Sladký šepot

Sladký šepot https://www.databazeknih.cz/img/books/89_/89675/sladky-sepot-89675.jpg 4 332 54

Travis série

< 3. díl >

Žiadnej žene sa zatiaľ nepodarilo chytiť za srdce Jacka Travisa, syna miliardára Churchilla Travisa... Kým sa jedného dňa nezjaví v Jackovej firme nazlostená Ella Varnerová s novorodencom na rukách. Matkou dieťaťa je jej mladšia sestra, ktorá sa o dieťa nevie postarať, a Ella si myslí, že jeho otcom je Jack Travis, známy texaský plejboj. Ella žiada Jacka, aby po prvý raz v živote prevzal zodpovednosť za svoje činy. Jack sa tomu nebráni, no zoberie si omnoho viac...... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Smooth-talking Stranger , 2009


více info...

Přidat komentář

haWranka
11.12.2023 2 z 5

Jak mě první dva díly bavily, tenhle mě zklamal. Postava Jacka byla podivně nevýrazná, Ella mi nebyla nijak moc sympatická, děj byl extrémně průhledný a sexuální scény mi vlastně překážely. Chápu, že jde o červenou knihovnu, ale tady už se na city hrálo prostě moc.

Han-nah
16.07.2023 4 z 5

Taková krásná červená knihovna pro letní večery. Líbil se mi děj, ale hlavně, jak autorka dovedla perfektně do příběhu zapracovat i vztahy, které Elli má . Ty ze špatného dětství s matkou a sestrou mají vliv na další její život a vztahy s muži. Nevěří si, ale okolnosti ji donutí určité věci přehodnotit.


Bergerac16
07.05.2022 5 z 5

(SPOILER) Série Travis má patosu červené knihovny jen tolik, kolik do tohoto žánru patří, většina je velmi svěží, třetí díl je vůbec naplněný skvělými dialogy, to je radost text se smíchem číst. Hlavně jejich úvodní výměny, ve kterých nejde jen o vzájemné špičkování a flirt, ale i souznění odlišně smýšlejících lidí. Je to chytré, sexy, hravé… Myslím, že lepší partnerské rozhovory jsem u LK ještě nečetla. Zápletka je taky povedená – začít vztah tím, že k testu paternity „za límec táhnete“ údajného otce novorozeného synovce.

Příběh o tom, jak příjemné je najít náhle někoho, o koho se můžeme opřít – ačkoli Ella vyznává, že nikoho takového nechce, přirozenější je za všech okolností všemu čelit sama. On ale skvěle voní, chytře reaguje a je velkoryse „nápomocně manipulativní“.

Úvahy o vztahu, alfasamcích a betasamcích vás přinutí k zamyšlení nad závazky a svobodou ve vztahu. Volné svazky nejsou u nás tak časté, takže je to téma atraktivní. Ella neuznává majetnické vyjadřování ve vztahu, ale v závěru bývalou Jackovu milenku svižně vyprovodí ze dveří. Lehoulince naivně je to tedy vyjádřeno, to zase musím uznat – Ashley je pitomá až PB brání, takový protiklad k Elle zase autorka vykreslovat nemusela. Taky se trochu bráním událostem typu výbuch, havárie, přírodní katastrofa, ale hrdinku by asi nic jiného neposunulo k důvěře v tradiční vztah, takže to v příběhu své opodstatnění má.
Vztahový propletenec mezi matkou a sestrami je zpodobněn moc dobře, stejně tak to, že to občas opravdu nemá žádné řešení.
Negativa textu: překlepy a chyby v textu, už zase.

Ála1968
10.08.2020 4 z 5

Bylo to úžasné.Moc se mi to líbilo.Určitě doporučuji přečíst

Kudík
05.07.2020 5 z 5

(SPOILER) Ella Varnerová (vč. své sestry Tary) s tak vykreslenou "matkou" nemohla mít lehké dětství. Vůbec se divím, že s ní sestry vůbec zůstávaly v kontaktu, když zrovna Elle s jejím prvním přítelem provedla...., to co provedla. Jack se mi líbil, hlavně jeho neuvěřitelně kladný přístup k Lukovi. A u Luka jsem doufala, že zůstane tam, kde je zahrnut láskou. Celkově shrnuto..... romantická pohádka.

Myška43
17.06.2020 5 z 5

Poučila jsem se, že některé matky neumějí být matkami. Jsou to jen nedokonalé náhražky. Avšak lásku vám mohou poskytnout i jiní lidé a najdete ji na místech, kde byste ji ani nehledali. Navzdory tomu se jizva ve vašem srdci nikdy nezahojí. Já si tenhle šrám budu nosit po zbytek života. Musíme přijmout skutečnost takovou, jaká je a pokračovat dál s vědomím, že některé věci se nikdy nezmění. Jako by mi autorka mluvila z duše. Další skvěle napsaný díl. Tento příběh mě dost citově zasáhl, protože se v mnoha směrech s Ellou ztotožňuji.

EvikU.
13.06.2020 5 z 5

Kniha byla opět velmi čtivá. Romantika z ní číhá v každém rohu.


Možný SPOILER: Nemohla jsem rozdýchat akorát její matku a sestru. Je to nad moje chápání. A jestli byla mizerná matka, tak bych čekala, že s přibývajícími léty si to uvědomí a bude aspoň dobrá babička. No a že má potřebu svádět dceři přítele? To už jsem měla chuť vlézt do knihy a profackovat ji. :-) Ale jinak to bylo až pohádkové, ale já mám pohádky ráda a Lisa píše pěkně. Tak se nechte unést na vlnách romantiky, když nic jiného oddychnete si od svých problémů. Tato kniha vám vykouzlý úsměv na rtech. Doporučuji.

janqa410
10.06.2020 5 z 5

(SPOILER) Tento díl pro mě uzavírá sérii Travis, poslední jsem četla již před časem, ale nevadi. Zde jde o Ellu a Jacka. Co k nim napsat, snad jen že jsem od začátku doufala, že budou spolu a Luke jim zůstane. Líbil se mi Jack, který zřejmě i rád působil jako bohatý zhýralec, čímž se myslím i dost bavil, když viděl, že si to o něm lidí myslí, mě mile překvapil tak kladným vztahem k cizími dítěti. Ale dle mě, pořádné koule měla především Ella. Klobouček! Zhostila se tak těžké situace opravdu s grácií a já nemohu napsat nic jiného, než že to byl báječný příběh. Ostatně jako všechny od Kleypas a já jsem hrdá na to, že všechny písmenka napsané její rukou mám v mé milované knihovně a jsem nadmíru spokojená, že se Lisa umí vyřádit i v romanci současné. Doufám, že tento rok bude plodný a já brzy do sbírky přidám další jeji díla.

FairyD.
06.05.2020 5 z 5

Príbeh bol sám o sebe veľmi pekný. Obzvlášť sa mi páčili časti o „trhu párenia a perfektný deň“. Zo začiatku mi prišlo že Ella prebrala myšlienky Daniela a na niektoré veci nemala vlastný názor, ale vysvitlo že to je iba poznamenaná svojou minulosťou. Z knihy vyplýva - ten kto neverí na manželstvo ešte nikdy nemiloval. Kniha patri do skupiny príbehov ktoré odporúčam prečítať.

Hethera
01.02.2020 5 z 5

Zpočátku jsem k této sérii ze současnosti trpěla hroznou nechutí, ale po přečtení jsem musela změnit názor. Je to má oblíbená knížka a líbí se mi nejvíc z celé série, ke které se moc ráda vracím.

misa1974
31.12.2019 4 z 5

Zakončení miniserie Travis není vůbec špatné.

Evaho73
19.11.2019 3 z 5

Haven a Hardy hlavné postavy predošlého dielu, ktorým autorka v tejto časti nevedela prísť na vzťah, najskôr snúbenci, asi v polovici na oslave narodenín starého patriarchu manželia a o niekoľko desiatok strán ďalej sa ešte len išli na tajnáša zobrať...
A navyše mám štyri deti a ani jedno ako troj týždňové nevedelo cielene chytať do ruky hračky, nieto sa za nimi naťahovať a chytať plyšáka za ucho.
Lisa ! To hádam nemyslíš vážne ?
No, ale pobavila som sa, autorkine lapsusy stáli za to :-).

petraj30
26.07.2019 5 z 5

I to se občas stává mít za matku takovou mrchu, ale navzdory všemu to byl pěkný odpočinkový příběh

warca
15.06.2019 4 z 5

Objevily se podobné vzorce chování jako v předešlých dílech.
Bezbřehá zamilovanost od prvního pohledu?
Příběh byl pěkný, ale nešel tolik do hloubky jako první díl.

Kamiliana
21.02.2019 4 z 5

"Je to šílené. Kočárek, plenky, ubrousky, brndáčky, dudlíky, lahve... Dočista jsem zapomněla, jaké to je jednoduše vzít klíče a vyjít ze dveří. " Amen :-) Svěží, vtipné a (bohužel) reálné :-) Jen překlad je slabší (ogrilovat něco??) a dialogy nepůsobí moc živě.

zuzikis
20.01.2019 5 z 5

Mám ráda příběh s miminkama, jsou tak bezbranná, nevinná, rozkošná a závislá na péči odpovědné osoby. Nechápu, že se v Taře neprobudily mateřské instinkty.. někdo to prostě v sobě nemá, ale nemůžu to pochopit. Jack se stal mým oblíbencem hned po Gageovi :-) Co na těch Travisových asi je.. doporučuji, krásné, sladké čtení.

Evka3814
29.11.2018 5 z 5

Tato série je chuťovka od které se nemůžu hnout:) Krásné odpočinkové čtení

Majjina
23.10.2018 4 z 5

Nějak jsem hlavní hrdinku nemohla pochopit, přišla mi zvláštní až nesympatická. Přes vše jsem však knihu četla až dočetla, abych zjistila, že je celkem pěkná. ☺

avalonek
19.10.2018 5 z 5

Další díl a opět budu pět jen chválu..Zažít chování takové matky,tak bych o ní už nikdy nechtěla ani slyšet.A co prožila Ella,to já bych už dávno asi vzdala.Ale vždy je naděje a ten kdo tě opravdu miluje tě nikdy neopustí..Člověk musí věřit,i když já se k tomu sama musím často dokopávat a nebýt pesimista.

vcielka
03.07.2018 5 z 5

Vzdy viac fandim hlavnemu hrdinovi ako hrdinke. I teraz. Jack je uplny ideal, ktoreho by snad chcela kazda zena. Zodpovedny, loajalny, co sa postara o deti sam od seba, zaplati za vas veceru a podrzi dvere a pritom je este fantasticky milenec, ktory ma oci iba pre vas. Samozrejme ze si ho musite zamilovat. Ked uz takeho darmo hladate v realnom svete, v tom snovom je cely vas. Hlavna hrdinka sa tak velmi svojimi problemami, uvazovanim a vzhladom ponasa na obycajnu zenu, ze nie je problem sa predstavit na jej mieste + ta prva osoba a tak si potom tuto knizku uzivate, akoby ste to bola vy, po ktorej Jack ide. Idealna kniha ak hladate chvilu iluzie.