Trauma

Trauma https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/512236/mid_trauma-4o6-512236.jpg 5 3 2

Poslední lékařský triller Michaela Palmera. Napínavý a šokující triller, který po smrti autora dokončil spisovatelův syn Daniel, sám úspěšný autor několika románů. Doktorka Carrie Bryantová je uznávaná neurochirurgyně v prestižní bostonské nemocnici, ale když se pod drtivým tlakem nezvladatelného množství povinností dopustí chyby a poškodí pacienta, ztratí místo i sebevědomí. Vrací se proto k rodičům a hledá nový životní cíl. Brzy ho objeví v pomoci válečným veteránům, jimž život ničí posttraumatická stresová porucha stejně jako jejímu bratru Adamovi.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Thrillery

Vydáno: , Aktuell
Originální název:

Trauma , 2015


více info...

Přidat komentář

misaC
24.04.2023 4 z 5

Od Michaela Palmera mám načteno skoro všechno - a až na výjimky se mi vše velice líbilo. Syn zdárně pokračuje v otcových stopách, ale nějak to pro mě nebylo na všech pět hvězdiček.
Téma operací mozku zajímavé, ale jeden z hlavních "padouchů" se docela brzy nabízel.

čef
14.03.2023 5 z 5

Synek Palmerových se nám zdárně potatil a tak kromě tohoto můžeme zřejmě očekávat i další pokračování série thrillerů ze zdravotnického prostředí. Tento se docela vyvedl, zápletka je sice podobná ostatním, ale hloubková stimulace mozku pro odstranění posttraumatického stresu u vojáků po strašlivých válečných misí, zde asi ještě nebyla. Také je okolo tohoto výzkumu hodně špíny, ale to asi muší bejt, aby se to dobře četlo. Mně se to četlo dobře.


Autoři knihy

Michael Palmer
americká, 1943 - 2013
Daniel Palmer
americká, 1962

Kniha Trauma je v

Přečtených3x
Knihotéce1x
Chystám se číst2x
Chci si koupit1x