To budete čubrnět

To budete čubrnět https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/306137/bmid_to-budete-cubrnet-S98-306137.jpg 4 12 3

Nejen pro fanoušky Mikulášových patálií. Milý interaktivní příběh o sourozencích Honzíkovi a Haničce svým vtipem potěší nejen fanoušky Mikulášových patálií. Jak dopadne nepovedené kouzelnické představení malého Honzíka a jaké trampoty čekají na Haničku, která si musí vytoužené morčátko získat domácími pracemi? Hřejivý příběh je obohacen jednoduchými úkoly, jejichž prostřednictvím děti poznávají svět kolem sebe. Učí se různým znalostem a dovednostem, rozvíjí své logické myšlení a usuzování.... celý text

Přidat komentář

LunaL.
04.08.2023 5 z 5

Jeste, ze nechavam deti, aby si vybiraly knizky v knihovne samy. Casto narazi na peknou knizku, po ktere bych ja osobne nesahla. To se stalo i u tehle. Nad nazvem jsem se pozastavila, ze to bude pekna blbost. A nebyla. Kniha bavila vsechny deti (3lete i 6), libil se jim dej, obrazky i ukoly. Mne se libilo, jak knizka umela vtahnout deti do deje. Nelibilo se mi uziti lehce sprostych slov, ale daly se snadno vynechat.
Urcite doporucuji.

Štěpinambura
10.05.2022 5 z 5

(SPOILER) Skvělá kniha pro začínající čtenáře. Holčička chce morče a proto začne obstarávat domácí práce aby si ho zasloužila. Skvělý děj, úkoly a hlavně nechyběla zábava a informace.


JanaDor
04.09.2016 5 z 5

Je znát, že má autorka děti. V některých situacích jsem své děti úplně viděla. Text je psaný větším písmem, takže se dobře čte začínajícím čtenářům. Na každé straně je veselý obrázek. Celou knihu moc hezky ilustrovala Vendula Hegerová. Asi co druhá strana má v obrázku úkol. Úkoly jsou jednoduché, např. najdi naše červené auto, co patří do které popelnice nebo kolik perníčku zbylo na talíři. Úkolů je hodně, jejich zadání je rozsáhlé a nejvíc jsou vhodné pro předškoláky.
Kniha bavila nejen děti, ale i mě. Je poučná, milá, vtipná a dokáže zabavit.