Trénink těla a ducha

Trénink těla a ducha https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/111963/trenink-tela-a-ducha-111963.jpg 4 8 3

Chronická onemocnění postihují nejčastěji ty, kteří se sami začali považovat za chudáky. Zamyslete se nad tím, a pak se pokuste přijmout celým srdcem, rozumem i duší to, co je obsahem této knihy. Po přečtení zjistíte, jak velké rezervy jsou v každém z nás, a odkládání zodpovědnosti a spoléhání na jiné ve věcech tak blízkých jako je naše zdraví se nevyplácí. ... celý text

Přidat komentář

mariva
06.03.2019 2 z 5

Ke zvládání všech cvičení by asi bylo zapotřebí absolvovat kurz, ale využít alespoň některých cviků se určitě dá - jen se k tomu přinutit.

Danafantom
15.09.2018 3 z 5

Neumím si představit, že bych se pustila podle knížky do cvičení. Vypadá to, že je to více systémů spojených, ale nepropojených dohromady. MUDr Norbekov slibuje zdraví a omlazení. Na videích ale on sám vypadá jako každý druhý v jeho věku. Nemůžu si pomoct, nepůsobí na mě nijak vitálně, ani že by nějak vyloženě kypěl zdravím. Ale showman bude asi dobrý :))
Třeba sem ale napíše komentář také nějaký absolvent jeho kurzů a vyvrátí mi moje dojmy... :-)


bytost
30.09.2014 5 z 5

MUDr. Norbekov je prostě borec. Nejen že je odborníkem klasické medicíny, je i velmi dobrý psycholog. Umí nás svým bodrým přístupem jak se říká zvednout ze židle. V této knize najdete mnoho rad a návodů jak své tělo a mysl ozdravit. Má to jen jeden ,,malý,, háček. Na uzdravení je nutné přijetí 100% odpovědnosti za své zdraví a život !
Jak Norbekov píše a nelze než souhlasit, kdo přijme za sebe 100% odpovědnost, tam on garantuje vyléčení. Bez toho úspěšně vyléčit člověka nelze. Zrovna tak, jako žena nemůže být trochu těhotná, tak k vyléčení čehokoliv je potřeba 100% přijetí zodpovědnosti sám za sebe. Není možné tuto odpovědnost delegovat jen na lékaře a spoléhat se na to, že jsme v 21 století a tudíž chemické léky vyřeší vše.
Od MUDr. Norbekova jsem četla vše co se dalo a tak vím, že on sám si prošel velké zdravotní útrapy. Tělo mořil vrcholovým sportem, otužoval se, dodržoval životosprávu atd. přesto se ne a ne uzdravit. Následně se setkal s lékařem, který ovládal staré sufírské léčení a ten ho nasměroval. Za jeho pomoci se uzdravil. Nyní tedy na základě své životní cesty léčí pacienty komplexně
a je úspěšný i v léčbě těch nejtěžších nemocí. Kupte si ji a trénujte, je to prima kniha, držím palce !
PS: - na věk se nelze vymlouvat, Norbekov píše o paní 60 let, jak pod jeho vedením ozdravila tělo i mysl....tak do toho