Thovt - odhalení 1

Thovt - odhalení 1 https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/387319/bmid_thovt-odhaleni-1-z5Z-387319.jpg 5 5 4

O mystériích lidského bytí, genových technologiích, vysokých frekvencích a proměnách ve vesmíru.

Žánr:
Duchovní literatura , Esoterika, astrologie, okultismus

Vydáno: , Anch-books
Originální název:

Thoth - Die Offenbarungen, Band 1 , 2008


více info...

Přidat komentář

ditul
30.11.2022 5 z 5

Tato kniha byla takové "shrnutí v kostce" předešlých knih. Na druhou stranu je někdy potřeba si připomenout spoustu věcí. ;)
*Jakmile se rodiče začnou cítit přetíženi a vloží zodpovědnost za své potomky do rukou jiných lidí, začíná pro děti cesta utrpení s velmi ničivými následky. Jsou uměle přizpůsobovány společenskému myšlení a konání a přinucováni "se zklidnit". Jejich vnitřní volání nikdo neslyší a v rychle žijící společnosti, jejímiž znaky jsou konzum, stres, tlak na výkon a povrchnost, nezbývá místa na jejich potřeby a jedinečný způsob jejich projevu.
Namísto toho, abyste si uvědomili příčinu a jejich citlivá těla ochránili před vnějšími škodlivými vlivy, podáváte dětem silné drogy, které je poškozují a znehybňují. Jejich tělíčka se plní nebezpečnými chemickými látkami, což lze přirovnat k pravidelné konzumaci amfetaminů, ba též vám dobře známého kokainu. Brali byste sami dobrovolně tyto drogy a přitom věřili, že vám nijak neškodí? Plnili byste se jimi pravidelně, a to každý den?
..... Když ve vaší společnosti přistihnete někoho, jak bere drogy, je to ihned důvod k rozruchu - a často ho velmi rychle odsoudíte. Když však těla řady nevinných obětí zcela "legálně" a na lékařský předpis dennodenně plníte drogami, nikoho to nerozruší. Proč se omlouvá tento způsob zneužívání léků a proč se předepisuje, aby je děti pravidelně užívaly? Jak si můžete, lidé, myslet, že to přinese úlevu? Nestane se tak. Důsledkem toho jsou miliony závislých obětí farmaceutického průmyslu či machinací mocných vaší úrovně bytí.

Aaron Lewis
18.08.2021 4 z 5

Něco se hodně opakovalo, ale tak opakování je matka moudrosti, že:). Zajímavá kapitola s tím tělem, myslím si, že není úplně jednoduché se od těla odtotožnit. Protože, když nejsem své tělo, kdo potom jsem? A záleží na tom vůbec? Jsem vůbec někdo? Něco? Toho se docela bojím, asi pořád beru tu svojí duši a vyšší já jako cizince, ale né mojí součást. Je to pro mě těžko uchopitelné a nedokážu to procítit, je to prostě moc abstraktní.


RenataP
10.10.2018

Věčná proč. Kolik jich tu je… kolik jich je zodpovězeno a kolik jich napadne čtenáře samotného? Tohle rozhodně není kniha, která by byla přečtena na jeden zátah. Musíte nad ní přemýšlet, více otázek často budí, než odpovídá, ale to je na ní to krásné. Je to o buzení duše, o hledání smyslu života a o tom, že i tak, jak žijeme, to je správně, jen to musíme správně pojmout a sem tam změnit úhel pohledu.

Bohyně
18.08.2018 5 z 5

Krásná a užitečná kniha, která mi pomáhá na mém duchovním vzestupu. Toto je má srdeční záležitost. Vřele všem doporučuji.