Tuláček liška

Tuláček liška https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/28773/tulacek-liska-28773.jpg 5 15 3

Dětská knížka na motivy večerníčku pana Václava Chaloupka je určena především dětem od 5 do 12 let a je vhodná pro rodiny, které své děti vedou k lásce k přírodě. Přes 100 barevných fotografií z přírody pomůže dětem poznat obyvatele lesa a polí. Kniha je dodávána v kompletu s CD s milým vyprávěním Pavlínky Filipovské doprovázené písničkami dětského lidového souboru Notičky. Při poslechu se mohou děti učit rozlišovat hlasy zvěře, které pro ně v přírodě zachytil pan Pelz. Vydalo vydavatelství Rembrandt s.r.o.... celý text

Přidat komentář

Hakate
07.09.2022 5 z 5

Knihy a večerníčky Václava Chaloupky jsem naprosto zbožňovala a patří mezi mé nejoblíbenější, krásné, nádherné , dojemné zvířecí příběhy doplněný krásnými fotografie mi. Knihu o Tuláčkovi jsem měla nejradši.

ladyfromskye
10.11.2019 5 z 5

Jako malá jsem večerníčky pana Chaloupka zbožňovala. Babička mi pak postupně koupila i všechny knížky. No a dnes, za mlhavého rána jsem dostala chuť si jednu z nich přečíst a volba padla na Tuláčka. Přečteno za chvilku, pohladilo po dušičce a... Asi se jdu podívat i na večerníček :-)


Hoshi
06.02.2019 5 z 5

Jemný, napínavý, dojemný, krátký, čtivý příběh o lišce Tuláčkovi. Četla jsem jej v práci s dětmi a ty byly nadšené, až jsem se trochu divila. Na konci každé kapitoly jsme v textu hledali všechna zvířata a poté si o nich povídali dál... Příjemný zážitek :)