Toulavá kamera 31

Toulavá kamera 31 https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/457711/bmid_toulava-kamera-31-v4m-457711.jpg 5 5 2

Toulavá kamera série

< 31. díl >

Další díl knižní verze populárního televizního pořadu Toulavá kamera s tipy na výlety po celé České republice. I během koronavirové pandemie se můžete vydat do přírody pěšky či v zimě na běžkách a poznávat krásy naší země třeba po naučných stezkách nebo turistických trasách. 31. pokračování oblíbené ediční řady obsahuje padesát reportáží, doplněných fotografiemi, mapami a praktickými informacemi a navíc vánoční BONUS – kapitolu o tradičních i méně známých adventních zvycích, které se snaží oživovat etnografické oddělení kolínského Regionálního muzea ve skanzenu v Kouřimi. Kniha vznikla ve spolupráci nakladatelství freytag & berndt a České televize.... celý text

Přidat komentář

Historikbohouš
30.01.2021 5 z 5

Dárek vánocum 2020 od mamky těším se až si ji prečtu

mira.l
18.01.2021 5 z 5

Jedenatřicáté pokračování tipů na výlety po vlastech českých, ani tentokrát kniha nezklamala, opět jsem našel nějaký ten tip na lokalitu, kterou bych rád navštívil. Tahle byla ale přece jen v něčem jiná.
Zatím se asi v žádné "Toulavce" neobjevily 4 reportáže z jednoho města v rámci jednoho kraje, tedy zde konkrétně z Brna, pominu-li 4 reportáže z Prahy v předchozí knize. Navíc jsou lokality všech čtyř kapitol v Brně prakticky kousek od sebe, s trochou snahy by se snad daly zobrazit i na jednu mapku, běžnou u každé kapitoly. Zajímavé:).