Tlapková patrola - 5 minutové pohádky

Tlapková patrola - 5 minutové pohádky https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/393312/bmid_tlapkova-patrola-5-minutove-pohadky-4kq-393312.jpg 3 43 17

Vydejte se s neohroženými štěňaty z Tlapkové patroly za parádním dobrodružstvím a užijte si spoustu legrace. Oblíbení hrdinové podají pomocnou tlapku každému, kdo potřebuje, a jsou vždy připraveni zachránit situaci. Tentokrát je čeká rýžování zlata, příprava přistávací plochy pro pilotku porouchaného letadla nebo závod horkovzdušných balónů.... celý text

Přidat komentář

Alexxxka
14.01.2024 3 z 5

Někdy jsem musela trošku improvizovat a měnit slova ať se to pořád neopakuje. Pohádky akorát před spinkáním - to beru jako velké plus, Tlapky dcerka miluje a ilustrace krásné.

Marketplace
25.12.2023 5 z 5

Když je děti milují, není co řešit.


muchomurka
20.02.2023 4 z 5

Bambulce se líbila a to je pro mě hlavní. Že to byl v podstatě přepis seriálu vůbec nevadilo, spíše naopak a hodně do příběhu doplňovala, vysvětlovala mi apod.

Ishir
17.07.2022 5 z 5

Dětem se moc dobrodružství líbilo.

janulka1310
11.12.2021 3 z 5

Krátké pohádky, krásné ilustrace, děti spokojené. Pro mě, jako dospělého, samozřejmě méně uspokojující :D

JessieEx
23.09.2021 3 z 5

Fajn knížka před spaním, syn byl poměrně nadšený, já trochu méně. Jedná se o převyprávěné příběhy ze seriálu, nic nového. Kniha je plná ilustrací, což je fajn a taky je fajn, že pohádky jsou svou délkou opravdu ideální na čtení před spaním (krátké).
Trochu mi vadilo, jak byla zápletka většinou hloupá, stejně tak rozuzlení. Co se týče samotného textu, často jsem měla potřebu zaměňovat některá slova za lepší a vhodnější výrazy. Po jazykové stránce opravdu nic moc.

Gabika9
08.04.2021 2 z 5

Moje děti jsou nadšené, protože jsou v knize příběhy ze seriálu, co sledují. Pro mě je to příjemně krátké na čtení a odpovídá to danému dílu i když název pohádky bývá přeložen jinak. Co mi ale vadí, je samotný text. Slova se mnohdy opakují ve větách po sobě a celkově mi ten text přijde nešťastný. Navíc se liší překlad: kočičí katastrofa je zde kočkostrofická četa (hrozné!). Oproti červené knize jsou zde hezčí ilustrace.

ElikaS
03.04.2021 3 z 5

Jedná se o příběhy, které děti znají z televizních pohádek. Syn Tlapky miluje, takže jsme zkusili i tuto knížku. Z jeho pohledu je knížka fajn, i když mu vadilo, že tam byly “vystřižené” některé pasáže a příběhy byly zkráceny. Mě knížka moc nenadchla. Ilustrace jsou krásné, jak už to u knížek podle televizních seriálů bývá, ale texty jsou mizerné.Skoro jsem měla pocit, že syn příběhy přeříkaval líp sám než byly napsané. :-D No jsem ráda, že jsme měli knížku půjčenou z knihovny a už ji nebudu muset číst znovu.

Sany33
30.05.2020 1 z 5

Pri kúpe som myslel že to bude niečo nové ale v knižke sa nachádzajú iba vystrihnuté pasáže so seriálu a aj to v zlej kvalite a príbehy sú iba prepísané od slova do slova. Takto naopak z TV do knihy som to ešte asi nezažil. Ale Malého to baví tak odpad dať nemôžem. 20%

JitkaJak
19.05.2020 odpad!

Kazí dětem vkus.

zandu
21.04.2020 3 z 5

Krásné kresby, překlad hrůza. Ale dceři se líbí. Pro mě utrpení číst, ale co člověk pro dítě neudělá.... Tři hvězdy jen za grafickou stránku, jinak bych musela hodnotit jako odpad.... Bohužel

E_Lan
10.04.2020 2 z 5

Přátelé, to je strašná kniha. Příběhy příšerné, ale právě tak akorát krátké, kresby v pohodě a děti při večerním uspávání nadšené. Takže vlastně dobré...

Abukšákul
15.08.2019 5 z 5

I přes překlepy v knize ji mají kluci rádi, hlavně mladší syn ji zbožňuje. Četli jsme ji už nejméně 4x. Díly: Marshall spěchá na pomoc, Skye letí do oblak, Tlapky a zlatá horečka, Bojové umění tlap-fu, Vzhůru do oblak!, Tlapky zachraňují mimozemšťana, Na jeden den králem, Servisní tým tlapek, Rubbleovo velké přání.

martinkaLLL
10.06.2019 5 z 5

No tak toto je luxus. Moc to bavilo jak syna, tak i mě. Rozhodně doporučuji.

Dalamar
14.05.2019 odpad!

Náš tříletý syn se veze na vlně populární Tlapkové patrole. K narozeninám jsme mu proto koupili tuto knihu. Syn byl nadšen, ale jaké bylo naše překvapení když jsme začali tuto knihu našemu synovi číst. Hned na prvních dvou stranách jeden překlep a chybějící písmenko ve jménu jednoho z hrdinů. Nutno podotknout, že toho textu je tam opravdu málo. A v podobném duchu se jede dál, překlepy střídají překlepy a dokonce dochází i k záměně jmen hlavních protagonistů, čehož si dokonce všiml i náš tříletý syn. Je vidět, že Egmontu jde jen o to rychle se svézt na módní vlně a vytahat z rodičů peníze. Vydat takovouhle knihu bez jakýchkoliv korektur je velká ostuda a minimálně pro nás je toto velké upozornění pro příště, kdy si knihy od Egmontu nejdříve pořádně prolistuji, než jim za ni dám svoje peníze.

Aknel26
17.04.2019 3 z 5

Tato knižní verze oblíbeného seriálu se povedla, čteme snad denně. Výběr příběhů je dobrý a vyvážený, vizuálně je knížka krásná, zato slohově hrůza - krátké věty a samé řekl, řekl, řekl. Redaktoři svou práci na rozdíl od grafiků pěkně odflákli!

Richisa
30.12.2018 4 z 5

Oblíbené pohádky mých kluků konečně i v knižní podobě. 9 příběhů tlapek. Klukům se moc líbila.