Trojka

Trojka https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/176901/trojka-176901.jpg 3 68 21

Kniha vypráví příběh tří mladých lidí, dvou mužů a jedné ženy, kteří se seznámí na erotický inzerát. Sblíží se natolik, že se posléze rozhodnou své dosavadní nefunkční vztahy ukončit a začnou spolu žít v jedné domácnosti…

Přidat komentář

Angelika92
09.05.2023 3 z 5

Když knihu nebudete brát vážně, tak se celkem i zasmějete.

pavlusa025
12.06.2020 2 z 5

Autor se do toho zamotává. Ale tak nějak se přečíst dala..


Kristy.Seb
28.10.2019 1 z 5

Knihu jsem dočetla, ale nijak mě nenadchla.

Doubravka1975
27.02.2019 3 z 5

V hlavě to mám :):):) v reálu na to nemám :):):) tak proč si o tom aspoň nepřečíst:):):) Na začátku autor upozorňuje, že jde o vymyšlený příběh, ale že děj a hlavní postavy jsou inspirovány skutečnými událostmi a osobami. A mě to teda bavilo a bylo to úplně uvěřitelné.... Je fakt, že nějaké chybičky jsem taky našla i jsem si všimla asi na třech místech záměny jmen

Lejdus
15.12.2018 2 z 5

Souhlasim s ostatnimi komentari. Sam autor se obcas ztratil, o kom pise nebo co kdo rekl. Na to, ze ma kniha maly pocet postav, je opravdu zarazejici, ze sito mohl plest. Pribeh mi ale prisel zajimavy, kdyby to bylo vice rozepsano jako roman ci beletrie bez chyb, dala bych lepsi hodnoceni. Stacilo, od autora si radeji jinou knihu pujcovat nebudu.

Daenerys
17.02.2017 2 z 5

Co tohle vlastně bylo? Román tedy určitě ne, spíš rozvleklejší pornopovídka. Přečteno cca za 2 hodiny, což beru jako klad, v delším vydání by se asi neudržela čtenářova pozornost. Ona ale i autorova pozornost nebyla zrovna ve své kůži (opakované chyby v postavách). Celkem kladně hodnotím snad jen popis erotických scén, ovšem celkový příběh a popis obecných situací - bída s nouzí. Znovu už ne.

Ivanka83
12.02.2017 2 z 5

Zvláštní čtení. Příliš nezaujala, ani neurazila. Konec dost předvídalený. Znovu ji už rozhodně číst nebudu.

Kaaramelka
31.01.2017 3 z 5

Není to kniha, která by vás donutila si ji přečíst znovu, není to ani kniha, kterou bych chtěla vlastnit, ale není to ani špatná kniha.

NikiEhrenberger
26.08.2016 odpad!

Škoda 29 kč...
Pan spisovatel má Ego jak Lego....

Mruskulka
28.07.2016 5 z 5

Pohodové čtení. Bylo to i celkem zajímavé a napínavé. Ke kávičce jako dělané :)

pejty
26.05.2016 1 z 5

K autorovi této knihy bych řekl jen: zkusil jsem, přečetl jsem, stačilo mi a víc už od něj číst nebudu. Tedy aspoň delší dobu ne, neboť tato kniha mě opravdu nepřesvědčila o literárních schopnostech autora. Občas nějakou tu gramatickou chybku bych ještě překousl, ale splést několikrát jména postav, tak to už pro mě byl problém. Navíc kniha není napsaná nijak extra záživným stylem a v podstatě jsem jí dočetl jen díky tomu, že na to stačilo jen pár hodin. Takže když už jsem ten příběh načal, tak jsem chtěl vědět jak to skončí, což jsem si bohužel dokonale dokázal představit už asi po padesáti stránkách a musím říct, že se můj odhad nemýlil. Navíc bych tento příběh rozhodně neoznačil za příběh pro samostatnou knihu, ale spíše jako roztahanou povídku, která by se lépe hodila do nějakého souboru povídek (tam by mě možná tolik nenaštvalo, že jsem si tu knihu koupil a přečetl).

amelie.m
21.04.2016 2 z 5

Trojku bych hodnotila jako vcelku reálný příběh ze současnosti, neurazí, nenadchne. Mně osobně příběh nepřinesl nic nového, kromě pozastavení se nad nevychytanými, nejenom gramatickými chybami. Dvě hvězdy.

groula
30.01.2016 3 z 5

Docela se to dá číst. Místama mě to bavilo hodně, místama to bylo horší.
Vtiný je, že kniha má písmena tak veliký, že sem si připadal jako když čtu Slabikář :-)
Ale jinak fajn odlehčení.

evelýny
13.10.2015 3 z 5

Souhlasím styl nic moc, hodně chyb v textu - u českého autora zarážející- kniha má spád, mojí fantazii dost podráždila, někdy až šokovala, vyústění zápletky a konec mě docela pobavil, ale....souhlasím s Romanem 78: kdo má omezené sexuální hranice, knihu opravdu pochopí těžko.
Přiznám se, že po dočtení jsem byla fakt nas-štvaná, možná trochu dotčená zdravotní sestra :-) Knihu jsem vyhodila, ale po ,,docvaknutí" příběhu musím uznat, že něco do sebe měla. Rozhodně si její děj pamatuji dlouho - narozdíl od Bastarda nebo Hot Boys.Nemyslím, že by to byla romantika, ale erotiky je tam dost (nejsem tak odvážná, jako Roman 78). Knihu bych darem nikomu nedala, ale moje dcera si ji může klidně přečíst. U hodnocení váhám, ale za podpořenou fantazii 3 hvězdy.

worka
07.09.2015 3 z 5

Příběh docela dobrý, působí celkem věrohodně. Bohužel autor neumí psát. Styl nadějné prvotiny začínajícího středoškoláka :-)
S trochu obdobnou tématikou můžu doporučit: M. Fendrych - Slib, že mě zabiješ. Podle mě minimálně o třídu výš. Ale třeba je to jen tím, že lezu po skalách a kouřit chlapa bych nechtěl :-)

Alysa
17.04.2015 3 z 5

Děj nebyl špatný, konec se dal předpokládat, i když mě nenadchnul. Kniha je velmi čtivá, některé situace byly skvělé popsány.

Avšak po celou dobu mě iritovalo velké množství chyb - nejčastěji ve jménech, ale našly se i gramatické chyby. Nehledě na to, že autor často popisoval něco, o čem nic neví - např. "bojové" psy.

Dlouho jsem u žádného hodnocení takto neváhala.

AJA1006
28.02.2014 5 z 5

Dávno mi už není 20, takže jsem nejdříve měla obavy, co se dozvím ... byla jsem ale velmi přijemně překvapena jak příběhem, zápletkou i závěrem:
kniha je velmi čtivá, napínavá, poučná a hlavně mohu říct, že jsem jí byla uvedena do současné problematiky mladých lidí, kteří mají zcela odlišné pohledy na život, než měla naše generace .... . Líbí se mi, že jsou v ní i přesně vysvětleny sexuální orientace jednotlivců a i způsob a myšlení dnešní mladé generace.
Závěr ve stylu: "nedělej druhému to, co nechceš, aby dělal on tobě..." byl v podstatě velmi poučný. Kniha má spád a mohu jenom všem vřele doporučit ...:-)

tomas.curda
20.01.2014 4 z 5

Zajímavá sonda do hlubin jednoho bisexuálního IT technika, policisty Pavla a zdravotní sestřičky Lucie. Čtivá knížka, přečteno za pár hodin. Mělo to spád a konec byl překvapivý - ale celý děj k němu zákonitě musel směřovat.

Roman78
11.12.2013 5 z 5

Mně se ta kniha líbila, narozdíl třeba od Božského bastarda, který je - dle mého názoru - určen namyšleným slípkám a zlatokopkám a který v podstatě pojednává o ničem. I když tyto dva tituly samozřejmě nelze srovnávat - každý z nich je zaměřen na zcela jinou cílovku. Výhodou Trojky je, že se odehrává v Praze (nikoliv v Americe), že její hrdinové uvažují česky a že si na nic nehrají. Jsou spontánní a věrohodní. Příběh je velmi reálný, navíc ho psal chlap, na kterého se dobře dívá; nejedná se o přiblblé fantazie obtloustlé americké frigidy, která to už dlouho neměla - a navíc sní o frajerovi, jenž by si o ni ve skutečnosti neopřel ani kolo, natož aby ji ojel ve výtahu a ještě si ji vydržoval... Hlavní nevýhodou tohoto titulu je však skutečnost, že je určený spíše čtenářům, jejichž sexualita přerůstá hranice všední heterosexuality. Kdo k tomuto tématu nemá blízko, nikdy ho zcela nepochopí, spíš ho odsoudí. Naopak si myslím, že tato novela může zaujmout i jedince, kteří knihy běžně nečtou. Trojka je napsaná čtivě, je tam spousta přímých řečí, prostě má spád! A co víc - třikrát jsem se u ní udělal!!! :))

ugisha
28.11.2013 1 z 5

Spíš než román je to povídka, navíc nevalné kvality. Není to ani erotické, ani psychologické, autorův styl psaní se mi nelíbil. Z námětu šlo vytěžit mnohem víc, především to podrobněji popsat na delším časovém úseku, pak by to snad mohl být psychologický román. Souhlasím s houstonem, přečíst se to dalo, ale byla to ztráta času. Kdo si chce přečíst eroticko-romantický román z mužského pohledu, doporučuju Hot boys od české autorky nebo Božského bastarda.