Transmetropolitan #6 - Někdy příště

Transmetropolitan #6 - Někdy příště https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/127071/bmid_transmetropolitan-6-nekdy-priste-TSL-127071.jpg 4 61 4

Transmetropolitan série

< 6. díl >

SLÁVA! Nic jiného z vás paranoika v totální deziluzi neudělá s větším gustem – a ve Městě budoucnosti teď není nikdo slavnější než megapopulární zuřivý reportér Spider Jerusalem! Spider toho má tak akorát dost. Stala se z něj karikatura, postavička z televize, celebrita, kterou všichni znají a nikdo už ji nebere vážně. Tak takhle tedy ne. Je nejvyšší čas nabušit se všemi drogami, které jsou zrovna po ruce, vyspat se z toho a pak čerstvý a s rozběhem někoho nakopnout do koulí. Třeba prezidenta. Ten parchant si o to přece říkal.... celý text

Literatura světová Komiksy Sci-fi
Vydáno: , BB art
Originální název:

Gouge Away , 2011


více info...

Přidat komentář

Arkagas
27.05.2020 2 z 5

Moje poprvé s tímto komiksem a hrdinou, nejsem sice cílový čtenář, ale špatné to rozhodně není.. jen to opravdu není můj šálek čaje. :)

LordSnape
18.01.2018 3 z 5

Uf, další díl plný neduhů světa, kdy a o všem špatném může informovat jen celebrita typu Spidera Jerusalema. Ta jeho glorifikace mi už leze na nervy. To už mi víc seděly ty jeho přitroublé asistentky.


memphisz
08.08.2015 4 z 5

Poněkud pomalejší rozjezd, ale ke konci už to je parádní jízda, při které Spider zase se všemi pěkně vy..... Ať si pedofilní kněz, pedofilní politický poradce nebo pedofilní prezident, pravdu prostě nezastavíš!

Kapis
12.03.2013 5 z 5

Tuto neotřelou, přímočarou kritiku dnešní doby a doby blízké orwellovské budoucnosti je opravdu radost číst. Žádné zbytečné záseky a filozofické odbočky, vracení se v textu, abych věděl co se to děje. Údery přímo na pysk a na solar, rektální vodopády, chytnout pod krk, kopačka do kulí, paráda. Kdyby tak bylo více takovýchhle novinářů - a nejlépe skutečných - kteří vybočují ze zažitého stereotypu dnešních korporátních médií, patřících po celém spektru jedněm a těm samým lidem, které tvaříc se levicově či pravicově, v zdánlivém rozporu, předhazují tupé lůze ty stejné předžvýkané lži. A tupá nová lůza předžvykané sračky spolyká večer otupěle před Ordinací u Bráníka a slevněného gothaje z Lídlu a pak dští síru a oheň na ty hrozné diktátory tam někde, kteří se zprotivili bankstersko-ropné moci a souhlasně přikyvuje honoraci jiných diktárorů, kteří mohou vlastní lidi vraždit bez problémů, protože bohatství svých zemí poslušně distribují tam kam mají, případně hostí nějakou tu "spřátelenou" demokratickou flotilu. Zaplaťpámbů, že ještě máme svobodný internet, kde se dá zatím dopátrat skutečné pravdy, kterou v "jasném a spolehlivém" proudu polopravd, lží a propagandy nenajdeme. Jen tak dál Ellisi, jen tak dál Spidere, žeru Vás oba.