Trojitá ochranka
Jako jedna z nejnenáviděnějších celebrit na světě jsem zvyklá na nechtěnou pozornost. Ale když se jednoho rána probudím a zjistím, že se mi do domu vloupal záhadný muž, vím, že potřebuju pořádnou ochranku. A tak se ke mně nastěhují tři sexy bodyguardi: Glen, skotský miláček se zjizvenou tváří a jemnýma rukama. Kenta, dlouhovlasý voják s potetovanou kůží a tajnůstkářským úsměvem. A Matt, modrooký bručoun, kterého pronásleduje jeho vojenská minulost. Nejdřív nám to moc neklape: oni si myslí, že jsem náročná diva, a mně přijdou jejich opatření přehnaně dramatická. Navíc přes všechno to jiskření mezi námi nedokážu pořádně myslet. Jenže chování mého stalkera je čím dál tím znepokojivější.... celý text
Originální název: Triple Duty Bodyguards, 2021
Komentáře knihy Trojitá ochranka
Další reverse harémovka (1 žena a 3 muži) je tady, je to už vlastně třetí kniha od Lily Gold, po Rande nanečisto a Sousedské výpomoci. A v únoru 2026 nás čeká její poslední kniha a to Švédská jízda.
Za mě je snad každá kniha lepší a lepší a Trojitá ochranka si teď drží prvenství - mělo to zase nějaký prvek navíc (teď mluvím o kapitolách X), nebylo to plochý, charaktery, přestože je má Lily docela podobné, tak jsem si je zase oblíbila a naučila si už nevybírat, protože why choose? (proč bych měla).
V této knize jde tedy o slavnou herečku, jednu z těch nesnesitelných (i když to tak vůbec není), do domu se jí vloupe muž a tak potřebuje novou a pořádnou ochranku - Glen - skot s jizvenou tváří, Kent - potetovaný voják a Matt - bručoun s PTSD. Sice se ze začátku nesnáší, ale brzy je tu od nenávisti k lásce.
SMUT smutoval dobře, jen mi to všechno přijde takové na jedno brdo, ale ne že by to nebylo dobře napsané.
No já už se teď těším na příběh ze švédských hor, kdy po autonehodě hlavní hrdinku zachrání tři tajemní muži: instruktor, ranger a doktor a společně budou v horské chatě uvíznuti ve sněhové bouři. To bude po čteníčko.
No a pak máme s Lily Gold útrum. Autorka totiž už nic dalšího nenapsala a zmizela ze světa. Ale třeba se dočkáme.
No a kdyby ne, tak není jedinou autorkou, která píše reverse harémovky. U Baronetu jich vychází hned několik. Máme tu sérii Vrány z Briarovy akademie (vyšly už 2 díly). V prosinci vychází první díl sérii Pacific Prep - Ztráta důvěry a na jaře 2026 se chystá mafiánská duologie Pageant od Lilith Vincent.
Připadá mi že autorka velmi knize kromě "oroginalniho" příběhu v podstatě okopírovala sousedskou výpomoc ale i tak to bylo oddechové čtení. Bohatě by mi teda stačila linka Biar a Matta ale to by zase pak mohlo znít, jako klišé. Nečte se to špatně.
Trojitá ochranka je druhá kniha, kterou jsem od Lily Gold četla, a opět mě nezklamala. Autorka má svůj typický styl, který upřednostňuje vztahy ve více lidech, což jsem už očekávala. Příběh je nejen o napínavé ochraně hlavní hrdinky, ale i o zajímavé detektivní zápletce, která knihu ještě více oživuje.
Kombinace tří různých bodyguardů – každý s jiným charakterem. Mezi postavami je spousta chemie a napětí. I když je to spíše román s akčním nádechem, opravdu jsem si užívala, jak se všechno postupně rozplétá.
Těším se na další knihy od autorky.
Moje treti kniha od autorky a takhle se mi zatim libila nejvic. Jasne je to klise a clovek uz od zacatku vi, jak to dopadne. Ale je to ctivy. Nebylo to jen sex a duhy a jednorozci. Zajimava zapletka se stalkerem. A byvali vojaci jako ochranka, hezka predstava :D
Hodně mi to připomíná knihu od stejné autorky Sousedská výpomoc. Přesto jsem si knihu báječně užila a hltala jsem každou stránku.
Ano prosím :) Lily Gold opět nezklamala, i když bych taky asi řekla, že tohle byl nejslabší díl. Což samozřejmě neubírá na kvalitě spisovatelky. Nějak mi tam chybělo nějaké větší propojení, nebo aspoň kdyby tam víc probrali, jak to mají. Ale jinak skvělá zápletka, která to zase pozvedla trochu výš. A pro mě je prostě Glen TOP. Ostatní mi tolik k srdci nepřirostli.
Krásně napsané, autorka umí báječně napsat tuto problematiku. Bohužel hlavní hrdinka mi byla občas dost nesympatická, hlavně některým svým chováním, ale jinak příběh super.
Baví mè tyhle příběhy a autorka mi sedla. Jak téma, tak styl psaní. Nádherně se u toho relaxuje, fantazíruje a vůbec je to příjemné čtení.
Opět žhavé. Opět skvěle. Opět jiné. Ano bylo to tady takové rychlejší ale to mi vůbec nevadilo, protože příběh skvělé plynul. Hodně mě bavila akční část příběhu. Je pravda, že emočně mě to nezasáhlo tak jako minula kniha, ale i tak jsem se skvěle bavila.
Celkově jde o kvalitně napsaný příběh, který si své čtenáře jistě najde. Zejména mezi těmi, kteří mají rádi neobvyklé vztahové zápletky a hledají něco mimo tradiční romantické linky. Pro mě osobně to však nebylo úplně ono, i když autorčin styl psaní rozhodně stojí za pozornost.
Zatím nejslabší kniha o 4 lidech. S myšlenkou knihy bych byla v pohodě, ale přišlo mi, že tam jsou nesmyslné skoky. Jako jen tak se dají dohromady? Okamžitě se spolu vyspí? Úplně mi tam chybělo něco, cc o by postavy postupně sbližovalo.
U rande na nečisto krásně vše navazovalo.
Tato autorka mě zatím nezklamala. Je pravda, že u mě první díl - Rande nanečisto zatím žádný nepřekonal, ale stále si to drží vysokou laťku a baví mě to. Vzorec je vždy podobný, liší se jen prostředí a osudy hlavních hrdinů. Právě osudy hlavních postav dělají z knih od Lily Gold něco víc, než jen erotický román.
Lily Gold prostě můžu.
Její trojky mě prostě baví.
Neskučně vtipné erotické příběhy, které jsou uvěřitelné, že jim to všem přejete.
Jsou to sice oddechové příběhy, ale s vážným podtextem, jak to vnímá společnost. Každý příběh má své téma, tady to byla herečka, která má stalkera. Máme možnost nahlédnout za oponu, zákulisí mediálního průmyslu, kdy je herec pro management nástrojem k výdělku a jako osoba je až druhořadá.
Podprahově velmi silné téma, ovšem podáno s takovým vtipem, že to vše vnímáme jako romantickou komedii.
Rozhodně se ke knize vrátím opakovaně.
Trojitá ochranka
Lily Gold
Mám moc ráda její knihy.
Mají každá fakt něco do sebe.
Rande nanečisto průměr. Sousedská výpomoc skvělá, ale ochranka?
Prostě pecka
Není to jen tuctova e.r.o kniha
Ona je filmová celebrita. Její dům navštíví šílený fanoušek.
3 muži, s temnou vojenskou minulostí, se společně musí postarat i její bezpečnost.
Samozřejmě tam nějaký s.x je, ale ten příběh má v sobě spoustu zajímavých věcí.
Stinné stránky slávy, neustálé sledování paparazzi, žádný opravdový přítel. To nestihne za všechny peníze světa.
Glen, Kenta a Matt- společně si prošli peklem. Jejich příběh je opravdu hrozně hezký vylíčený. Doporučuji všem.
Jizvy na těle jsou strašné, ale jizvy v duši... Ty jsou mnohem horší.
Docela bych uvítala i nějaké další pokračování jejich cesty.
3,25/5*
Je libo knižního Osobního strážce, kdy se Kevin Costner roztrojí ?….a jeden je zase Skot, velkej s jizvou, ale mazel
Trochu taky vibe Nepohádky - retelling na Krásku a zvíře.
Ano, je to opět o trochu slabší než díl předchozí. Přesto to pokaždé svůj účel splní - úplně vypnout a vplout do světa, kde najdete nejen jednu spřízněnou duši, ale hned tři, plus ty žhavé scény obvi
Líbila se mi hlavní hrdinka a její povaha, síla a odolnost. I svému stalkerovi dala co pro to.
Tohle jsem přečetla doslova na jeden zátah, tohle nejde odložit.
Briar má stalkera a tak jí začnou chránit tři bývalý voáci. A tím to celé začíná, ale vůbec nekončí. Autorka nám totiž servíruje nejen pohledy všech tří sexy chlapů a samotné Briar, ale dokonce i myšlenky stalkera. A to bylo neskutečně originální. Ještě nikdy jsem myslím nic takového v romantice nečetla.
Briar byla vtipná, drsná, ale zároveň milující a starostlivá. Nebála se říct klukům, když se chovali jako idioti, a co je ještě lepší, když udělala chybu, dokázala ji přiznat a omluvit se. Byla to ženská, kterou chcete znát, kterou chcete být. Ty malé detaily třeba že každé ráno přinesla klukům kafe, aniž by se jí někdo ptal mě neskutečně zahřáli u srdce.
A pak tu byli oni. Kent, Glen a Matt. Každý jiný, každý jedinečný a každý z nich dokonalý po svém. Kent a Glen? Prostě láska. Matt byl ze začátku protivný a moc jsem ho nemusela, ale každá harémová parta má toho jednoho Matta, že jo? A i on si nakonec našel cestu, jak si mě získat. Co se mi ale líbilo nejvíc, tihle alfa chlapi nebyli jen tvrdí a sexy. Byli taky zranitelní, bojovali se svými démony, ale zároveň se uměli podržet.
Příběh měl mnohem víc hloubky, než jsem od autorky čekala. Občas to působilo skoro jako romantický thriller, napětí, akce, stalker, útoky, drama. A do toho erotika, která byla fakt žhavá, ale nikdy samoúčelná, vždycky něco posunula v jejich vztazích. Tempo příběhu bylo rychlé, strhující a já lítala očima po stránkách.
A i když to nebyla moje úplně nejoblíbenější kniha od autorky, pořád to bylo skvělé. Jediná moje výtka, chtěla jsem víc času na samotný vztah mezi Briar a jejími třemi ochránci. Ten chaos kolem stalkera byl tak napínavý, že mi občas přišlo, že vztah nestihl dostatečně vyrůst.
Autorka mi znovu potvrdila, že je královna reverse harem romantik. Trojitá ochranka byla sexy, napínavá, emotivní a originální. Smála jsem se, byla napnutá, Briar a její kluci mě totálně dostali.
Já tyhle haremky prostě miluju! Ráda čtu o vztazích, které nejsou úplně běžné a které společnost často nechápe,neuznává – a přesně to Trojitá ochranka nabízí. Testosteronová jízda, kde se tři bodyguardi starají o jednu slavnou herečku s dost pošramocenou pověstí, mě úplně vtáhla.
Nejde ale jen o práci – tihle chlapi se o ni starají i daleko nad rámec svých povinností. Hýčkají ji jako princeznu… a ona se jí díky nim vlastně opravdu stane. Jejich princezna.
Bavilo mě, jak autorka skloubila miliskování se složitými osudy všech čtyř postav – každý z nich si nese něco těžkého z minulosti, co je formovalo. Skvěle vykreslený svět showbyznysu plný peněz, manipulací a paparazzi mě opravdu zaujal, stejně jako kontrastní pohled do drsného života bodyguardů a co jim predcházo bylo vážně drsný.
Četla se jedním dechem, stejně jako předchozí knihy od Lily Gold. Už teď se těším, co napíše dál!
Byla to sladká kniha a velmi odlišná od těch co normálně čtu. Líbil se mi začátek a koncept bodyguardů, ale měla jsem pocit, že ten romantický aspekt byl uspěchaný a seběhl se příliš rychle a hlavní hrdinka mi přišla celkem naivní, ale i přesto vše kniha se mi moc líbila a určitě se pustím do dalších knih autorky.
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Lily Gold také napsal(a)
| 2024 | Rande nanečisto |
| 2025 | Sousedská výpomoc |
| 2025 | Trojitá ochranka |
| 2026 | Švédská jízda |

80 %
79 %

Moc nevim co k tomu rict - ctive psane, ale je to strasne prekombinovane, nerealne a obcas az usmevne. Nejlepsi je, kdyz ma hlavni postava psychicky problem ohledne toho ze je pro vsechny sexualni objekt, sveri se psychologovi a vyresi to tim, ze spolu zacnou spat?! Wtf :D a takovych momentu tam je hromada. Bylo to fakt pritazene za vlasy. Zaroven vidim jak se s nadsenim 3 chlapi deli o jednu zenu. Nereknu na sex (ale i tak…), ale na celej zivot?! Proste takova pohadka pro zeny a musi se to brat s nadhledem. Zadna vysoka literatura :)