Tři mušketýři (převyprávění)

Tři mušketýři (převyprávění) https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/345963/mid_tri-musketyri-svetova-cetba-pro-sko-eEA-345963.jpg 4 4 3

Světová četba pro školáky je edice bohatě ilustrovaných, citlivě převyprávěných a zkrácených děl světové literatury. Gaskoňský šlechtic d'Artagnan, přichází do Paříže. Chce se stát členem královských mušketýrů. Potká se tu s Porthosem, Athosem a Aramisem - nejlepšími mušketýry. ( asi od 8 let )

Literatura světová Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: , Sun
Originální název:

Les Trois Mousquetaires , 1844


více info...

Přidat komentář

PaniWiga
16.03.2023 3 z 5

No, co říct. Dobré je to spíše pro ty, kdo si potřebují rychle zjistit, o čem ti mušketýři vlastně jsou. Umím si představit studenta, který nechce číst celou knihu, ale potřebuje trochu přehled. Tam kniha poslouží. Jako zjednodušený příběh pro malé čtenáře to moc nefunguje - to by na tomto rozsahu asi nešlo. Autoři chtěli zachovat co nejvíc dějových linek, a tak se každé mohli věnovat max. na jedné, dvou stránkách. Takže minimum přímé řeči, žádné popisy, jen rychle naznačit, co se děje a honem dál.

kapr
18.06.2017

Zkráceno. Asi jako v trenýrkách na ples neb na audienci u královny. Docela by mne zajímalo co z původního děje tam zbylo. Tohle si prostě MUSÍM přečíst!!!!!


encyklopedie
16.06.2017

...tak tohle bych vnukům nedal ani kdybych to dostal zadarmo. Kdo to dokázal zprznit do 70 stran raději není ani uvedeno .....na to se schválně podívám, v pondělí si jdu pro dvě knihy...
TOHLE PŘECE NEJDE ANI ZAŘADIT K DUMASOVI