Tlapková patrola - Příběh podle filmu

Tlapková patrola - Příběh podle filmu https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/482922/bmid_tlapkova-patrola-pribeh-podle-filmu-7yc-482922.jpg 4 13 4

Tlapková patrola míří na napínavou misi do Adventure City! Podaří se odvážným štěňatům zachránit jeho obyvatele a zabránit starostovi Humdingerovi v jeho podlých plánech? Dokáže se Chase postavit novým výzvám, překonat obavy z velkého města a podat pomocnou tlapku kamarádům v nouzi?

Literatura světová Pro děti a mládež Pohádky
Vydáno: , Egmont (ČR)
Originální název:

Paw Patrol The Movie , 2021


více info...

Přidat komentář

yellow
23.02.2024 4 z 5

Ještě aby se to dětem nelíbilo, když jde o příběh všemi milovaných tlapek. Film jsme s dcerou zatím neviděly, takže příběhy neznala ani ze seriálu.

hippiesak
05.09.2022 4 z 5

Kniha podle filmu, děti byly nadšené a doplňovaly mi během čtení věty, které tlapky říkají "mezi obrázky" páč ten film viděly již několikrát :) Dokonce mě to navnadilo, že bych si ten film i pustil s nimi :) A vypadá to, že tlapky se rozrostou v nové TV sérii o novou fenku :)


Kattie
11.12.2021 4 z 5

Tlapkové knihy, co jsme měli v ruce se mi nečtou dobře, nejdou mi přes pusu. Možná za to může stavba vět. Ale u téhle mi to přišlo lepší. Synovi se film líbil a tlapky miluje, takže je z knihy nadšený. Zpracování filmu celkem zvládli dobře. Takže z tlapkových knížek, co jsme četli, mi tato přijde zatím nejlepší.

girdi
22.10.2021 4 z 5

Film se dětem líbil, tak do knihovničky doputovala i kniha, která je zpracována velmi pěkně. Určité zjednodušení je prima, protože je možné ji přečíst na jeden zátah na dobrou noc. Ilustrace jsou hezké a text je civilnější a čte se mnohem příjemněji než Tlapky na dobrou noc. Navíc hezká zápletka s překonáním vlastního strachu.