Trapeři, Poutníci a Druhá tráva

Trapeři, Poutníci a Druhá tráva https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/152312/traperi-poutnici-a-druha-trava-152312.jpg 5 3 1

Titul Robert Křesťan - Trapeři, Poutníci a Druhá Tráva obsahuje zpěvník a životopis Roberta Křesťana. Milovníci country a folku jistě ohodnotí tento zpěvník a doplní si ho do své hudební knihovny.

Přidat komentář

Pablo Kral
17.07.2020 5 z 5

Můj filozoficky vzdělaný kamarád jednou při poslechu Křesťana řekl: "To je ale blbý", a já si od té doby často lámu hlavu nad tím, proč se někomu nějaký žánr líbí a druhý ho "neunese na bedrech svých". Nevyřešil jsem to nikdy. Já jen moc rád vzpomínám na začátky Druhé Trávy (R. Křesťan a DT, s Pavlínou Jíšovou, pak Starodávný svět a Pohlednice) v devadesátých letech. To bylo něco tak fenomenálně podmanivého, že jsem s radostí této kapele odpustil, že vlastně nehrají ortodoxní bluegrass, ale svoji vlastní originální hudbu na bluegrassové nástroje. Krásnější vzpomínku, než na Poutníky, Druhou Trávu a s tím spojenou původní Křesťanovu tvorbu ve své čtyřmi křížky zatížené paměti prostě nevydoluju. Jsem vděčný za to, že tato kniha vznikla. V roce 1998 ji vydalo nakladatelství FOLK a Country, s.r.o., ale její věkovitost mi vůbec nekazí dobrou náladu při studiu Křesťanova zpěvníku a rozhovoru s ním. Hudební kniha dle mých představ.

Autorovy další knížky

Robert Křesťan
česká, 1958
  70%Napsal jsem jméno svý na zdi
1998  100%Trapeři, Poutníci a Druhá tráva
1992  %Robert Křesťan & Druhá tráva "Umí" A

Kniha Trapeři, Poutníci a Druhá tráva je v

Přečtených4x
Knihotéce5x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x