Trestní právo hmotné: obecná část, zvláštní část

Trestní právo hmotné: obecná část, zvláštní část https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/441319/trestni-pravo-hmotne-obecna-cast-zv-1Zx-441319.jpg 4 18 3

Souborné vydání učebnice Trestní právo hmotné vypracoval kolektiv, jehož členové jsou interními a externími pracovníky právnických fakult v Praze a Olomouci. Učebnice je určena zejména studentům právnických fakult, podává však informace i pro širší okruh zájemců o trestní právo. Ve třetím vydání je doplněna aktuální judikatura, zapracovány legislativní změny a zejména doplněn výklad o nově zakotvenou trestní odpovědnost právnických osob a doplněny souvislosti vyplývající ze zákona o mezinárodní justiční spolupráci. Třetí vydání vychází se stavu právní úpravy platné k 1. září 2013.... celý text

Přidat komentář

Miliarda
24.04.2020 5 z 5

Pravděpodobně nejlepší učebnice trestního práva hmotného na českém trhu. Učebnice je sice co do rozsahu velmi obsáhlá, ale zato obsahuje veškeré nezbytné informace pro porozumnění problematice trestního práva hmotného a zvláštní části trestního zákoníku. Kromě toho je logicky strukturovaná, graficky velmi dobře zpracovaná a nejvíc ze všeho přehledná. Pokud potřebujete získat relevantní poznatky z výše cit. oblastí ve srozumitelné, ale nikterak plytké formě, nemůžete koupí této učebnice udělat chybu.

MagdalénaD
12.10.2019 5 z 5

Poprvé přidávám knížku, kterou jsem nečetla celou. A tady jsem dokonce nečetla celou polovinu, tj. zvláštní část. Tu první polovinu jsem ale přečetla tolikrát, že to co do "objemu" rozhodně za ten celek vydá. Učebnice (min. ta obecná část) je moc fajn, dobře se mi z ní učí a patří k mým nejoblíbenějším.


Romi22
12.04.2013

Klasická kniha o právní nauce,avšak zde jsou napsány všechny zákony.Mám novou knihu,takže se mi moc líbí a je v ní vážně mnoho(až moc hh).