Komentáře knihy Sváděj mě

blackmam
05.09.2026

Doporučují čtyři z pěti medvědů na Aljašce.
Zápletka není zrovna originální, ale kniha se čte dobře, děj odsýpá a ústřední dvojka má mezi sebou tu správnou chemii. Jsou zde samozřejmě i žhavé scény, ale ty jsou popsány naprosto v pohodě. Dále tady máme moji milovanou Aljašku a oblíbené téma šéf a podřízená. Já věděla do čeho jdu, a jsem spokojená. Rozhodně nečekejte nic šokujícího a vulgárního, jedná se spíš o takovou pohádku pro velké holky. Velkým překvapením pro mě byl otevřený konec, protože jsem čekala (nevím proč), že další kniha bude o jiném páru. Suma sumárum si myslím, že se jedná o povedený rozjezd nové romantické série a na pokračování se těším.
P.S.: ta obálka je hrozná...

Ena
22.03.2026
Ena

Další díl s názvem Skroť mne má vydavatelství v edičním plánu na červen.

Laf
16.11.2025
Laf

Tohle mne bavilo. Hned mne to vtáhlo a příběh pěkně plynule utíkal. Nechybí tomu ani zábavné momenty. Rozhodně to za přečtení stojí. Jedině chybí varování, že zůstane otevřený konec a další díl budete hned potřebovat :) Doufám, že se brzy dočkám a vyjde i celá série.

astra3
02.11.2025

(SPOILER) Hlavní hrdinka až neuvěřitelně naivní.

petraLI
28.10.2025

Styl psaní mi sedl, ale chemie mezi hlavními postavami mě příliš nepřesvědčila. Abby mi připadá až nereálně naivní a u Heryho si zatím nejsem jistá, co si o něm myslet. Z knihy mám tedy dost smíšené pocity. Nápad zasazení děje do divoké Aljašky ale rozhodně chválím – prostředí je působivé a dodává příběhu zajímavou atmosféru.

kniha_je_laska
11.10.2025

Abby podvedl snoubenec, ale její blízcí stejně čekají, že mu odpustí a dají se znovu dohromady. Když zjistí, že nově otevřený hotel na Aljašce hledá zaměstnance a brigádníky, rozhodne se to zkusit, a v dotazníku si trochu upravuje pravdu, aby měla šanci, že ji vezmou. Přestože z pohovoru nemá dobrý dojem, tak ji nakonec přijmou a ona odjíždí. Doufá, že tam přijde na jiné myšlenky a rozmyslí si, jak dál. Velmi brzy tu po někom zatouží, ale je mimo její ligu a o ni by nikdy nemohl mít zájem,.... nebo ano?

V létě jsem zahlédla, že autorce série Aljaška vyšla nová kniha a hned jsem si ji přidala na seznam, že mi nesmí uniknout. Upřímně na zmíněnou sérii to nemá, ale i tak je to příjemná jednohubka na jeden večer, která se mi dobře četla, přestože nenabídla nic nového, ale prostředí, sympatické postavy a chemie, která byla mezi nimi, zařídily, že jsem si příběh užila.

Než jsem začala číst, tak jsem zjistila, že to má otevřený konec a až vyjde pokračování, tak se do něj určo pustím, protože díky některým náznakům věřím, že to bude jinak, než jak to na tom konci vypadalo

Moniska2410
02.10.2025

Abbi je hodná holka z extrémně náboženské rodiny. Víra a zasnoubení se synem pastora,všechno má v tom životě nalinkované. Jenže když ho přistihne, jak ji podvádí a ještě jí s klidem řekne, že on je přece muž a že je v tomhle slabý, zatímco ona vlastně musí zůstat pro něj čistá, protože by nepřežil, kdyby nebyla jeho první…...tak jsem měla chuť příběh odložit.

A právě proto jsem milovala okamžik, kdy Abbi najde odvahu,. postaví se všemu a vezme práci v novém luxusním hotelu na Aljašce. Pryč od rodiny, od přetvářky a od svého trapného ex. Tam potkává Henryho Wolfa, bohatého, chladného, arogantního majitele, který působí jako vlk číhající na svou kořist. A tenhle vlk si vyhlídne právě ji.

Chemie mezi Abbi a Henrym byla explozivní. Každý jejich pohled, každá hádka i každé přiblížení vibrovalo napětím. Zakázané, žhavé, naprosto vtahující. Přiznávám, že jsem se občas chytala za hlavu nad Abbiinou naivitou, ale i ona během tohohle léta hledá sama sebe, mezi vírou, touhou a tím, co vlastně chce.

Henry je ten typ hrdiny, které mám tak nějak ráda. Mrzutý, dominantní alfa samec, který se s ničím nepáře, ale přesto ho tahle nevinná holka dokáže vyvést z míry a dostat pod kůži. A když už jsem si myslela, že vím, kam to povede, přišla další kapitola a všechno se otočilo.

Bylo to žhavé. Bylo to absurdně sexy. Bylo to vtipné i dramatické. A ten konec? Klikala jsem na čtečce dál a dál a nemohla uvěřit, že už tam nic není. Doufám, že pokračování přijde co nejdřív, protože tohle bylo pekelně návykové čtení.

Jita160
23.09.2025

Příběh sice není nijak extra originální – vztah šéf vs. podřízená už tu byl mockrát –, ale autorka mě chytla hned od začátku. Hlavní hrdinka Abbi je nevinná, vychovaná v přísné víře, s jasnými pravidly a hodnotami, kde sex před svatbou jednoduše nepřichází v úvahu. Jenže život jí tohle černobílé vidění rychle rozbije.
Do jejího světa vstoupí muž, který se rozhodně neřídí stejnými pravidly – panovačný majitel hotelu, který si jde tvrdě za svým. Jejich vztah je plný napětí, přitažlivosti,tajemstvi ale i osobního růstu. Abbi postupně zjišťuje, co chce ona sama, a začíná překračovat hranice, které si celý život striktně držela.
Oceňuji, že i když se jedná o romantiku s erotickým nádechem, autorka si dala záležet i na vývoji postav. Otevřený konec mi navíc napověděl, že tahle cesta zdaleka nekončí – a já rozhodně budu u toho.

havrmoni
23.09.2025

Tak tohle je úplně jiné než třeba série Aljaška, která mě bavila. Je znát, že je o pár let starší. Příběh nebyl špatný jen mě moc nebrali to erotično. Holka z katolické farmy , takže nevinnost a naivita se dá čekat. To mi ani tak nevadilo, jako to, že nedokáže zachovat chladnou hlavu a stává se tak, pro mě jako pro čtenáře, zamilovanou hloupou husičkou,která mě nebaví. A on mě těmi svými erotikuš řečmi taky nijak neuchvátil. Jsem zvědavá co bude dál.

tittanie
19.09.2025

Skoro všechny tyhle romantické knížky jsou na jedno brdo, nemají se rádi, pak se mají rádi, pak se rozejdou, ale protože jsme dál než Romeo a Julie, tak se dají dohromady, i když to ví úplně všichni čtenáři od začátku.
Tahle knížka je trochu jiná. Naivní a sprostá a useknutá. Číst se to dalo, ale vždy jak vidím hodnocení knížek, tak mi přijde brutálně nespravedlivé, protože jsou daleko lepší knížky, ale mají nižší hodnocení, přestože mají vyšší literární hodnotu.

alzbeta4340
18.09.2025

Červená knihovna, nic víc a nic méně. Příběh mladé Abbi a jejího šéfa, co má plno starostí s otevíráním hotelového rezortu.
Doufejme, že vyjdou další díly, protože bez pokračování to nemá smysl číst.

KatieKuli
04.09.2025

Nějak váhám ohledně hodnocení. Je to čtivé, rychlé a žhavé, ale chování obou hlavních postav je zvláštní a možná zbytečně stereotypní (naivní dívka z farmy, bohatý a krásný milionář - nic proti dobrému klišé, ale tady je to trochu moc přitažené za vlasy). Teprve teď jsem zjistila, že o Henrym a Abby je celá tahle série pěti knih, takže to useknutí děje na konci dává smysl.

Abby se snaží odpoutat od svého bývalého snoubence i konzervativní rodiny a sežene si na 4 měsíce práci v luxusním resortu na Aljašce. Hned první den se opije, protože ještě nikdy nepila alkohol a narazí na pohledného dřevorubce. Tím není nikdo jiný než majitel hotelu Henry Wolf. Henry se nečekaně rozhodne Abby povýšit z pokojské na osobní asistentku. Jen se její nesmělostí a nezkušeností baví nebo je za tím něco víc? Nebo naopak míň? ;-)

Klarv
02.09.2025

Četlo se to dobře, líbilo se mi to, ale ten konec? :D Myslela jsem, že mám chybu v ebooku. Takový useknutý teda...

lusitta05
29.08.2025

No toto je teda fakt velmi nenáročná oddychovka, ale nevadí mi. Ani človek nemusí rozmýšľať, mám rada takých zlých sexi chlapov.. A ďalšiu časť si prečítam.

evineckY
21.08.2025

No, další dvaadvacetiletá panna....
Ale pobavila a šéf a podřízená mě baví.

Knihomolka97
07.08.2025

Za poskytnutní knihy k recenzi v rámci spolupráce moc děkuji nakladatelství Alpress.

Abbi se těší na společnou budoucnost se svým snoubencem, jenže ten jí zlomí srdce tím, že ji podvede. Její matka ale očekává, že mu to odpustí a i tak se za něj provdá. Je přece slušné a poslušné děvče. Abbi si to ale nedokáže absolutně představit, přes léto si tedy najde brigádu na Aljašce, kde si chce promyslet, co bude dělat dál. Tady narazí na pohledného a mladého majitele resortu, ve kterém má pracovat a rázem se její myšlenky přetočí úplně jinam.

Je to opravdu taková jednohubka o necelých 250 stranách plná klišé, která prakticky nepřináší nic nového, ale víte co? Já si ji užila. Někdy je i tohle potřeba.
Abbi pochází z katolické rodiny a komunity, takže je vychovávaná jako správná katolička. Nepije, nekouří, nedělá žádné vylomeniny a sex jedině až po svatbě! Na tom samozřejmě není nic špatného, nicméně v dospělosti je až příliš nevinná a hlavně naivní.
Zato Henry je zkušený, bohatý, sympaťák, sexy fešák, jde si za svým cílem a chce se prosadit.
Ti dva by nemohli být rozdílnější, přesto je k sobě cosi táhne a mně se líbilo a bavilo mě číst, jak se to mezi nimi vyvíjí. Pikantnosti samozřejmě nechybí.
Prostředí resortu působí opravdu luxusně, taky je určený pro boháče.
A popravdě? I když tu není nějaký klasický infarktový konec, ze kterého bych nemohla spát, tak sakra, stejně nutně potřebuju vědět, jak příběh pokračuje!

MAU256
31.07.2025

Jak píše v komentáři "MeziŘádky" - jen vypnout a užít si lehce pikantní romanci. Takový jednoduchý příběh - nevinná dívka X přitažlivý alfa šéf. Já si knížku užila a těším se na pokračování.

MeziŘádky
21.07.2025

Zábavná a čtivá romance, kterou jsem zvládla během jednoho odpoledne. Sváděj mě není žádné hluboké drama, ale nenudí – a to se cení. Příběh je jednoduchý, svižný a místy dost žhavý. Abbi působí naivně, ale její vývoj dává smysl. Henry je klasický alfa typ, který chvílemi balancuje na hraně přijatelnosti, ale pořád drží příběh pohromadě. Oceňuju aljašské prostředí, které dává knize trochu jiný rámec. Ideální na oddech, když člověk nechce nic složitého, jen vypnout a užít si lehce pikantní romanci.

Kikina182
20.07.2025

Kniha mi byla poskytnuta v rámci spolupráce s nakladatelstvím Alpress za účelem recenze.

Abbi pochází z malého města a chová se jako správná katolička. Je vždy poslušná, nepije a svoje panenství si šetří na svatební noc. Jenže její snoubenec tak zdrženlivý není a podvede ji. Abbi je nešťastná a potřebuje si pročistit hlavu, takže když přijde nabídka práce v luxusním resortu na Aljašce, neváhá. Abbi se tak ocitne v úplně jiném prostředí a vystavená mnohým pokušením. Především majiteli celého komplexu, na kterého nedokáže přestat myslet, i když moc dobře ví, že by neměla. Henry Wolf je přece její šéf a chlap s mnohem víc zkušenostmi, než má ona. Něco takového by se přece nikdy nemohlo stát.

Styl psaní je jednoduchý, takže se rychle a dobře čte. Rozhodně však není strohý. Sice tady není hodně popisů, ale je jich tady dost na to, aby nebyl problém si představit prostředí, jednotlivé situace i pochopit, co se po myšlenkové a emocionální stránce děje s hlavní hrdinkou.

Příběh se odehrává pomalým a přirozeným tempem, které mi neskutečně sedlo. Autorka skvěle stupňovala přitažlivost mezi hlavními hrdiny, takže v celé knížce létaly jiskry, od těch decentních až po ty žhavé. Nebyl tak problém vztahu mezi hlavními hrdiny uvěřit.

Akorát mi příliš nesedla naivita hlavní hrdinky. I přesto z jakého prostředí procházela, mi přišlo, že je na 21. století přeci jen trochu moc nevinná. Což paradoxně nebylo vidět v milostných scénách, ale spíše v tom, jakým způsobem přemýšlela o svém exsnoubenci a své budoucnosti.

Také mě mrzí, že ačkoli se autorka celou knihu vyhýbala pseudozápletkám a nesmyslným dramatům, tak v posledních dvou kapitolách, nejspíš jako přípravu na pokračování, nastínila zápletku, která měla nejspíš nalákat na další knihu, ale na mě to působí jen jako snaha o vyvolání zbytečného dramatu, které se k příběhu nehodí.

Postavy mi přijdou dobře popsané a snadno zapamatovatelné, přičemž u hlavní hrdinky nechybí hlubší náhled do jejího nitra. Ale jak už jsem řekla, tou svou nevinností mi přišla na toto století lehce nereálná.

Sváděj mě je skvělá kniha, kterou jsem doslova hltala a s výjimkou dvou maličkostí jí nemám co vytknout. Za sebe určitě moc doporučuji a už se těším na pokračování.

nina3905
16.07.2025

Ak hľadáš niečo viac než len sladký flirt na papieri – niečo, čo ťa popáli a pohladí zároveň – Sváděj mě je presne ten druh knihy, ktorý ti znepokojí srdce a prinúti veriť, že vášeň je niekedy to najodvážnejšie rozhodnutie.

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi