součástí knihovny každé ženy, která se má natolik ráda, aby k sobě přistupovala zodpovědně a porozuměla pochodům ve svém těle :-)

Štítky knihy

menstruace plodnost

Autorovy knížky

Toni Weschler
americká, 1955
2020  96%Tvoje plodnost ve tvých rukou

Kniha Tvoje plodnost ve tvých rukou je v

Právě čtených1x
Přečtených5x
Doporučených1x
Knihotéce7x
Chystám se číst18x
Chci si koupit3x