Nikdy tvá

Tessa Bailey

Tvá série

< 2. díl

Poté co přišla o práci i o snoubence, se Natalie Vosová vrací do rodného města, aby se vzpamatovala a utopila svůj žal ve víně. O několik měsíců později už je připravena postavit se na vlastní nohy, potřebuje k tomu jen peníze ze svého svěřenského fondu. Podmínky ovšem vyžadují, aby se vdala. August Cates sice vlastní vinici, ale o výrobě vína nemá ani páru, na ochutnávky k němu do vinařství nikdo nechodí a jeho víno se nedá pít. Žádná banka mu nechce poskytnout půjčku, která by ho zachránila, když vtom mu jednoho dne zaklepe na dveře nádherná bohatá dědička Natalie. Manželství naoko je oba zachrání, dokážou se pak ale rozvést?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2025 , Cosmopolis
Originální název: Unfortunately Yours, 2023

Komentáře knihy Nikdy tvá

Ála1968
05.09.2025

Bylo to čtivé, vtipné a líbilo se mi to, ale první díl byl lepší.Trochu mi to přišlo takové utahané a Natálie mi chvílemi lezla na nervy

Ewik
04.08.2025

Tyhle infantilní obálky mě mírně řečeno odpuzují.
Přesto jsem po knize sáhla a dostala jsem pohodovou oddechovku, která mě příjemně překvapila.
Ze začátku jsem měla trošku problém s autorčiným stylem humoru, který mi připadal nucený a chvílemi i poněkud hloupý, ale zhruba od půlky jsem se skutečně dobře bavila.
Na Nataliině postavě mě oslovila její vytrvalost a snaha postavit se svým strachům a vykročit z komfortní zóny.

Medvědářka
16.06.2025

Nikdy tvá volně navazuje na předešlou knihu Tajně tvá, kterou vydalo opět Nakladatelství COSMOPOLIS Nakladatelský dům GRADA.
Tentokrát se zaměřujeme na druhého sourozence rodiny Vosových Natalii.
Ta přijela do rodného města poté, co ztratila práci i snoubence a útěchu hledá jen na dně lahve s vínem. O několik měsíců později je připravena začít znova, ale aby se dostala ke svému svěřeneckému fondu, musí se vdát. Jenže kde najít vhodného manžela ve městě, kde ji zná každý?
August Cates se zdá jako vhodný kandidát. Má sice vlastní vinici, ale o víně neví nic. Žádná banka mu nechce půjčit a když mu tedy Natalie navrhne, že by se naoko vzali, kývne. Zachrání je to přeci oba a kdo ví, třeba si užijí i trochu legrace navíc.
Tohle mám přečtené už nějakou tu dobu, ale i tak si velmi dobře vybavuji, jak jsem se bavila slovními přestřelkami těch dvou. Jsou jako oheň a led. Vzájemná přitažlivost je hmatatelná od prvního okamžiku a vy, ač víte, jakým směrem se příběh bude ubírat, nepřestáváte číst. Bavíte se a odpočíváte u toho. Což je účel a já jsem fakt ráda, že jsem si jí přečetla.

alzbeta4340
21.05.2025

Obálka se mi moc nelíbí, ale skrývá slušnou oddechovku, která na jeden, dva večery pobaví. Zde v předstíraném manželství z rozumu velmi rychle už nikdo nic nepředstírá :-). Osobně bych ústřední dvojici vytvořila více překážek v jejich vztahu, ale i tak jsem si dobře početla.

pip11
20.05.2025

Oddechový příběh z prostředí vinic Napa Valley o předstíraném manželství. Bylo to hezké a nenáročné.

Zomy
18.05.2025

Vinařská rodina mě v prvním díle zaujala, takže jsem se těšila na Julianovu sestru s mým oblíbeným tématem - falešným manželstvím.

Tentokrát mi chvíli trvalo se začíst - možná proto, že jsem předtím četla několik knih s větším nábojem, možná proto, že hrdiny jakožto retrívry/ukecané dobráky zrovna moc nemusím.
Nakonec je to ale Tessa jako vždycky, jen prostě na ni musím být zrovna správně naladěná. Máme tu venkov, pozvolna plynoucí děj, výraznou hrdinku a chlapa romantika. Všechno hraje.

Fzuzik
13.05.2025

Děj nebyl špatný ale už mě nebavila rozpolcenost Augusta, kdy v jedné chvíli byl drsný chlapík a ve vteřině se rozsypal jako domeček z karet, kvůli naprosté hlouposti.
Jako oddechové čtení ano, ale stačilo. :)

ivetdos
11.05.2025

Tessa mě tentokrát docela překvapila. Opět hromada romantiky, od začátku je jasné jak příběh skončí a i když jsem si ze začátku myslela, že to bude fakt oddechové čtení, úplně tomu tak nebylo. Občas jsem se do příběhu zažrala natolik, že mě dokonale vytrhl z reality a přečetla jsem knížku do dvou dnů. Bylo to vtipné takovým tím milým způsobem, chemie mezi postavami byla neskutečná a spicy scén taky nebylo málo. Hlavní postavy mi sedly, že se protiklady přitahují tady platí na 100 %, ale občas jsem měla neskutečnou chuť oba hrdiny proplesknout :-)

Přestože je knížka volným pokračováním knihy Tajně tvá, tak na sebe příběh nenavazuje a můžete si ji klidně dát samostatně, já jsem si čtení užila i bez předchozího dílu.

Kudík
29.04.2025

Natalie Vosová (30) se dostatečně představila již v předchozí částí "Tajně tvá", a to jako mladší sestra Juliana. Mohli jsme zde potkat i Augusta Catese (35) a jeho nechvalně známé "víno", v jehož výrobě tento bývalý člen u elitních jednotek SEAL amerického námořnictva až do vyčerpání financí nadále pokračuje. Aby oba dva mohli uskutečnit své sny jak ve Svaté Heleně, tak i NY, je nutné se dostat k půjče a svěřenském fondu. Výsledkem je manželství naoko s tím, že průběh a závěr asi nikoho nepřekvapí a tito dva jsou ve výsledku neuvěřitelně sympatickým párem. Příjemné a celkem úsměvné čtení s pěkným epilogem a parádním závěrečným poděkováním autorky nejskvělejším čtenářkám ..... :)

Holubka
17.04.2025

Oproti Tajně tvé bylo tohle od začátku skvělé. A Tessa mi potvrdila že umí. Jak August, tak Natalia mě bavili od začátku. Jejich výměny názorů měly šťávu a ani chvíli jsem se nenudila.

nada3314
12.04.2025

Romantika, která mě mile překvapila! Když jsem začala číst Nikdy tvá, ani jsem netušila, že jde o volné pokračování knihy Tajně tvá. Ale vůbec to nevadilo – příběh krásně funguje samostatně a já si čtení maximálně užila.

Kniha je přesně tím, co občas člověk potřebuje – romantická pohádka plná jiskření, humoru a pohodové atmosféry, která vás dokonale vytrhne z reality. Natalie i August jsou postavy, které si rychle oblíbíte. Ona – elegantní, trochu ztracená, ale odhodlaná se znovu postavit na nohy. On – drsný sympaťák s dobrým srdcem a vinicí, která zoufale volá po záchraně.

Kombinace falešného manželství, protikladů, které se přitahují, a špetky bláznivých situací je zkrátka neodolatelná. A i když víte, jak to asi skončí, vůbec to nevadí – důležité je, jak se k tomu postavy propracují. A že ta cesta stojí za to!

Nikdy tvá je přesně ta kniha, u které si odpočinete, zasmějete se a na chvíli uvěříte, že i v životě mohou být zázraky na dosah ruky – třeba i ve vinici s nepitelným vínem.

Knihomolka97
09.04.2025

Po Tajně tvá, což nebylo úplně top, jsem váhala, zda se do tohoto volného pokračování vůbec pouštět. Ale dala jsem šanci a jsem za to ráda. Nikdy tvá je stoprocentně lepší.

Jasněže tady není pochyb, jak tato kniha asi skončí, ale jedná se o krásný, vtipný, milý, oddechový romantický příběh. Mezi hrdiny to jiskří od začátku, jejich první setkání neproběhlo zrovna nejlépe a od té doby se kočkují, ale chemie je mezi nimi rozhodně cítit. A i tím, že jsou docela velké protiklady, jejich sbližování rozhodně baví. Oproti předchozímu dílu jsou tu i mnohem lépe popsané žhavé scény.

August je sice chlap jak hora, budí respekt, ale je to vážně miláček. Kolikrát dřív mluví, pak až přemýšlí a lituje, co vlastně vypustil z pusy. A má kočku! Trochu mě ale mrzelo, že se objevovala jen minimálně.
Natálie mi byla o něco méně sympatická, ale její dřívější jednání jsem dokázala pochopit. Je chytrá a ve svém oboru se vyzná, já jsem se v tom teda nechytala vůbec.
Tahle kniha za mě určitě ANO.

maikie
27.03.2025

Fakt jsem se snažila, ale nepodařilo se mi knížku dočíst-a to podobný typ knížek čtu. Byly tam světlé okamžiky, ale jinak zklamání. Holt tahle autorka asi nebude můj šálek čaje.

KatieKuli
09.03.2025

Jak se z nepřátel mohou stát manželé? Jednoduše :-). Natalie by pro nový rozjezd své kariéry na Wall street potřebovala použít peníze ze svého svěřeneckého fondu. Je tu však jedna podmínka zakládající vyplácení, manželství. August vlastní vinice, ale moc se mu nedaří a o výrobě vína ani moc neví. Žádná banka mu nechce půjčit, ale kdyby se přiženil do staré vinařské rodiny, problémy by se umetly. Pomůže jim manželství z rozumu získat, po čem oba touží?

Elena424
02.03.2025

Určite je toto lepší príbeh ako ten prvý.

Ivuska.09
24.02.2025

Autorčinu tvorbu mám ráda a musím říct, že tohle je snad nejlepší román, který napsala. Postavy jsem si oblíbila! A ačkoli jsem nejprve měla pocit, že ani jedna z hlavních postav pořádně neví, co vlastně chce, nakonec chápu, proč autorka takto postupovala. Jde o jednoduché vyprávění se dvěma hlavními hrdiny, mezi kterými to jiskří. Skvěle jsem si u čtení odpočinula.

Paja1709
09.02.2025

Moje třetí kniha od autorky a já jsem si ji užila. Takové nenáročné čtení kde se člověk i zasměje.

MichaelaJan
08.02.2025

Tento díl je rozhodně lepší než ten první. Zhltla jsem ho za jeden den a dost jsem se u něj nasmála. Augustus je miláček :) A to jeho uvažování, jak všechno stočí jako sexuální narážku … to byl hlavní důvod, proč jsem se u knihy tak bavila !!!

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi