Únos

Únos https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/114246/bmid_unos-ODd-114246.jpg 4 39 5

Theodore Boone série

< 2. díl >

Theodore Boone sa vracia v novom dobrodružnom príbehu. V stávke je tentoraz viac než kedykoľvek predtým. Jeho najlepšia kamarátka April Finnemorová zmizne uprostred noci z vlastného domu a nikto – ani samotný Theo – netuší, čo sa stalo. Rodným mestečkom sa zakráda strach a policajné vyšetrovanie nikam nevedie, preto sa Theo rozhodne využiť svoje znalosti práva a vyšetrovací talent, aby vystopoval April a odhalil pravdu. Rozprávačské majstrovstvo Johna Grishama vás prinúti hltať stránky od prvej až po poslednú, aby ste sa čo najskôr dozvedeli, ako sa skončia omyly a triumfy Theodora Boona.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Thrillery

Vydáno: , Fortuna Libri (SK)
Originální název:

The Abduction , 2011


více info...

Přidat komentář

Luigi1
26.10.2023 5 z 5

Kniha je skvěle napsaná a moc dobře se četla

Sabina335
07.04.2020 5 z 5

Mladý chlapec, který zbožňuje soudní procesy a vše, co s nimi souvisí. Všemožně se snaží pomoci s vyšetřováním a hledáním důkazů. Co se týče Grishama, patří tyto knihy ke slabším, ale na druhou stranu jsou určeny spíše pro mladší čtenáře, pro které jsou tyto knihy tozhodně skvěle napsané.


Elizza
22.07.2019 1 z 5

Děj je jednoduchý, nepříliš záživný a bez pořádné zápletky. Je fajn, že se holce nic nestalo, ale taky to znamená, že to se zápletkou bylo všelijaké. Pokud tam byla nějaká vedlejší linka, tak nijak zajímavá a zapamatovatelná.
Jinak to celé směřuje přímou řadou : Někdo poblíž se dostal do maléru - vedlejší postava se dostala do maléru - hlavní postava se dostala do maléru. Třetí knihu jsem nečetla, proto nehodnotím pod ní, ale podle anotace mi přijde, že to s originalitu jde do kopru. Hlavní postava obviněná ze zločinu... to je snad v každé kriminálce, co jsem kdy viděla.

Temný snílek
29.08.2015 4 z 5

Únos je druhý díl série Theodore Boone, která v sobě dokáže skloubit napětí i akci thrilleru s humorem a zajímavými postavami, které si rychle získají vaši přízeň. Věřím, že knihu ocení nejen mládež, ale i dospělí, pro které bude jistě výbornou oddychovou četbou.

raski
21.02.2013

kniha ,ktora sa lahko cita ,ale nie je nicim vynimocna.prilis jednoduchy dej od takeho autora ako je grisham.